- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
ahh, ok értem. Furcsa volt, mert rögtön megjelent az egyenlegemen az eur mint szabad összeg, de mégse engedte elkölteni. Ezek szerint akkor ez lehetett az oka.
Automata váltással csináltam idáig de így mindig hagyott egy ~10k HUF-ot a számlán ami zavart. Nagy ráhagyással dolgozik, gondoltam hátha így megtrükközöm, de akkor hagyom az egészet így és kész.
Az elején nem jöttem még rá, hogy lehet tört részvénnyel is dolgozni, így alakult ki ez a HUF puffer, azóta nem tudom lefogyasztani.
-
Gigicuci
senior tag
Valaki tud esetleg gyorsban segíteni?
Váltottam a Currency Converter funckióval HUF-ot EUR-ra, de hiába próbálom elkölteni az EUR-t, a most már nullás HUF egyenlegemre hivatkozik, ahelyett, hogy az EUR-ból költene. Szerintem valamit nem értek. Mit rontottam el?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tegnap nyitottam a TBSZ-t, ma szeretném lejelenteni a NAV-nak, de nem tudok éves vagy vagy havi activity report-ot generálni csak a tegnapit, viszont azon látszik a 25e forint megérkezésre a számlára.
Gondolom ez is megfelelő a NAV-nak, nem?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy két IB számla között, tehát bankon belül, milyen költsége van egy eurós utalásnak?
Köszönöm!
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Megnyitottam a TBSZ számlát, de a 25k forintot nem tettem rá rögtön, így ha jól tudom akkor egyelőre még nem aktív a számla.
Kérdésem, hogy ha hétfőn átvezetem a TBSZ-re a 25kforintot, akkor utána rögtön el lehet kezdeni használni a számlát?
Köszi
-
Gigicuci
senior tag
számlanyitás során, a sima számla mellett nyitott nekem az IB egy TBSZ 2024 számlát is. Úgy látszik a regisztráció során ezt is bejelöltem, pedig nem terveztem használni.
Kérdésem, hogy aktív-e most a TBSZ 2024 anélkül, hogy 25e forintot utalnék rá, illetve a 0 FT egyenleg ellenére is le kell majd jelenteni a NAV-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen processzort vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Futás, futópályák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest