- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Most hogy a feldarabolásának esélye jelentősen csökkent a választási eredmény által, valóban látszik benne ráció. De ez már a másik topic témája.
-
Joe123
senior tag
Na úgy nézem variáltak rajta azóta, hogy számlát nyitottam az IB-nél. Akkoriban úgy rémlik, hogy margin számla kellett. (De lehet csak amiatt, hogy bármit lehessen csinálni opciókkal.) Teljes szabadság most is csak margin számlán van (Level 4), de bizonyos korlátozott kockázatú stratégiákat valóban lehet Cash accounton is csinálni, ha megvan hozzá a megfelelő permission. Sima long call/put mehet ott is. Itt van részletezve:
Ui: Ja, meg amiatt kellett a margin, hogy ne kelljen annyi pénzt lekövetve tartani egy-egy összetettebb stratégia esetén, mint amennyit egy cash számlán kéne.
-
_mate_
csendes tag
En felhivtam oket (mivel meg kellett jelonom melyik erdekeltseghez kuldom, tudtam kit hivjak). Kb 3x beszeltem veluk 1.5 het alatt, tok segitokeszek voltak, viszont mondtak hogy tobb lepcson kell atmennie az elfogadasnak (hogy alairjak) es nem latjak hol lehet/akadhatott el de hirtelen nagyon sokat kell feldolgozniuk. A vegen meglett es el is kuldtek ugyfelkapun. Az tuti fontos volt hogy kozvetlen vonalon mindig uazzal az ugyintezovel beszeltem es tudta mirol van szo.
-
Ixion77
addikt
Én először kaptam visszajelzést. Aztán rájöttem hogy az IBKR riportok kimaradtak, beküldtem kiegészítésként kb. 10 napja. Azóta semmi visszajelzés nem jött.
De nem számít, lényeg hogy ha szükséges lesz valamikor, akkor tudom igazolni hogy én beküldtem. Az hogy ők mit (nem) csináltak vele, az már mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest