Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Gabesz87 #2286 üzenetére
Színkódokat nem tudom, de ha az aznapra generálható trade confirmation riportban nem szerepel, akkor nem vettél semmit. A portfólióba is azonnal bekerül a sikeres vásárlás, nincs "átfutási idő". Legalábbis én még olyanba nem futottam bele, hogy egy sikeres ETF vásárlás jóváírása ne azonnali lett volna.
-
Janusz001
őstag
válasz
Gabesz87 #2277 üzenetére
Ki kell tölteni a befektető védelmi kérdőívet, ha nagyon nem megy a chatgp segít.
Vásárláskor kell kiválasztani melyik számládra akarod, de ehhez a megfelelő számládon kell lennie a pénznek. Hiába van a fő számládon elég cash, attól még tbsz -re nem fogsz tudni vásárolni, át kell vezetni az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest