- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memo96
csendes tag
Sziasztok.
Limit áras vételi megbízást adtam be a mai napon, amelynek a limit árát el is értük, azonban nem teljesül a megbízás, a státusza nem a világos zöldben van, hanem a sötét kékben.
IBKR szerint az alábbit jelenti:
DARK BLUE indicates that an order has been accepted by the system (simulated orders) or an exchange (native orders) and that this order has yet to be elected. The order status remains DARK BLUE until the election criteria are met. At that time the order is triggered, the order status color will change appropriately.
Valaki találkozott már ilyennel?
-
Memo96
csendes tag
Igen, megadtam az összeget, amit szerettem volna utalni, majd kértem az utalási adatokat. De a saját IBAN számot nem kellett megadni. Utalási adatokban pedig forint utalás miatt az IBKR magyar számlaszámát kaptam meg, Revolutról pedig oda indítottam az utalást. Egy nap alatt be is érkezett. Jelezték, hogy látják, meg is érkezett az összeg, csak zárolják. Majd ezt követően amint beküldtem nekik a bizonylatot, kb. 10 percre rá már fel is oldották és szabad számlapénzként elérhető lett.
-
Memo96
csendes tag
Sziasztok.
Új IBKR számlámra Revolutomról elsőkörben utaltam egy kisebb HUF összeget, hogy biztosan megérkezzen, biztosan jó helyre küldjem. Ez sikeresen meg is érkezett, majd ezt követően már egy nagyobb összeget próbáltam küldeni a tegnapi napon, viszont a mai nap délutánján kaptam az értesítést az IBKR-en belül, hogy látják az utalást, azonban "zárolva" van, mivel nem banktól érkezett az utalás (zárójelben jelezték pl.:a revolutot), azonban az a saját nevemen van, ezt látják, ezért kérnek egy átutalási bizonylatot.Meg is küldtem nekik a Revolutról lementett átutalási bizonylatot.
Bárki járt már ilyen vagy hasonló cípőben? Esetleg tudjátok, hogy mikorra várható az ügyben érdemi fejlemény?
Annyit hozzátennék, hogy korábbiakban is Revolutról utaltam IBKR-re, viszont akkor EUR-ba (bár kevesebb összeget, mint a mostani).
Előre is köszönöm a segítséget! Ha nem járt még senki így, akkor ahogy lesz fejlemény, megírom.
-
Memo96
csendes tag
Sziasztok.A mai napon adtam el ETF-et, amely pénzből részvényt szerettem volna vásárolni, azonban még a vételi megbízást sem engedi benyújtani (se market se pedig limit orderrel), amire az alábbi üzenetet kapom folyamatosan. Lehetséges, hogy a T+2 nap miatt csak a holnapi vagy az azt követő kereskedési napon tudom beadni a vételi megbízást? A számlán a settled cash résznél van akkora összeg, amelyből a megbízás teljesülhetne (csak az a mai napon eladásból származik)
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- C++ programozás
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest