Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Balion
üzenetére
A 3,5GB szerintem már "extrém".
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
Az a kérdés, hogy egyszerre hány játékkal akarsz játszani. Pl. nekem pl. fent volt egy időben a Room 1-2-3, amiből a legutolsó szintén GB körüli (az első meg max. 100-200 MB), de miután "kellőképpen" végigjátszottam őket, nyugodt szívvel letöröltem. Esetleg ha megint kedvet kapnék hozzá, mondjuk egy 1 múlva, akkor majd felrakom megint, nagy dolog. Szóval egyszerre nem játszok sok játékkal, úgy meg azért elférnek.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.