- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorena I.D.
csendes tag
Sziasztok! A legújabb (elvileg legújabb) 1.0.8.-as firmware-rel vannak már tapasztalataitok? Nekem sajnos (még csak az 1.0.1.-es firmware-em van), s a teljes tárhelyem (16 G lenne) nem látja a telóm, és sajnos nem működik rajta a makrofotózás sem.
El fogom vinni szervizbe a készülékem, hogy rootolják fel nekem és tegyenek rá új firmware-t, de sajnos nem tudom, melyiket merjem rárakatni. Az 1.0.4-.-et sokan szidták, azt semmiképp nem fogom...
Az egyik firware-től (nem tudom, melyiktől) pl. az akku teljesítménye is jóval komolyabbá válik, ami bizony messze nem mindegy ám, sőt!
Én mindenképp olyan firmware-t szeretnék a szervizessel felrakatni, amelyikkel a telóm látni fogja végre a teljes, és már igencsak szükséges tárhelyet (és használni is tudja!
), emellett képes lesz a számomra fontos makrófotózásra, és megnöveli az akku sajnos igencsak csekélyke kapacitását! Az akku okostelókra jellemző kapacitásával igazából a "világon semmi gond" nem lenne, ha nem nyúlunk a telóhoz, csak az asztalon pihen készenléti üzemmódban, kikapcsolt nettel -- de ki az, aki erre vesz okostelót, nemde? 
Tud valaki nekem egy ilyen hármas kombóra alkalmas firmware-re ötletet?
Személyes tapasztalatok? Melyik firmware-re van szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Opel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
El fogom vinni szervizbe a készülékem, hogy rootolják fel nekem és tegyenek rá új firmware-t, de sajnos nem tudom, melyiket merjem rárakatni. Az 1.0.4-.-et sokan szidták, azt semmiképp nem fogom...
), emellett képes lesz a számomra fontos makrófotózásra, és megnöveli az akku sajnos igencsak csekélyke kapacitását! Az akku okostelókra jellemző kapacitásával igazából a "világon semmi gond" nem lenne, ha nem nyúlunk a telóhoz, csak az asztalon pihen készenléti üzemmódban, kikapcsolt nettel -- de ki az, aki erre vesz okostelót, nemde?