- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorsy
csendes tag
pont aznap tettek fel uj drivereket, lehet, hogy 9.04el is menni fog...
"The following distributions, with their stock kernel, are
officially tested and supported:
1. Open SuSE Linux 10.3
...
8. Ubuntu 9.04
9. Mandriva Linux 2009"http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=293&tab=APDriver
Sok szerencset hozza, en is tervezek egy ilyet venni, csak $ kerdese -
Skyhigh
aktív tag
Az 1066-os Kingmaxnak az 533-on az időzítése gyárilag (SPD) 4-4-4-12, amit simán visz 800-on is, sőt ez alá is lehet menni!
Ezek szerint nincs lehetőség manuálisan beállítani a biosban, vagy memset segítségével szoftveresen?
Nem tudod megkukkantani valamelyik progi segítségével, hogy pontosan mennyi is az időzítése, mert így (a hozzászólásod alapján) nem sok értelme van beletenni az 1066-os! (kivéve, hogy hasonló árban van a 667-essel és a 800-assal)
-
Skyhigh
aktív tag
Közel 1100 hozzászólás van, bevallom csak átfutottam :-)
Akkor megint a segítségeteket kérem, hogy milyen ramot tegyek bele, bevallom ezügyben nem hagyatkoznék most magamra, mert pl nekem a jelen gépemben 1066MHz-es kingmax van ami 1200-on megy 5-5-5-12 időzítéssel, 800-on meg 4-4-3-11-en.
Tudom ez nem mérvadó, mert lehet a D945GCLF(2)-ben nem menne!Kinek milyen konkrét megvalósítása van, illetve mit ajánlotok. (Időzítések is érdekelnének, ha publikusak)
Kicsit lusta vagyok én nem akarom az egész RAM palettát végig próbálgatni ami kapható -
kingabo
őstag
Már csak azért is érdemes minél nagyobb sebességű modult használni, mert a GPU a sima RAM-ból allokál magának egy részt, és azt használja VRAM-ként. Ergo ha néha játszani is szeretnél a gépen, mindenképpen érdemes 1066-os DDR2-t használni
A vga is ugyanúgy 533MHz-n éri el a ramot mint a proci... Sztem inkább az órajel helyett az alacsonyabb időzítést kellene lesni a memónál.
[OFF]nálam 2Gb duruzsol
Hát ha már duruzsol a ram az rossz! Nem szabadna hangjának lenni.
[/OFF] -
kingabo
őstag
-
kingabo
őstag
"elegendő az USB portok száma"
Én is így indultam, aztán usb-s: egér, bill, wifi, dvd-író, telefon, fényképező (tv tunner).
Nekem az asztalon van egy pci-os tv tuner, kocsog asus nem csinált hozzá xp-n kívül máshova drivert, amit már nem használok, nameg a hangot cd-inre kéne kötni ami meg nincs a lapon
-
-
szaszlaci
addikt
Jól látod, ez tényleg 20 tűs. De az én GCLF2-öm 24-es.
Viszont nem nagyon szoktak ez miatt problémázni, elindul 20-as táppal is.A P4 +4 viszont kell. Nem mintha 6 W nem menne át a NYÁK-on, de akkor sem indul el nélküle.
Próbáld ki, bajt nem csinál.Billu: ?? mert hogy nem muszáj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest