- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
woteska
csendes tag
Akiknek nem érzékeli a géphez csatlakozást, azok próbálják ki másik kábellel, biztosan az a gondja!! Esetleg ha új kábellel sem jó, akkor másik USB portra dugják. Fejlesztői lehetőségek > USB-hibakeresés legyen bekapcsolva.
A legfrissebb PDANET legyen feltelepítve: http://pdanet.co/a
Telepítés közben kidob majd egy üzit, hogy most csatlakoztathatod. Le is tölti a drivert.Ha felismerte a telefon tárolóit, és feltelepült a driver, akkor kapcsoljuk ki a telefont, húzzuk le, szedjük ki az akksit, sim-et, sd-t, mindent.
Ezt le kellene tölteni: http://www.mediafire.com/download/rx7svhxkzdx09k4/drivers+preloader+mt65xx.rar
Ha megvan a letöltés, csomagoljuk ki. Nyissuk meg az eszközkezelőjét a Windowsnak, általában a Sajátgép, Kezelő, Eszközkezelő útvonalon elérhető(Windowsfüggő). Ha megtaláltuk, a telefon hangerő + gombját folyamatosan nyomva csatlakoztassuk. Fel fug ugrani egy MTK 65xx preloader ismeretlen eszköz, amire kattintsunk is gyorsan kettőt. Válasszuk az illesztőprogram frissítés lehetőséget, kézileg adjuk meg neki a gépen lévő, előzőlegesen letöltött, kicsomagolt mappa útvonalát. Ha minden oké, akkor többet nem fog "ugrálni" fel-le, és valamilyen COM portként lesz ott az Andorid eszköz.
Ezek után lehet FlashToolal frissíteni. Én előbb 8.1 Winről frissítettem, Kompatibilitásnál Win7-re állítottam, illettve Win7-nél, és 8-nál, 8.1-nél a FlashTool legyen rendszergazdaként elindítva.
Most frissítettem 1.0.8-ról 1.1.1-re, és nekem az 1.1.1-hez nem volt megfelelő a letöltött anyag között található vcom driverek egyike sem. Viszont amit előbb leírtam, az oké volt.
Akinek sikeresen törlődött már az IMEI száma(mint nekem), és minden update-nél újra kell írnia, annak ajánlom, hogy MTK Mobile Uncle Tools-al mentse le update előtt az IMEI-t, és tegye fel a gépre is.
Update után ugyan ezzel a progival Backup helyett Restore IMEI, és visszaáll a rend.Akinek rootolással van baja, és nem megy a Framaroot, az a Shuame nevezetű programot tudnám ajánlani. Kínai nyelvű, de a ROOT-ot mindenki felismeri, arra kell rányomni. Nekem a Framaroot nem működött 1.0.8-on, ezért kerestem más megoldást.
###########
RVR400 kollegának köszönöm a segítséget!
Kérdezném, hogy az úgy mennyire para, hogy FT frissítés közben BROM error-t dobott? Nem a sárgaszínű csíknál, hanem valamelyik szürkénél. Ezután lehúztam, bekapcsoltam, és most az 1.1.1 van rajta. Nyomtam Factory Resetet, mert a régi appok szemetet jelentenek, és plottul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- DUNE médialejátszók topicja
- Wuthering Waves
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 85%/p4748
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4745
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest