- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
több tízezer eurót töltöttem fel az elmúlt hetekben a revolutra, aztán küldtem tovább egyből azonnali utalással a bunqra, nem szóltak érte egy szót sem. mondjuk magyar BIN-es kártyáról holland bankszámlára utalva aligha lehet loopingról beszélni, ennyit talán automatikusan felismer az algoritmus
-
pictigjis
őstag
válasz
HussarF #1861 üzenetére
nekem ez még a korábbi prémium számla (raiffeisen nincs a bankmonitornál), nem váltottam az újra. de az azonnali áras devizaváltás amúgy mindenkinek elérhető, ha van devizaszámlája is. de az is igaz, hogy nem mindenkinek ugyanolyan árfolyamokat ajánl a rendszer az eddigi visszajelzések alapján
-
pictigjis
őstag
én ezt értem, de nyugodtan próbáld ki 1000 forinttal, hogy mi történik az ing-s számlaszám használatával. ez az értesítősdi teljesen felesleges, egyetlen általam ismert más brókernél sincs ilyen körülményeskedés. mellesleg ebben a válaszban sincs olyan, hogy kötelező lenne a deposit notificationt megcsinálni, a supportos kimásolt egy sablont, amit talált a kérdésedre
-
pictigjis
őstag
-
pictigjis
őstag
és ha már ott van, akkor meg el kellene utalni onnan, szóval ez sem jött be.
miért kellene elutalni? vagyis el kéne, de miért kéne fizetned érte? fizetési kérelem megvan? az is, hogy fizetési kérelem teljesítése 20 millióig ingyenes? tehát küldesz a cib-es számládra az erstéről egy fizetési kérelmet, és problem solved. hidd el, meg lehet oldani, csak nem kell félni a bankváltástól... -
pictigjis
őstag
válasz
Moltiszanti #1739 üzenetére
de, benyelik, szóval vannak teljesen ingyenes számlák. a cib-nek és az erstének is van ilyen csomagja (bankmonitor)
-
pictigjis
őstag
igen, régebben volt forint gyűjtőszámla, ugyanúgy megfelelő közleménnyel lehetett beutalni, mint az ib-nél. sajnos 2022-ben megszűnt, azóta megy ez a körülményeskedés. remélhetőleg idén már alakul valami a magyar fiókteleppel, és megkapja végre mindenki a nagyon régóta esedékes magyar egyedi számlaszámokat
-
pictigjis
őstag
termeszetesen nem a litvan szamlaszamrol megy a forint kiutalas, soha nem igy mukodott a revolut. sokfele szamlat hasznalnak kiutalasra, de egy biztos: egy teljesen random magyar szamlaszamot fogsz latni, ami nem a tied. ha arra utal valaki, lehet hetekig levelezgetni a penzert
azt pedig bocs, de nehezen hiszem el, hogy valoban utaltal mar forintot litvan szamlaszamra tobb ezer forintos nemzetkozi utalasi dijert
-
pictigjis
őstag
nyilván rengeteg kombinációja létezik annak a kvíznek, de "egyszerűnek" azért aligha volt nevezhető (nálam). persze, nem kizárt, hogy az algoritmus által összedobált kérdésekben mégis van némi szerencsefaktor, és pont tényleg könnyű kérdéseket kaptál, de nem az szokott lenni az általános tapasztalat, hogy könnyű. de a lényeg, hogy nálad is pipa
-
pictigjis
őstag
ez a tapasztalat érdekes kérdés amúgy. én például még korábban kértem engedélyt veth/vbtc trade-ekhez, amihez egy elég komoly kérdőívet dob fel a rendszer leverage trading témában, de olyan kérdésekkel is, amikhez igazából semmi köze egy etn-nek. nem akartam én olyanba fogni, amihez már tényleg nem értek. ennek ellenére kinyomtattam magamnak egy 8-9 oldalas leírást, elolvastam, tanultam, de még így sem lett hibátlan a teszt. legalább azt megengedte az algoritmus, hogy saját felelősségre bekapcsoljam
redditen is írták már páran, hogy bizonyos helyzetekben furcsán és elég korlátozóan viselkedik az ibkr. de köszi, hogy szóltál, így már nem fogunk meglepődni, ha velünk is megtörténik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest