- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Köszi mindenkinek.
Tervben van a TBSZ csak sajnos az átcsoportosítás (ibkr megnyitása -> más helyen bankban intézkedés -> ibkr használata) pont úgy jött ki, hogy a tavalyi gyűjtésről lemaradtam.
Egyébiránt a terv az nem daytrading, de ha úgy van, nem ódzkodom egy adott részvényt éven belül pl többször adni-venni. A "nagyon"biztos porciója a megtakarításoknak az máshol van. -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Nyitottam IBKR-en egy számlát, viszont csatolódott hozzá egy 2025-ös tbsz is. Egyáltalán nem rémlik, hogy én ezt kértem volna, viszont ha jól tudom 2k/hóval ketyeg 5 évig...
SAjnos későn vettem észre, így pénz sincs rajta, lassabb folyamat volt átcsatornázni ide az ide szánt tőkét. (ez az én hibám.)
Van esetleg tipp, hogy hol lehetne utána nézni, miért nyílott, és hogy mit lehet kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest