- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nyúltam bele a lecsóba, úgy néz ki...
Bár lehetséges, hogy a Hőfök miatt gecizik. 5 perc után beleáll. 65 fokig elmegy, majd hibát dob a prime.
tegnap néztem 10x333-on 1.2V-on is, de fel sem állt a rendszer. Valszeg a deszka...
12.5x266 1.225Volton megy neki, de 20 perc után kilőttem a prime, majdnem elértük a 70 fokot. Nem szeretem kínozni. Valszeg belekerül a proci egy P35-ös giga deszkába, majd ott megnézem 1.35Voltal mit tol. Azért a 3.6GHz tutkó meglesz. -
fagy53
nagyúr
Felesleges két stab teszt progit egyszerre futtatni, mert nem növekszik kétszeresére a terhelés! Időben fog elhúzódni a móka, így hosszabb ideig tart, de nem lesz annyival megterhelőbb mint várnád.
Az IntelBurnTest terhelése több mint elég és rövid idő alatt végzel is vele, persze a listáknál a Prime95 félóra az elfogadott, ha még így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest