Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz
dobost
üzenetére
Szia!
Azt, hogy mitől tud többet nyújtani, az egyéni, ezt mi így nem tudjuk neked megmondani. Minden platformnak vannak hibái, ez alól az iOS sem kivétel, ugyanakkor én úgy gondolom, hogy itt a legkevesebb a hátrány. Android taboknál a médiatartalom fogyasztásán kívül nem hallottam még olyat, hogy érdemi munkára alkalmas lett volna (céges felhasználásban csak a gond van vele, valamint a gyors szoftveres elavulás). Egy közeli ismerősöm Transformer bookot használ, ami neki teljesen elég, igazából kiszolgálja az igényeit. Arra neked kell megtalálni a választ, hogy mi az, ami miatt megérné váltani iPad-re. Tartósság tekintetében, és frissítések kapcsán nehézkes a kérdés, mert van pro és kontra is érv. iPad 4-re ugyebár kijött az iOS 9, ahogy iPad 2-re is (bár utóbbinál már nem érte meg 8-ra sem feltolni, de ez is szubjektív, kinek mi fogadható el). Én 3 éve használom az iPad 4-et, azt el tudom mondani, hogy még mindig van benne 1-2 év simán, minőségi felhasználási élmény mellett. Tartósságba 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 26
- Elden Ring
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- AMD FX
- BestBuy topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Nvidia Quadro FX570
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest