- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Balion
üzenetére
A 3,5GB szerintem már "extrém".
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
Az a kérdés, hogy egyszerre hány játékkal akarsz játszani. Pl. nekem pl. fent volt egy időben a Room 1-2-3, amiből a legutolsó szintén GB körüli (az első meg max. 100-200 MB), de miután "kellőképpen" végigjátszottam őket, nyugodt szívvel letöröltem. Esetleg ha megint kedvet kapnék hozzá, mondjuk egy 1 múlva, akkor majd felrakom megint, nagy dolog. Szóval egyszerre nem játszok sok játékkal, úgy meg azért elférnek.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alaposan megdrágultak az ASUS Zenbookjai
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 7
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.