- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nnorbi9
újonc
IBKR Mobile appon hogyan tudom beállitani azt, hogy a görbén lássam, hoyg hány darab részvényem van és mennyi az average price, amennyiért vettem?
Webes felületen az a kék vizszintes vonal: -
nnorbi9
újonc
Értem és sejtettem, hogy azért, mert több vevő/eladó volt. Viszont igy egy kicsit fura számomra, mert így akár "önkényesen" is feldarabolhatja az IB a tranzakciókat csak azért, hogy többször le tudja vonni a minimum díjat. Tudom, az IB megbízható cég, van múltja és nem csinál ilyet, de hát na....
Még jó, hogy nem fixed pricing-ban vagyok....
-
nnorbi9
újonc
Miért van az, hogy az IB webfelületén leadott eladásomat és vételemet is több részletben teljesítette a rendszer (és emiatt a díjat többször vonta le)?
-
nnorbi9
újonc
Az appban (vagy a webes felületen) hol tudom megváltoztatni, hogy melyik tőzsdén akarok vásárolni? Egyszerűen nem találok ilyen opciót.
Ugyanis az történt, hogy az egyik ETF-nél eddig két vásárlás alkalmával 1,25 euró jutalékot vont le, most utoljára pedig 2,55-öt. A kimutatáson látom, hogy az előbbiek GETTEX2-n lettek vásárolva, a legutolsó pedig AEB-n. -
nnorbi9
újonc
Értem, köszönöm szépen!
De akkor ezek szerint, ha TBSZ-re teszem, akkor 5 év múlva adómentesen kivehetem.Pont a folyamatosan gyengülő forintot akarom elkerülni. Euróból eurós etf-et venni, majd 5 év múlva euróban kivenni az összeset (vagy persze újra befektetni). És mivel német a bankszámla, továbbá az IB-nek is euróban német bankszámlára kell utalni feltöltéskor, így gondolom teljesen kikerüli Magyarországot a pénzmozgás.
Csak az zavar még, hogy az IB főszámla az eurós, a TBSZ pedig HUF. Tehát lesz itt pár oda-vissza váltás?
-
nnorbi9
újonc
válasz
UberMutant #92 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam. Nem ugyanazt az összeget utalnám vissza, hanem IB-n vennék belőle etf-et és pár év múlva az etf-kamatokkal együtt kerülne vissza a német bankszámlára a pénz.
-
nnorbi9
újonc
Sziasztok!
Ha német bankszámláról utalok be IB-be eurót, majd pár év múlva ugyanarra a saját eurós számlámra utalom vissza az összeget, akkor kell-e adóznom és ha igen, akkor hol?
Magyar adórezidens vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged