- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
válasz
rvn_10 #11349 üzenetére
Tudom-tudom, van még benne tartalék, csak hűteni is tudni kéne...
Igazából nem gondoltam, hogy gyári hűtővel elérhetem a 3.675-öt, ez 47%-os túlhajtás.Kéne egy brutális hűtő, szieven megnézném a max-ot amit ki lehet csikarni belőle.
Nem tudom, hogy hol lakik, de fel kéne vennem a kapcsolatot bacsis-alLenne a procon "hűtőpaszta"
-
darál0w
Jómunkásember
-
fagy53
nagyúr
válasz
rvn_10 #11165 üzenetére
Nem valószínű, hogy sikerül 3GHz fölé vinned, agyon fogsz feszelni mindent a lapon és nem a proci fog melegedni, hanem a lap chipjei.
A Q 2.5GHz-en is jó 10%-kal gyorsabb mindenben, mint az E 3.2GHz-en. Én 2.6GHz-en használom, bár könnyen viszi a 3GHz-et is. Egyszerűen értelmetlen feljebb vinni a napi átlagos használathoz. Tuningra meg nem ez a széria való az alacsony szorzó miatt, tessék üzemszerűen használni azt a dögöt és nem versenyezni vele! -
darál0w
Jómunkásember
-
zoo8800
veterán
A RAMok most 1:2-be mennek, ha jól sejtem.
Az 1:1-hez 266-os FSB és 266 MHz valós (533 MHz effektív) RAM órajel kellene. Vagy egy ilyen arányú egyéb variáció.A magasabb FSB növeli a gép teljesítményét. Mindjárt megkeresem a tesztemet
szerk
ITT a teszt, azonos proci és RAM órajel, más szorzóval és FSB-vel.
Az 1066@CL6 RAM miattnem kérek savazást
-
DuplaZso
aktív tag
Akkor én a helyedben nem is nyúlnék semmihez, mert _érdemi_ teljesítménynövekedést nem nagyon lehetne kihozni belőle.
Viszont ha alacsonyabb szorzóval kívánsz variálni, pont a magas szorzó miatti, terheletlen rendszernél áldásos energiatakarékossági funkcióknak veszed el az értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest