Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Most hogy a feldarabolásának esélye jelentősen csökkent a választási eredmény által, valóban látszik benne ráció. De ez már a másik topic témája.
-
Joe123
senior tag
Na úgy nézem variáltak rajta azóta, hogy számlát nyitottam az IB-nél. Akkoriban úgy rémlik, hogy margin számla kellett. (De lehet csak amiatt, hogy bármit lehessen csinálni opciókkal.) Teljes szabadság most is csak margin számlán van (Level 4), de bizonyos korlátozott kockázatú stratégiákat valóban lehet Cash accounton is csinálni, ha megvan hozzá a megfelelő permission. Sima long call/put mehet ott is. Itt van részletezve:
Ui: Ja, meg amiatt kellett a margin, hogy ne kelljen annyi pénzt lekövetve tartani egy-egy összetettebb stratégia esetén, mint amennyit egy cash számlán kéne.
-
_mate_
csendes tag
En felhivtam oket (mivel meg kellett jelonom melyik erdekeltseghez kuldom, tudtam kit hivjak). Kb 3x beszeltem veluk 1.5 het alatt, tok segitokeszek voltak, viszont mondtak hogy tobb lepcson kell atmennie az elfogadasnak (hogy alairjak) es nem latjak hol lehet/akadhatott el de hirtelen nagyon sokat kell feldolgozniuk. A vegen meglett es el is kuldtek ugyfelkapun. Az tuti fontos volt hogy kozvetlen vonalon mindig uazzal az ugyintezovel beszeltem es tudta mirol van szo.
-
Ixion77
addikt
Én először kaptam visszajelzést. Aztán rájöttem hogy az IBKR riportok kimaradtak, beküldtem kiegészítésként kb. 10 napja. Azóta semmi visszajelzés nem jött.
De nem számít, lényeg hogy ha szükséges lesz valamikor, akkor tudom igazolni hogy én beküldtem. Az hogy ők mit (nem) csináltak vele, az már mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest