- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
albert8
veterán
Nekem 3.4 gh en megy az E 5200 am
Most elég jól teszi a dolgát
nem tudjátok mennyi vele a max amit kihoztak valaha belöle?
csak érdekelne -
xmad
őstag
de jó lenne, de, 25 öt nem utalok előre senkinek, meg annyiból egy vadonat új alaplapot is kapok, bolti garanciával.. igaz nem giga hanem asus,, vagyis gigába is kapok csak p35-be
-
xmad
őstag
aham ez igaz. majd utána kérdezek, van egy ismerősőm akinek pc-s boltja van
-
törölt tag
-
xmad
őstag
válasz
#19617792 #12183 üzenetére
ezt foglalja össze valójában az Xtrem design
és elvileg valóban többfázisú az áram elletásáa
-
törölt tag
Ez az Xtreme Design nem hiszem, hogy túl sokat számítana, a formás hűtőbordák néha inkább lefogják a szellőzést, a sok fázisos tápellátás meg inkább vakítás. 8 fázis látható, de az szerintem inkább 4 fizikai fázis, csak párhuzamosan kötött tekercsekkel.
De attól még jó lap. Stack Cool 3 jó dolog, de néhány procihűtőnél útban van.
-
-
-
törölt tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Trebron09 #12149 üzenetére
olyan aki kérdez, majd a válaszadót leminősíti holmi kötekedő nyomorulttá.
majd tolod a hülyeségedet tovább...nem kell kiforgatni a szavaidat...eleve kiforgatva írod le...
#12148) EgyGábor nem gondolni kell
probálgatni...minden proci más, és ezért nem lehet tudni melyiknek mennyi kell adott orajelhez.
az a minimum fesz? vagy nem is probáltad lentebb?
#12146) xmad nálam még nem fordult elő, de már olvastam...nemtudom mikor és milyen körülmények között jön elő.
-
xmad
őstag
válasz
Trebron09 #12150 üzenetére
nem hibázik, és tuningal se hibázik 3dmark 06 ban.
de videókártyát nem is tuningoltam. csak procit
itt az az érdekes h gyakran ha sokat áll a gép mondjuk éjjszaka reggel bekapcsolom a gépet és vissza dobja a tuning beállításokat.. de utána be állítom megin aztán müködik rendesen.
2 ram modul van bennt.. eddig csak az egyikkel próbáltam külön. akkor is fennált a hiba.. most be raktam a régi 6600 kártyám.. pár nap alatt kiderül h megin szarakszik-e a gép.. ha igen ki próbálom a másik egy ram modullal is
több ötletem nincs
-
Trebron09
őstag
válasz
darál0w #12145 üzenetére
"csak azzal aki megérdemli. te olyan vagy."
Milyen?? Meg milyen duma ez? "azzal aki megérdemli"
Fejtsd már ki bővebben.
_____________Az miért jó, ha 1:1-re vissza van osztva a ram? Én egyszer vissza osztottam, az FSB 333Mhz-en a ramok 667Mhz-en jártak és a gép nem lett gyorsabb mintha a ramok rendesen 1066Mhz-en mentek volna.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Trebron09 #12142 üzenetére
csak azzal aki megérdemli. te olyan vagy.
12144) EgyGábor mintha én is ezt írtam volna
nembaj...legalább megcsináltad, ha nem is az én unszolásomra
-
fagy53
nagyúr
válasz
EgyGábor #12138 üzenetére
Nem, az alaplap miatt nem valószínű, hogy ez a vége.
Ez akkor lenne igaz, ha a legmagasabb prociszorzó és 1.45V CPU feszültség esetén született volna ez az órajel. Nálad a szorzó sem maximális, tedd x12.5-re és a feszt nyugodtan tedd 1.45V-ra a biosban, úgyis kevesebb lesz!
Gyanús nekem, hogy az Asus progijait használod, sokunknak bezavarnak pl a PC Probe.
Legalább a tuning idejére mondj le a laphoz adott ezen progik szolgáltatásairól!
Az Everest és a CPU-Z értékei nálad eltérnek, lehet, hogy ez is ennek a segédproginak a bűne. -
Trebron09
őstag
-
fagy53
nagyúr
válasz
EgyGábor #12124 üzenetére
A CPU-Z és az Everest mér jól, azt, hogy milyen pontosak azt csak kimérni lehet, de a mérési pontokat nem szokták a gyártók az orrunkra kötni, a rutintalanoknak elszánt google-zásba kell kezdeni, ha ezt meg akarják tudni.
Én anno teszteltem ezt a problémát és elég jól közelített a valósághoz ez a két progi, azóta elfogadom az általuk jelzett értéket valósnak.
A bios CPU fesz állításánál mutatott értékek inkább tájékoztató jellegűek, bár az ujraindítás után a bios hardver monitora az Asus lapomban pontos, valós értéket jelez. Ne törődj a bios-szal, higgy a CPU-Z-nek, úgyhogy adhatsz még egy kis feszt nyugodtan, bár nem tudom miért? -
xmad
őstag
nem értem, ha videókártya hibám lenne akkor az mindig jelentkezne, nem csaka tuningnál
-
Trebron09
őstag
válasz
darál0w #12117 üzenetére
Én nem járattam soha 84°C-on, az IBT pörgette meg annyira, én csak prime95 + orthossal szoktam tesztelni de azok maximum 76°C-ig fűtötték fel a procit, rendes géphasználatnál (játék, net..stb. ) max. 67°C-ig melegszik 4Ghz-en, de mint írtam rendesen csak 3.33Ghz-en megy.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Rég írtam már ide, de meg volt az oka. Mivel a proci vége meg lett (3,6Ghz) az előző, rosszul szellőző házamban, ezért anno abbahagytam a húzását. Most van egy rendes házikóm, ezért tovább mentem. 3750Mhz@1,392V
M0-s, anti-tuning példány. -
Rick4
félisten
válasz
peeti03 #12100 üzenetére
Nem tudom, milyen Asrock lapod van, nekem egy 10 ezres G31M-S R2.0, ráadásul ezt is elrontottam, Giabyte-ot akartam venni.. :-)) De ezen van egy jumper a proci mellett, amit át kell rakni, ha ciubálni akarod. 300X12-n megy 24/7-ben, és a procifesz (VTT) 1.4V-ra van áláíltva biosban, (nem sok lehetőség van) ez cpu-z-vel nézve "valós" 1.256V lesz. 1.28 valamennyi a vid-em..
-
EgyGábor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest