- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van tapasztalatotok strapa tokkal? (ütés, porálló stb?)
Eddig sose használtam fotózásra, videóra az Ipad-ot, de ha megjön a Pro, akkor annak lesz a legjobb kamerája a mobil eszközeink közül és bármilyen gáz is, de sztem azt fogjuk használni nyaraláson, utazáson a dslr mellett második készülékként (feleségem). (Kompakt gépünk nincs, most voltunk barátokkal nyaralni, és ahogy elnézem az esetek 80%-ban - ahol nem volt szükség oktipkai zoomra az Iphone is simán ver egy 50 e Ft-os kompaktot, szóval szerintem fogjuk használni ezt a funkciót is.
A készülékekre nagyon szoktunk vigyázni (első-hátsó fólia + tok + amikor elmegyünk itthonról hard Case Logic tok), de a kirándulásra valami extrábbra gondoltam. (Nem fogjuk fürdetni, esőben nem használjuk, de mégis jobb a biztonság)
Vajon ezek a kínai csodák jók? Nyújtanak védelmet a portól, karcoktól legalább?
1
2
3Szép finom jószágok.

Valamivel esetleg tapasztalat?
Olyat szeretnék, ami a kijelzőre is tesz valamit.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest