- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
Sziasztok!
Ma nekem is megjött a V3-am. Nagyon tetszik, 1.0.8-as rommal érkezett. 850/2100-as. Mielőtt belaknám szeretnék készíteni róla egy teljes körű mentést. Tehát, hogy az IMEI és minden egyéb legyen mentve. Ha jól tudom ezt MTK Droid Tools-al tehetem meg. Viszont ez a leírás alapján nem tudtam megcsinálni. Először jöttek a problémák a driverekkel mert Windows 8.1 x64-et használok. Majd ezeket a drivereket nehezen, de felraktam. Most ha factory mod-ba van a teló akkor egyetlen drivert nem talál a windows: CDC Serial. Nem tudom, hogy ez mennyire fontos neki, de ezt sehogyan se sikerült feltennem. Aztán az MTK Droid tools nem akarja megadni az ideiglenes root jogot, tehát nem tudok mentést se készíteni.
Én vagyok a béna vagy más is 4-5 óra szarakodás után se jutott semmire ilyenekben? Szerintetek mit tegyek? Van valami megoldás a mentésre máshogyan?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Filmgyűjtés
- Spórolós topik
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest