- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nnorbi9
újonc
IBKR Mobile appon hogyan tudom beállitani azt, hogy a görbén lássam, hoyg hány darab részvényem van és mennyi az average price, amennyiért vettem?
Webes felületen az a kék vizszintes vonal: -
nnorbi9
újonc
Értem és sejtettem, hogy azért, mert több vevő/eladó volt. Viszont igy egy kicsit fura számomra, mert így akár "önkényesen" is feldarabolhatja az IB a tranzakciókat csak azért, hogy többször le tudja vonni a minimum díjat. Tudom, az IB megbízható cég, van múltja és nem csinál ilyet, de hát na....
Még jó, hogy nem fixed pricing-ban vagyok....
-
nnorbi9
újonc
Miért van az, hogy az IB webfelületén leadott eladásomat és vételemet is több részletben teljesítette a rendszer (és emiatt a díjat többször vonta le)?
-
nnorbi9
újonc
Az appban (vagy a webes felületen) hol tudom megváltoztatni, hogy melyik tőzsdén akarok vásárolni? Egyszerűen nem találok ilyen opciót.
Ugyanis az történt, hogy az egyik ETF-nél eddig két vásárlás alkalmával 1,25 euró jutalékot vont le, most utoljára pedig 2,55-öt. A kimutatáson látom, hogy az előbbiek GETTEX2-n lettek vásárolva, a legutolsó pedig AEB-n. -
nnorbi9
újonc
Értem, köszönöm szépen!
De akkor ezek szerint, ha TBSZ-re teszem, akkor 5 év múlva adómentesen kivehetem.Pont a folyamatosan gyengülő forintot akarom elkerülni. Euróból eurós etf-et venni, majd 5 év múlva euróban kivenni az összeset (vagy persze újra befektetni). És mivel német a bankszámla, továbbá az IB-nek is euróban német bankszámlára kell utalni feltöltéskor, így gondolom teljesen kikerüli Magyarországot a pénzmozgás.
Csak az zavar még, hogy az IB főszámla az eurós, a TBSZ pedig HUF. Tehát lesz itt pár oda-vissza váltás?
-
nnorbi9
újonc
válasz
UberMutant #92 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam. Nem ugyanazt az összeget utalnám vissza, hanem IB-n vennék belőle etf-et és pár év múlva az etf-kamatokkal együtt kerülne vissza a német bankszámlára a pénz.
-
nnorbi9
újonc
Sziasztok!
Ha német bankszámláról utalok be IB-be eurót, majd pár év múlva ugyanarra a saját eurós számlámra utalom vissza az összeget, akkor kell-e adóznom és ha igen, akkor hol?
Magyar adórezidens vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Nintendo Switch oled játékok kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest