Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

emre veterán 
- 

Pokol urának az sem volt elég. 
 Vááááá, nem tudom, hogy vegyek-e 15k-ért E5200-at, vagy várjak egy kicsit a herdveres virtualizációt támogatóE5300-ra, és majd azt 4-5k-val drágábban  
 Szerintetek? Külön virtuális oprendszer(XP) használata(nem a beépített win7-essel) mennyivel lassabb, mint hardveres virtualizációval? Bár eddig is fenn volt egy XP a 7 mellett...
- 

Bluegene addikt sztem pedig mittommén ha jövő tavaszzal egy E5200 ára lesz mondjuk 9000Ft, egy E5400 ára pedig 12000, és beírom a hirdetésbe h viszi a 4 gigát akkkor pláne tehát belepumpálok 3K-t a gépbe, de sztem vissza is jön addig is van egy 4 ghz-es gépem sztem  a másik meg h 3000Ft  semmi semmi   jó vannak érvek(4ghz, kicsi pénz, később talán könnyebb lesz eladni jobb pénzért mert ritka), és ellenérvek(sokat nem nyersz úgyse, ebben egyetértek, alig érezhető gyorsulás), mindenesetre belevágok  
- 

Chaser legenda Ebben a lapban az csoda lenne  Nincs auto fesz, normal van, ez új, gondolom így nem emel, g31m-es2l lapocska, az s2l-nél még auto volt a default. Nincs auto fesz, normal van, ez új, gondolom így nem emel, g31m-es2l lapocska, az s2l-nél még auto volt a default.#6656 Stirbi: 1 szóval nem mondtam, hogy rossz ez a lap  Azt mondtam komolyabb lapban azonos feszen többet megy a cpu, ez így is van. Anno az M0-s 5200-esem nálam 1.35 körül mennt 36xx-et, az új tulajnál ezen a feszen 4Ghz felett, p43 v 45 lapban, nyilván az is számít, hogy több fázisú a vrm. Azt mondtam komolyabb lapban azonos feszen többet megy a cpu, ez így is van. Anno az M0-s 5200-esem nálam 1.35 körül mennt 36xx-et, az új tulajnál ezen a feszen 4Ghz felett, p43 v 45 lapban, nyilván az is számít, hogy több fázisú a vrm.
 DC-vel egyik g31/p31 lapban se volt bajom. 2T-n vannak a ramok? Esetleg az SB-nek lehet kell plusz fesz, ramtól függ.szerk: SB*NB 
- 

- 

vzsryl nagyúr Ebben nem vagyok olyan biztos. Tomate kollégának a logout blogján van egy HD4770 vs HD4770 CF vs HD4870 tesztje, amiben érdekes eredmények születtek. Mégpedig az, hogy a GRID-ben a sima HD4770-essel volt egy szinten a HD4870, és erre csak az lehet a válasz, hogy a HD4870 esetében csak 3,2Ghz-en járt a PhenomII-es procija, viszont a HD4770-nél 3,6ghz-en, mivel a HD4870-el még régebben tesztelt. 
- 

South Velen addikt 
- 

Dave™ nagyúr Nekem is 3-on megy VID alatt, mondjuk én még játszani sem játszom, így abszolút elég  #5534: ez nézőpont kérdése, aki ezzel foglalkozik, annak nyilván jól jöhet, bár mondjuk 2-3 évvel ezelőtt Prescott P4-ekkel is tudtak vágni, ahhoz képest egy E5200 teljesen más dimenzió, tehát lehet ezzel is bőven, de nyilván gyorsabban fog végezni kétszer annyi mag  
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Hollow Knight és Silksong
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor össze lehetne hasonlítani, hogy a lowend g31-es lap-e a gátló tényező a kisebb feszben.
 Akkor össze lehetne hasonlítani, hogy a lowend g31-es lap-e a gátló tényező a kisebb feszben. 

Az hittem nem visz még plussz fesszel sem de a prime95 15perce stabil. Szorzót vagy fsb toljak fel még neki szerinted?
 Az hittem nem visz még plussz fesszel sem de a prime95 15perce stabil. Szorzót vagy fsb toljak fel még neki szerinted?