Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, én egy E5200-at használok, 3,3 Ghz-en (300x11-en 1,36 V-al). Egy AC 13-al hűtöm nagyon jó, még Prime alatt sem megy 60 fok fölé! Alacsonyabb feszültségen kékhalálozgat. Szerintetek a proci miatt van ez vagy az alaplap miatt?
Meg sokallom is amúgy ezt az 1,36-ot dehát ez van...Ezen az órajelen még prime-stabil afelett már hiába emelem a feszt hibázik.
3,6 ghz-en még megy, nem dob kékhalált de már a prime egyből elhasal sőt az aida64 is elszáll a CPU PhotoWorxx-nél. A Queen még lefutott az 15 000 pontott kapott, míg 3,3-on 14 100.3,6-on egy memória írás-olvasás teszt: [link]
DDR3-as ram van mellette és én ezeket az eredményeket egy kicsit kevesellem. 3,3-on meg persze még kevesebb, de nem számottevően. DDR2-vel is gyorsabb eredményket láttam sok hasonló tudású proci mellett. Azt értem, hogy nem használja ki azt a sávszélleséget amit a DDR3 ad dualban és nem gyorsul, de nem kevés ez ?
Nektek mennyi hasonló tuningnál ?
Egyébként meg vagyok vele elégedve, amire használom arra bőven megfelel. A játékok is jól működnek csak ezek a tesz eredmények kicsit soványak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest