- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nnorbi9
újonc
IBKR Mobile appon hogyan tudom beállitani azt, hogy a görbén lássam, hoyg hány darab részvényem van és mennyi az average price, amennyiért vettem?
Webes felületen az a kék vizszintes vonal: -
nnorbi9
újonc
Értem és sejtettem, hogy azért, mert több vevő/eladó volt. Viszont igy egy kicsit fura számomra, mert így akár "önkényesen" is feldarabolhatja az IB a tranzakciókat csak azért, hogy többször le tudja vonni a minimum díjat. Tudom, az IB megbízható cég, van múltja és nem csinál ilyet, de hát na....
Még jó, hogy nem fixed pricing-ban vagyok....
-
nnorbi9
újonc
Miért van az, hogy az IB webfelületén leadott eladásomat és vételemet is több részletben teljesítette a rendszer (és emiatt a díjat többször vonta le)?
-
nnorbi9
újonc
Az appban (vagy a webes felületen) hol tudom megváltoztatni, hogy melyik tőzsdén akarok vásárolni? Egyszerűen nem találok ilyen opciót.
Ugyanis az történt, hogy az egyik ETF-nél eddig két vásárlás alkalmával 1,25 euró jutalékot vont le, most utoljára pedig 2,55-öt. A kimutatáson látom, hogy az előbbiek GETTEX2-n lettek vásárolva, a legutolsó pedig AEB-n. -
nnorbi9
újonc
Értem, köszönöm szépen!
De akkor ezek szerint, ha TBSZ-re teszem, akkor 5 év múlva adómentesen kivehetem.Pont a folyamatosan gyengülő forintot akarom elkerülni. Euróból eurós etf-et venni, majd 5 év múlva euróban kivenni az összeset (vagy persze újra befektetni). És mivel német a bankszámla, továbbá az IB-nek is euróban német bankszámlára kell utalni feltöltéskor, így gondolom teljesen kikerüli Magyarországot a pénzmozgás.
Csak az zavar még, hogy az IB főszámla az eurós, a TBSZ pedig HUF. Tehát lesz itt pár oda-vissza váltás?
-
nnorbi9
újonc
válasz
UberMutant #92 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam. Nem ugyanazt az összeget utalnám vissza, hanem IB-n vennék belőle etf-et és pár év múlva az etf-kamatokkal együtt kerülne vissza a német bankszámlára a pénz.
-
nnorbi9
újonc
Sziasztok!
Ha német bankszámláról utalok be IB-be eurót, majd pár év múlva ugyanarra a saját eurós számlámra utalom vissza az összeget, akkor kell-e adóznom és ha igen, akkor hol?
Magyar adórezidens vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest