- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz
dobost
üzenetére
Szia!
Azt, hogy mitől tud többet nyújtani, az egyéni, ezt mi így nem tudjuk neked megmondani. Minden platformnak vannak hibái, ez alól az iOS sem kivétel, ugyanakkor én úgy gondolom, hogy itt a legkevesebb a hátrány. Android taboknál a médiatartalom fogyasztásán kívül nem hallottam még olyat, hogy érdemi munkára alkalmas lett volna (céges felhasználásban csak a gond van vele, valamint a gyors szoftveres elavulás). Egy közeli ismerősöm Transformer bookot használ, ami neki teljesen elég, igazából kiszolgálja az igényeit. Arra neked kell megtalálni a választ, hogy mi az, ami miatt megérné váltani iPad-re. Tartósság tekintetében, és frissítések kapcsán nehézkes a kérdés, mert van pro és kontra is érv. iPad 4-re ugyebár kijött az iOS 9, ahogy iPad 2-re is (bár utóbbinál már nem érte meg 8-ra sem feltolni, de ez is szubjektív, kinek mi fogadható el). Én 3 éve használom az iPad 4-et, azt el tudom mondani, hogy még mindig van benne 1-2 év simán, minőségi felhasználási élmény mellett. Tartósságba 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest