- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViBo77
senior tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
a memory SPD-t szerintem tedd vissza auto-ra manualról!!! lehet hogy a memcsid nem bírja a beállított késleltetéseket és ezért hal le a géped ... A CPU max tuningot mindig memory tuning nélkül kell kitesztelni! Sőt megkockáztatnám azt is, hogy vedd vissza a memcsi szorzót a legkisebb értékre, hogy tuti ne a RAMok miatt hasaljon el a teszt ...
-
ViBo77
senior tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
én is meglestem az enyém mit produkál, bár nekem csak egy 2009-es everestem van, ami hasonlóan mér, és csak minimálisan kaptam jobb eredmányeket, bár nekem DDR2-m van egy P35-ös lapban és nekem 333x12-n megy a proci (3663MHz) a VCore meg nálam is 1,36V pedig nekem R0 steppinges ...
-
dangerzone
addikt
válasz
Sanyi19
üzenetére
A memória benchmarkok ram órajel és időzítés, cpu órajel és fsb, valamint alaplap függőek.
Szerintem ezzel az aidás teszttel semmi gond. A ram időzítéseid nem túl jók, se a lapod nem egy hű de csúcs. De ne parázz emiatt. Normális alkalmazások esetén úgysem fogod észrevenni a különbséget.Ami a proci tuningot illeti. Én személy szerint a lapodat okolnám, ha nem megy többet, legalábbis, ha normálisan visszaosztottad a ramokat.
Nem ismerem túlzottan ennek a lapnak a biosát sajnos, így tanácsot nem tudok adni. De szerintem a p41-es chipset miatt nem megy többet.
-
KAMELOT
titán
válasz
Sanyi19
üzenetére
jó hogy rájöttél...nemmindegy hogy milyen tápot vásárolunk.
FSP, Corsair, Chieftec, Enermax
De ha valami akkor ilyet FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS 500W 85% feletti hatásfok. 72 euro
Fortron EPSILON 500W 88PLUS SILVER 88% feletti hatásfok. 94 euroamint látom hasonló gépünk van.

IDLE 98W (valószinűleg a HDD eszik többet mivel 4 darab van)
LOAD 150W de ezt még lemérem mégegyszer. -
enemy107
senior tag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Nos csináltam egy tesztet gyorsan kiváncsiságból a cpu qeen-ről, E6600 -ról, és egy E5400 ról mert éppen ezeket hasonlítom össze. Nem meggyőző a különbség. A ramok sebessége úgy látszik nagyon kis hatással van rá. Mind a két proci azonos órajelen és feszen megy. Szerintem ez is lapon múlik, meg az FSB-n, nem a procin, ha dual-core-t nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS routerek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő