- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
Pokol urának az sem volt elég.
Vááááá, nem tudom, hogy vegyek-e 15k-ért E5200-at, vagy várjak egy kicsit a herdveres virtualizációt támogatóE5300-ra, és majd azt 4-5k-val drágábban
Szerintetek? Külön virtuális oprendszer(XP) használata(nem a beépített win7-essel) mennyivel lassabb, mint hardveres virtualizációval? Bár eddig is fenn volt egy XP a 7 mellett... -
Bluegene
addikt
sztem pedig mittommén ha jövő tavaszzal egy E5200 ára lesz mondjuk 9000Ft, egy E5400 ára pedig 12000, és beírom a hirdetésbe h viszi a 4 gigát akkkor pláne
tehát belepumpálok 3K-t a gépbe, de sztem vissza is jön
addig is van egy 4 ghz-es gépem sztem

a másik meg h 3000Ft
semmi

jó vannak érvek(4ghz, kicsi pénz, később talán könnyebb lesz eladni jobb pénzért mert ritka), és ellenérvek(sokat nem nyersz úgyse, ebben egyetértek, alig érezhető gyorsulás), mindenesetre belevágok

-
Chaser
legenda
Ebben a lapban az csoda lenne
Nincs auto fesz, normal van, ez új, gondolom így nem emel, g31m-es2l lapocska, az s2l-nél még auto volt a default.#6656 Stirbi: 1 szóval nem mondtam, hogy rossz ez a lap
Azt mondtam komolyabb lapban azonos feszen többet megy a cpu, ez így is van. Anno az M0-s 5200-esem nálam 1.35 körül mennt 36xx-et, az új tulajnál ezen a feszen 4Ghz felett, p43 v 45 lapban, nyilván az is számít, hogy több fázisú a vrm.
DC-vel egyik g31/p31 lapban se volt bajom. 2T-n vannak a ramok? Esetleg az SB-nek lehet kell plusz fesz, ramtól függ.szerk: SB*NB
-
-
vzsryl
nagyúr
Ebben nem vagyok olyan biztos. Tomate kollégának a logout blogján van egy HD4770 vs HD4770 CF vs HD4870 tesztje, amiben érdekes eredmények születtek. Mégpedig az, hogy a GRID-ben a sima HD4770-essel volt egy szinten a HD4870, és erre csak az lehet a válasz, hogy a HD4870 esetében csak 3,2Ghz-en járt a PhenomII-es procija, viszont a HD4770-nél 3,6ghz-en, mivel a HD4870-el még régebben tesztelt.
-
South Velen
addikt
-
Dave™
nagyúr
Nekem is 3-on megy VID alatt, mondjuk én még játszani sem játszom, így abszolút elég

#5534: ez nézőpont kérdése, aki ezzel foglalkozik, annak nyilván jól jöhet, bár mondjuk 2-3 évvel ezelőtt Prescott P4-ekkel is tudtak vágni, ahhoz képest egy E5200 teljesen más dimenzió, tehát lehet ezzel is bőven, de nyilván gyorsabban fog végezni kétszer annyi mag

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor össze lehetne hasonlítani, hogy a lowend g31-es lap-e a gátló tényező a kisebb feszben.

Az hittem nem visz még plussz fesszel sem de a prime95 15perce stabil. Szorzót vagy fsb toljak fel még neki szerinted?