- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
A 18-ai riportban nincs semmi. A portfóliónál az orders sarkában van egy 1-es, és ott ezt látom:
A szín jelentése:
DARK BLUE indicates that an order has been accepted by the system (simulated orders) or an exchange (native orders) and that this order has yet to be elected. The order status remains DARK BLUE until the election criteria are met. At that time the order is triggered, the order status color will change appropriately.
De kedden szerintem is kiderül, és végbemegy a tranzakció, arra számítok. -
Gabesz87
veterán
Értem. Köszönöm. Látom az ibkr honlapon van is egy Trading calendar.
-
Gabesz87
veterán
Tegnapelőtt végre sikerült első alkalommal vennem ETF-et (FWRA). Viszont még azóta sem látom a portfóliónál, a státusznal sötétkék van. Olvastam mit jelentenek ezek a szín kódok. Mennyi idő múlva teljesül a vásárlás? Ez normális hogy napokig is eltart?
-
Gabesz87
veterán
USD-ben Londonin. Azt csináltam, hogy a keresőben rákerestem az FWRA Ticketre, és a megjelenő 3 találatból ezt választottam:
FWRA IVZ FTSE ALL WORLD ACC LSEETFÍgy is ugyanoda lyukadok ki ha minden igaz, mintha az ISIN-re keresek rá.
A Kereskedési Engedélynél itt mit kéne bepipálnom? A lenti 2 alapból be van. Egész Európát (is)? Vagy csak UK?
-
Gabesz87
veterán
Legelső vásárlási nehézségek leküzdésében kérnék segítséget
Pl. ha FWRA ETF-et vennék (LSEETF), Vételnél kiírja, hogy A(z) U... számla ezen kontraktus kereskedéséhez nem rendelkezik engedéllyel. Engedélyeket a számlabeállításokban kérelmezhet. Előbb akkor kereskedési engedélyt kell kérelmezni? Ill. itt a számla azonosítója a fő számlámé, nem a TBSZ-é. Hogyan tudom kiválasztani, hogy én arról akarok venni?
-
Gabesz87
veterán
Lassan csak befejezem már a számlanyitást. Személyimet bescanneltem (lakcímkártyát nem kell amúgy?), utaltam is most pénzt a számlára, de még mindig van valami üzenet az oldal tetején:
Ez most mi a fittyfene? Ide kattintva megjelent minden megadott adat (összegzés), ill. az oldal alján egy rakat elfogadni való feltétel, megállapodás stb. Mindent bejelöltem, de még mindig itt az üzi. Viszont ha újra rákattintok, akkor már csak egy "Elkészült" gomb látszik, és semmi más. Vagy csak kell egy kis idő, és eltűnik innen ez? Pedig amikor töltögettem ki az adatokat tegnapelőtt, akkor is elfogadtam mindent, ezért nem értem.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tegnap elkezdtem a számlanyitást, de nem gondoltam, hogy ez ennyire bonyolult folyamat, küzdök, mint disznó a jégen. Most az adóügyi illetőségnél tartok, remélem az előző pontokat jól töltöttem ki. Itt mit kell választani?
Jó az alsó? Merthogy a listában nem látok Magyarországot, úgyhogy sok választásom nem igen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest