- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
A 18-ai riportban nincs semmi. A portfóliónál az orders sarkában van egy 1-es, és ott ezt látom:
A szín jelentése:
DARK BLUE indicates that an order has been accepted by the system (simulated orders) or an exchange (native orders) and that this order has yet to be elected. The order status remains DARK BLUE until the election criteria are met. At that time the order is triggered, the order status color will change appropriately.
De kedden szerintem is kiderül, és végbemegy a tranzakció, arra számítok. -
Gabesz87
veterán
Értem. Köszönöm. Látom az ibkr honlapon van is egy Trading calendar.
-
Gabesz87
veterán
Tegnapelőtt végre sikerült első alkalommal vennem ETF-et (FWRA). Viszont még azóta sem látom a portfóliónál, a státusznal sötétkék van. Olvastam mit jelentenek ezek a szín kódok. Mennyi idő múlva teljesül a vásárlás? Ez normális hogy napokig is eltart?
-
Gabesz87
veterán
USD-ben Londonin. Azt csináltam, hogy a keresőben rákerestem az FWRA Ticketre, és a megjelenő 3 találatból ezt választottam:
FWRA IVZ FTSE ALL WORLD ACC LSEETFÍgy is ugyanoda lyukadok ki ha minden igaz, mintha az ISIN-re keresek rá.
A Kereskedési Engedélynél itt mit kéne bepipálnom? A lenti 2 alapból be van. Egész Európát (is)? Vagy csak UK?
-
Gabesz87
veterán
Legelső vásárlási nehézségek leküzdésében kérnék segítséget
Pl. ha FWRA ETF-et vennék (LSEETF), Vételnél kiírja, hogy A(z) U... számla ezen kontraktus kereskedéséhez nem rendelkezik engedéllyel. Engedélyeket a számlabeállításokban kérelmezhet. Előbb akkor kereskedési engedélyt kell kérelmezni? Ill. itt a számla azonosítója a fő számlámé, nem a TBSZ-é. Hogyan tudom kiválasztani, hogy én arról akarok venni?
-
Gabesz87
veterán
Lassan csak befejezem már a számlanyitást. Személyimet bescanneltem (lakcímkártyát nem kell amúgy?), utaltam is most pénzt a számlára, de még mindig van valami üzenet az oldal tetején:
Ez most mi a fittyfene? Ide kattintva megjelent minden megadott adat (összegzés), ill. az oldal alján egy rakat elfogadni való feltétel, megállapodás stb. Mindent bejelöltem, de még mindig itt az üzi. Viszont ha újra rákattintok, akkor már csak egy "Elkészült" gomb látszik, és semmi más. Vagy csak kell egy kis idő, és eltűnik innen ez? Pedig amikor töltögettem ki az adatokat tegnapelőtt, akkor is elfogadtam mindent, ezért nem értem.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Tegnap elkezdtem a számlanyitást, de nem gondoltam, hogy ez ennyire bonyolult folyamat, küzdök, mint disznó a jégen. Most az adóügyi illetőségnél tartok, remélem az előző pontokat jól töltöttem ki. Itt mit kell választani?
Jó az alsó? Merthogy a listában nem látok Magyarországot, úgyhogy sok választásom nem igen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest