Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem V3-am van, asszonynak Zopo ZP700, így elsőkézből tudok nyilatkozni.
Én mindenképp a V3-at venném.
Kamera sokkal jobb az inewban. Zopo nehezebb, nem zavaróan, de érezhető a súlykülönbség. Szebb is az inew, de ez szubjektív.
Nekem 900-as változat van, 1.01-es rommal használom, ezzel érkezett, nem kellett babrálni semmit. Annyi hogy rootoltam 2 kattintással meg recovery ment fel az is pár kattintással, és utána már csak be kellett lakni..
Amennyi bug van benne azt már szinte észre se veszem, tehát a töltési ciklus szakaszos, de ez nem érdekel, naponta párszor felvillan párszor a kijelző magától, de ezt konkrétan leszarom, legalább látom hogy be van kapcsolva. GPS jól működik, navigációra mindig a telót használom. Telenoros kártyám nincs, ergo a telenoros bug sem érint. Nekem tökéletes a telefon, nem cserélem le jódarabig, és másik rom is csak akkor lesz rajta ha megjön a kitkat. Jó készülék a zopo is, de kettő közül az inew számít jobbnak, mivel az inewban vannak jobb hardverelemek,(pl kamera) illetve a zopoval megegyezőek (pl proci)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest