Hirdetés
- iPhone topik
 - Yettel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - One mobilszolgáltatások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen ide kapcsolódik, de leírom, hátha találkozott már valaki ilyennel.Egy olyan gondom lenne, hogy vettem egy Asus EAH4770 Formula 512MB GDDR5 - ös karit, és a gépem nem úgy működik, mint előtte tette a Sapphire Ati 2600XT - vel.
Miután bekapcsolom a gépet, csak villog a monitor LED-je, majd kb. 20 - 30s után kezd el boot - olni. Tuningot egyáltalán nem engedi, már + 100MHz - nél is boot közben újraindul. Előtte a Giga P31-DS3L lapban az Intel E5200 - ast alap feszen tudtam használni minden gond nélkül 3200MHz - en. Most meg 2600MHz - en se indul a gép.
Két dologra gyanakszom, az egyik a táp, a másik a hardverek összeférhetetlensége lehet. Előbbire mindenki azt mondja, hogy nem valószínű, utóbbira meg én mondom ezt. Pontos konfig az adataimnál. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor
 - Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest