Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz
dobost
üzenetére
Szia!
Azt, hogy mitől tud többet nyújtani, az egyéni, ezt mi így nem tudjuk neked megmondani. Minden platformnak vannak hibái, ez alól az iOS sem kivétel, ugyanakkor én úgy gondolom, hogy itt a legkevesebb a hátrány. Android taboknál a médiatartalom fogyasztásán kívül nem hallottam még olyat, hogy érdemi munkára alkalmas lett volna (céges felhasználásban csak a gond van vele, valamint a gyors szoftveres elavulás). Egy közeli ismerősöm Transformer bookot használ, ami neki teljesen elég, igazából kiszolgálja az igényeit. Arra neked kell megtalálni a választ, hogy mi az, ami miatt megérné váltani iPad-re. Tartósság tekintetében, és frissítések kapcsán nehézkes a kérdés, mert van pro és kontra is érv. iPad 4-re ugyebár kijött az iOS 9, ahogy iPad 2-re is (bár utóbbinál már nem érte meg 8-ra sem feltolni, de ez is szubjektív, kinek mi fogadható el). Én 3 éve használom az iPad 4-et, azt el tudom mondani, hogy még mindig van benne 1-2 év simán, minőségi felhasználási élmény mellett. Tartósságba 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest