- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem V3-am van, asszonynak Zopo ZP700, így elsőkézből tudok nyilatkozni.
Én mindenképp a V3-at venném.
Kamera sokkal jobb az inewban. Zopo nehezebb, nem zavaróan, de érezhető a súlykülönbség. Szebb is az inew, de ez szubjektív.
Nekem 900-as változat van, 1.01-es rommal használom, ezzel érkezett, nem kellett babrálni semmit. Annyi hogy rootoltam 2 kattintással meg recovery ment fel az is pár kattintással, és utána már csak be kellett lakni..
Amennyi bug van benne azt már szinte észre se veszem, tehát a töltési ciklus szakaszos, de ez nem érdekel, naponta párszor felvillan párszor a kijelző magától, de ezt konkrétan leszarom, legalább látom hogy be van kapcsolva. GPS jól működik, navigációra mindig a telót használom. Telenoros kártyám nincs, ergo a telenoros bug sem érint. Nekem tökéletes a telefon, nem cserélem le jódarabig, és másik rom is csak akkor lesz rajta ha megjön a kitkat. Jó készülék a zopo is, de kettő közül az inew számít jobbnak, mivel az inewban vannak jobb hardverelemek,(pl kamera) illetve a zopoval megegyezőek (pl proci)..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest