- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawerik
tag
válasz
kockazatos #7396 üzenetére
Szia!
Megosztanád velem is PM-ben?
Köszi
-
kockazatos
tag
válasz
bodnarg #7397 üzenetére
Kicsomagolod a letöltött skínt-azt beleteszed a content-skin mappába! Törölsz egy save mappát! Ha van lang is azt beilleszted a régihez! A régiből törlöd onnantól kezdve ahonnan az uj kezdődik! És az ujat beteszed a régi helyére! Ezt commanderrel a legegyszerűbb megcsinálni!
Aztán elindítod a primót a kijelző menü alatt kiválasztod a skint és újraindítod a primót!
És Örülsz neki! -
bodnarg
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy az 1.2 változathoz hogy kell telepíteni a zz74.fw.hu oldalról letöltött skineket (480x272). Amit korábban az 1.1 hez használtam skineket ott a branding.zip et kellett lecserélni. De itt ilyet nem találok. A primo indulása után a menuben nem jelenik meg a téma cserélő illetve a korábban megszokott Skin beállításhoz használt menü sem. Lehet hogy a sys txt-ben nem stimmel valami?
Köszi.
-
Tomasek
csendes tag
Én kivettem a
ui_igo9/common/ui/customized.lua 10-11. sor
START_APPLICATION("utility/esc.exe","")
sc_CalibrateScreen()sorokat ahogy Szanyo mondta, és így indításnál nem kell kalibrálni. Nagyon jó skin! Csak így tovább!
-
csaba750313
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, mit tegyek azért, hogy a GJ_AK_v3.9.1_zz_480_272.zip skint használva a primo 1.2 a trip info-t le tudjam nullázni, mert nem jelenik meg középen a szükséges gomb (mint a primo1.1 -nél).
Az eredeti skinnél sem működik…nekem..
Előre is köszi!
Üdv -
nzoli2
tag
Tud valaki valami korrekt usb-s GPS-vevőt laptophoz?
Van valakinek tapasztalata? -
gyurmagyuri
csendes tag
Tud vki vmit a mobilepassion oldalról, hogy miért nem jön be?
-
csonti70
csendes tag
7344 hsz-ben levő linkről töltsd le 480x272 felbontást abban van egy hun 1.2 zip. Ebböl totál cmd-vel f4-et nyomsz és kimásolod az ott lévő szöveget majd a content/lang/hungarian/i18/dictionary fáljt szintén totálcmd f4 gombbal szerkeszted.Azaz amit kimásoltál a hun 1.2 zipből azt bemásolod ide de úgy hogy a 4116-os sor körül az extra beállításoktól lefele kitörlöd és annak a helyére teszed be. Kicsit kacifántosan írtam le de remélem érthető.
-
ftti2
csendes tag
Sziasztok!
A GJ-AK v3.9.1 zz silver skint használom primo 1.2-n.A beállításoknál a menüknél sok angolul van ez így természetes,vagy elrontottam valamit és mindennek magyarul kellene lenni?
Köszönöm az infót! -
zsoca67
tag
Hallottatok arról, hogy a 499-es végződésű 1.2-es primóból, hamis verziók is használatban vannak?
Át van írva a verzió szám.Az 1st torrent oldalon írta,egy megbízható feltöltő.Mekkora a mérete ennek a verziónak egyébként? (exe fájlra gondolok) -
papsoka
aktív tag
-
Fishor
senior tag
Na nincs valami megoldás a hangerő tartós beállítására, hogy kikapcsolás után ha visszakapcsolom is úgy legyen mint mikor kikapcsoltam?
És a tervezésnél most akkor zold gyors vagy rövid a legérdemesebben használható?Üdv: Fishor
-
zsoca67
tag
válasz
kockazatos #7373 üzenetére
Hát nem gondoltam volna, hogy a skin okozza a hibát.Jól meg szívatott.Vissza tettem a 3.9-es skint.Így már jó.
-
válasz
Szanyo74 #7369 üzenetére
Köszi, ez nálam is gond volt
Amit észrevettem, de lehet csak a save mappa nem törlése miatt van, nincs nálam 3 az 1-ben jobb alsó cockpit menü, helyette csak az órát mutatja (vagy ez csak gps jel esetén működik?). Illetve a táblák 800x480-ban kicsit alacsonyan és balrább jelennek meg, így fedik a jobb alsó, kinyitott cocpit menüt. Ha ez feature, akkor nem szóltam
-
-
KZ_3D
tag
válasz
kockazatos #7360 üzenetére
A sávinfós TTS engem is nagyon érdekelne, jobb lenne, mint valamelyik kiválasztott figyelmeztető hang.
Kilépéskor a legújabb Eszterke néha mond nekem is "vi"-t, valamikor meg semmit sem. Lehet, hogy kikapcsolom ezt a funkciót. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy tudom a navigáció hangerejét fixálni? Mert hiába állítom be a hangerőket kilépés után mindig visszatér a full hangerő. Mi lehet a gond, hogy tudnám megoldani?
Másik kérdésem, hogy be lehet-e állítani, hogy a telefon BT-n a navi bekapcsolásakor egyből csatlakozzon? Mert most csak ha rámegyek a BT menüre akkor csatlakozik.
És végül egy 3. kérdés:
Melyik útvonal tervezési mód a legjobb? Gyors, egyszerű, zöld, vagy a rövid? Zöldön és gyorson gyakran hajlamos kerülni. Volt hogy leterveztettem 2 szer zölden és 2 különböző utat ajánlott meg. Valamint volt, hogy próbáltam a zöld tervezést és a rövidet és a rövid olcsóbb volt a gép kalkulációja szerint, amit azért nem értek, mert a zöld elvileg a leggazdaságosabb, nem? Szóval hogy érdemes beállítani a tervezést?Üdv: Fishor
-
srudi
tag
válasz
Szanyo74 #7344 üzenetére
Szia Szanyo!
Nekem is tetszik a skined, viszont azt szeretném kérdezni, hogy nagy munka lenne a (cél megjelenítése) bekerüljön a skinedbe?
A másik kérdésem az lenne, az miért van, hogy bemásoltam a legújabb szópárokat a honlapodról a leírtak szerint, és mégis van olyan dolog, ami angolul jelenik meg. Vagy egy jó Dictionary fajl-t privátban elküldeni. -
kockazatos
tag
válasz
Szanyo74 #7358 üzenetére
Akkor ha szépen megkérlek segítel nekem ebben a TTS hangban? Kamera érkezése elhagyása a ding hang helyett TTS-Re gondoltam Meg sávinformációnál is TTS-re Gondolok a ding hang helyett. Valamint a gyorshalytásnál mikor megszünik oda is lehet TTS hangot tenni a ding helyett?
Meg nekem kikapcsolásnál csak anyit bír mondani hogy vi nemtom miért!
Meg folytonn éjszakain van a kijelző az istennek nem megy nappalira!
Tehát egyszóval szeretem ha eszter minél többet csacsog! -
halisa
tag
-
Szanyo74
tag
válasz
kockazatos #7356 üzenetére
Megcsinálni nem bonyolult, bár szerintem felesleges.
Ha kamerához közeledsz úgyis bemondja a kamera típusát, max akkor van értelme, ha nem használod ezt a lehetőséget.
De ha van ötlet szívesen foglalkozok vele. -
mr.rick
csendes tag
Műholdas térképmegjelenítéssel kapcsolatban tudtok valami infót adni IGO Primo 9.2.1.179499 Feb 15 2011 verziohoz?
-
mr.rick
csendes tag
IGO Primo 9.2.1.179499 Feb 15 2011 verzióhoz van weather mód és ha igen tudnátok segítséget adni a telepítésben?
Előre is köszönöm!! -
KZ_3D
tag
válasz
gyurmagyuri #7350 üzenetére
Szerintem a műhold adatok alapján számolja ki a magasság értékét.
-
gyurmagyuri
csendes tag
Nem kell kinevetni!
A prímás a magassági adatokat a domborzati térképről az adott pozíció alapján adja meg, vagy a műholdaktól kapja? -
gyurmagyuri
csendes tag
Sziasztok!
Tud vki egy friss speedcamot (full eu) adni?
-
sowi
őstag
sziasztok, olyan gondom lenne, hogy mind a primo mind a regi 8.3as baromi lassan talalja meg a muholdakat, olyan 15-20 perc, azutan ha elmegyek egy fa neadjisten feluljaro alatt mar dobja is el a jelet, ez szoftver vagy inkabb HW gond lehet? elotte nagyon sokaig jol mukodott, aztan egyik naprol a masikra elkezdte ezt
-
Szanyo74
tag
Ismét egy ünnep és egy kis ajándék!
GJ-AK v3.9.1 zz és GJ-AK v3.9.1 zz silver (320×240; 480×272; 800×480)+ megfordulás tiltása
+ automatikus újratervezés(#7338) kockazatos
Mert újítottam! -
KZ_3D
tag
válasz
kockazatos #7342 üzenetére
Sajnos nem tudom.
-
KZ_3D
tag
válasz
kockazatos #7338 üzenetére
Úgy néz ki mintha törölve lenne. Én még tegnap le tudtam tölteni, feltöltöttem neked/másoknak a 480x272-es verziót:
http://www.kz_3d.tvn.hu/gj_ak_v3.9.1_480_272.zip
Annyit variáltam vele, hogy a műholdkeresős ablak fekete hátterét "lecseréltem" egy világtérképre (gpsstatusbg_spr_skincol.bmp), amit egy kedves kolléga készített nappali és éjszakai kivitelben külön-külön.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A Content mappában van 3 mappa amiket nemigazán tudom mire valók:
- global_cfg
- histspeed
- phonemeMi tárolódik ezekben a mappákban?
köszönettel
-
srudi
tag
válasz
Szanyo74 #7325 üzenetére
Szia Szanyo!
Nekem tetszik a skined, viszont azt szeretném kérdezni, hogy nagy munka lenne a (cél megjelenítése) bekerüljön a skinbe? A másik kérdésem az lenne, az miért van, hogy bemásoltam a legújabb szópárokat a honlapodról a leírtak szerint, és mégis van olyan dolog, ami angolul jelenik meg.
-
papsoka
aktív tag
válasz
Szanyo74 #7325 üzenetére
Nálam képernyőkalibrálással indul! Vajon miért?
A másik problémám: a jobb oldali figyelmeztető kressztáblák, ha nyitva van a jobb oldali három panel, akkor a legfelsőbe "belóg". Ezen lehet valahogy állítani?
A harmadik: Ha köztes útpont van akkor az első távolságát hol lehet lekérdezni? 1.1 -nél Plajos skinben a felső utcanévre kellett bökni! Itt hol találom? -
Dozer1
csendes tag
Ezek közül melyik a legrészletesebb ?
Europe 83 NASA 071128.dem 257.07 Mb
Europe 83 CGIAR Premium 2006.06 090323.dem 224.88 Mb
Europe 83 TA 071026.dem 217.32 Mb
-
nyhcseta
csendes tag
Menet közben sokszor eldobja a GPS jelet, majd automatikusan megtalálja azt kb. 2 másodperc alatt. PDA-t használok. Valaki ha megoldást tud rá kérem mondja el, köszönöm.
-
Szanyo74
tag
GJ-AK v3.9.1 zz és GJ-AK v3.9.1 zz silver 480×272 valamint 320×240-es felbontásban!
-
viralmind
aktív tag
válasz
kisspista #7322 üzenetére
Igen kell hozza ,de azt gondoltam ez mindenki szamara egyertelmu,es mivel ez nem a zip-ben kell hogy legyen hanem a gyokerben igy gondolom eleve van mindenkinel :-) es nem is irtam hogy ezt kell torolni.
raadasul a 1 959 936 bajt-os kell a regebbi nem jo hozza ,legalabbis nalam nem volt jo.ha vkinek kell fel tudom dobni valahova. -
nzoli2
tag
Gondolat ébresztőnek. Online T.M.C. automatikus útvonal mentés. stb...
"Adatokat adott el a holland kormánynak a TomTom
2011. április 28. 17:36, Csütörtök - Berta Sándor
A navigációs készülékeket gyártó cég információkat adott el a holland kabinetnek. A fájlok a helyi rendőrkapitányságokra kerültek, amelyek felhasználták azokat a traffipaxok elhelyezéséhez. " -
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #7320 üzenetére
És hogyhogy a zip könyvtárban nincs vautov5.dll fájl? Nem kell hozzá?
-
kockazatos
tag
válasz
kisspista #7319 üzenetére
Állítólag tisztábban folyékonyabban beszél! Mondjuk én még nem teszteltem!
viralmid: én is törlöm akkor a régebbit és megpróbálom úgy is!
KZ_3D:megpróbálom a te verziódban is remélem bejön!
Biztos jobb lessz mint így keverve!Tudja már valaki hogy van e stancy-nak már oldala?
-
viralmind
aktív tag
válasz
kockazatos #7316 üzenetére
En is komplett toroltem az elozo tts_nua_v5 mappat ,mert ha nem toroltem akkor osszevesztek a regi eszterrel es ujraindult a cucc,de igy minden okes nalam szuperul megy.jah es minden elozo eszter verziot is toroltem igy csak ez van.
-
KZ_3D
tag
válasz
kockazatos #7316 üzenetére
Nálam az új mappát használva tökéletesen működik.
A telepítés előtt átváltottam másik hangra, kiléptem a programból, utána cseréltem le az új Eszterkét és így indítottam a Primo-t újra. Ott kiválasztottam a legújabb Eszterkét. -
Dozer1
csendes tag
Tudna valaki egy linket adni, hogy honnan lehet letölteni , Eszter TTS Pro v5 (v1.71711) '
Mert azon a linken ami megvan adva már nincs fenn.
Előre is köszi. -
snowdog
veterán
válasz
mr.rick #7308 üzenetére
Netre úgy is csatlakozhatsz, hogy a PNA-t az AS-en keresztül csatlakoztatod egy olyan PC-hez, amin van net hozzáférés. Én így frissítem a közlekedési információkat, akár egész Európában.
Természetesen mielőt valaki félreértené, ez nem helyettesíti a TMC vevőt, de akinek nincs, annak ez is több lehet a semminél. A gyorsan változó eseményekre (pl. baleset miatti útlezárás) nem megoldás, de az állandó, vagy hosszan tartó útlezárások (pl. híd(át)építés és hasonlók) figyelembevételére mindenképpen alkalmas.
-
mr.rick
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy az Igo Primóban található a KERESÉS menüpontban egy olyan, hogy Google keresés. Ez mire való? Gondolom netezésre de, hogy lehet a netre csatlakozni, talán mobillal ami blutusszal összr van kötve a Wayteq X950 Bt HD küszülékemmel . Kérlek titeket segítsetek! Előre is köszönöm!
-
Tomasek
csendes tag
válasz
kockazatos #7306 üzenetére
Megmondom őszintén "élesben" nem próbáltam ki. Majd holnap kiderül. Azért köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal!
-
kockazatos
tag
-
hovajk
tag
Uraim . Tudna valaki tanácsot adni , Primo 1.2 alatt , hogy lehet megoldani a GPS kordináták alapján való keresést .
-
Tomasek
csendes tag
válasz
kockazatos #7295 üzenetére
GJ-AK v3.9.0 zz2 silver (480×272) skint használom( kb 1 órája
), de "megfordulás tiltás!" menüpontot ebben nem találok. Ötlet?
-
-
kellerman
tag
Elég kezdő vagyok ezen a téren, én a 1,2 menü rész alatti utility1,2 és themechanger1,2 töltöttem le, mert a használatiban fel volt sorolva az én általam használt verzió szám is. Bár nekem primo 1,1-et ír a gépem , de a verzió stimmelt.
Melyik skinre gondoltál, még az nem másoltam be, anélkül nem is találom a témacsere feliratot a beállításokban?
Ezután megpróbáltam az 1,1 alatti utility-t és themec.-t is, de azzal sem történt semmi. -
kellerman
tag
Üdv
Végignéztem a fórumot de már megfájdult a szemem, de még mindig nem találok rá válasz, hogy bemásolok mindent a megfelelő könyvtárba, ( utility, themechanger, stb), de a beállítások menüben nem jön elő a témacsere felirat.
primo 1.1 9.2.1.178658 verzióm van.
zz74 oldaláról letöltöttem mindkét kiegészítőt de egyikkel sem csinál semmit.
Mit ronthattam el.
Kösz a segítséget. -
Tomasek
csendes tag
válasz
kockazatos #7295 üzenetére
Nem használok skint. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen alapdologhoz külön skin kéne. Ez a lehetőség melyik skinbe érhető el, és azt honnan tudnám leszedni?
-
Tomasek
csendes tag
Sziasztok!
Nekem abban kéne segítség, hogy hol lehet azt beállítani, ha újratervezés van pl: egy körforgalomban rossz helyen mentem ki akkor fordítson vissza az utcában ha lehetséges és ne vigyen el egy 5 km-es kerülőre. Egyik nap ezt tapsztaltam, amikor ismerős helyen próbálgattam a gps-t hogy nem fordított vissza (pedig lett volna rá lehetőség) hanem inkább bevitt volna a város központjába, hogy ott forduljak vissza egy lámpás kereszteződésnél. Erre van megoldás?
-
Badboys
őstag
válasz
denver6772 #7275 üzenetére
Törölve
-
drotifuti
aktív tag
Nem az egész tartalmat kell átmásolni !
idézet:
Hogyan bővítheted a "dictionary.lang" fájlt az angol-magyar szószedettel?
=========================================================================
A nyelvi fájlban (Lang_Hungarian.zip) keresd meg a dictionary.lang szótárfájlt,
és nyisd meg egy Unicode-os szövegszerkesztővel (legegyszerűbben a Total Commander
Szerkesztés (F4) funkciójával teheted meg). Menj a fájl végére, és ha volt már
előzőleg skin szópár beírva (nem eredeti a szótárfájl) azt töröld, hogy elkerüld a
szópárok kettőzését. Ha előzőleg is az általam készített szópárokat használtad,
akkor ezeket a sorokat keresd meg a szótárban:;********************************************
; Primo skin angol-magyar szópárok ver. 1.8 *
;********************************************és innentől kezdve a szótár végéig töröld az összes sort.
Ha az utolsó sor nem egy üres sor, akkor nyomj egy Entert. Most egy új sor első
sorában villog a kurzor, ide másold be az általam készített skins.dict fájl tartalmát
egy egyszerű copy-paste utatsításpárral.
Mentsd el a változásokat, és csomagold újra a zip fájlt. (ezt a Total Commander
automatikusan megteszi helyetted) -
halisa
tag
Sziasztok!
A szópárok 1,2 zip tartalmát melyik mappába kell másolni?
köszi. -
Szanyo74
tag
GJ-AK v3.9.1 zz GJ-AK v3.9.1 zz silver 800×480-as felbontásban
- Bluetooth választhatóan Primo belső, vagy külső
- FM-transmitter választhatóan Primo belső, vagy külső
- Zenelejátszó választhatóan Primo belső, vagy külső
- Választható hang vagy TTS indítási és kilépési hangok
- Választható hang vagy TTS tápellátási hangok
- Újratervezési információ hang vagy TTS
- Vezetési képernyő gombokhoz TTS hang hozzárendelése
- Xenon iránytű a térképen
- Uticél iránya az iránytűn
- Hangszín
- Hangszínszabályozó
- Témacserélő & időjárás (működéséhez a themechanger1.2 és az utility1.2 mappa szükséges)
- Start oldalon Otthon/Munkahely/Kedvencek (Beéllítások menüben gombokhoz hozzárendelés)
- Otthon/Munkahely gombok a vezetési képernyőn (Beállítások/Rendszerbeállítások)
- Szövegbevitel javítva (Nagy és kis betűk közötti váltás)
- Térképcserélő javítva (building mappa csere)
- Laneinfo hang (csungi fórumtárs kérésére)
- Bővített TTS Pro menü
- Bővített Speedcam kategóriák + új kamera ikonok
- Hol vagyok? TTS felolvasás (aktuális utca megérintésére)
- Figyelmeztető táblák hang vagy TTS
- Kanyarodási korlátozások hang vagy TTS
- GJ gyorsmenü előhivásakor Matricás díjfizetés és Fizetőkapuk gyorsgomb
- TMC eseményszám megjelenítése -
nyhcseta
csendes tag
Lehet a bal fentről benyúló információs sáv vastagságán állítani? Esetleg áttüntebbé tenni? Köszönöm.
-
kaliban1
tag
Sziasztok!
iGO Fleet Management vajon hogyan birható működésre? -
nyhcseta
csendes tag
Üdv,
A gyorshajtásra figyelmeztető kis piros ikon meglehtősen nagy és a jobb oldala le is van vágva. Erre valami megoldás létezik-e? Köszönöm.
-
axelbox
tag
Sziasztok.Ha szeretnék venni egy navit amin primo 1.1 vagy 1.2 szeretnék futtatni melyik készüléket javasolnátok?Előre is köszönöm a segítséget!
-
csonti70
csendes tag
Akinek nem működik 9.2.1.179499 alatt a térképcserélő próbálja ki ezt:
http://addat.hu/77c1b25e/utility.rar.html
Plajos 1.1 -eséből van de nekem szépen cserélget. -
m.jeno
senior tag
-
kehida
csendes tag
Sziasztok!
Wayteq x850 IGO 8 telepítve. A navigáció tulajdonképpen működik rendesen, viszont azon az oldalon, ahol mutatnia kellene a műholdakat, nem jelenít meg semmit. Mintha nem látna egy műholdat sem. A navigáció viszont tökéetesen működik. Találkozott valaki hasonlóval? Ez a gép, hibája lehet, vagy a softver valamelyik része nem passzol az x850-hez? -
Badboys
őstag
válasz
denver6772 #7273 üzenetére
Igen van.2 lehetőség közül választhatsz.
1.Van az Igo 8 butított változata ezt a gugli segítségével megoldhatod ez ingyenes.
2.Van már Igo Primo az fizetős és letölthető a marketből. -
denver6772
tag
Jó reggelt azt szeretném kérdezni, hogy az iPhone 4 re van van e már működő navigáció program, ha igen akkor ezt megosztaná e velem!
-
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #7262 üzenetére
Plajos és Szanyo74 skinjei között lehet nagy különbség, ami pl. kompatibilitási hibához vezet. Szükség lehet a teljes save eltávolításra, amit a telepítés old meg....
Lehet hülyeségeket írtam -
navimatyi
csendes tag
válasz
kockazatos #7267 üzenetére
Köszi jó lett, igy végül a silver változatot tettem rá ami talán még jobb is lett. ( az SD -vel volt egy kis gubanc) ezért nem akarta..
-
navimatyi
csendes tag
A GJ_AK_v3.9.0_zz2_silver_480_272 -ból az éjszakait látja, de hol a nappali? pedig benne van a skin mappában!
-
navimatyi
csendes tag
válasz
kockazatos #7265 üzenetére
Igy se látja!!
-
navimatyi
csendes tag
Üdv!
beteszem a GJ-AK v3.9.0 zz2 silver (480×272) primo 1.2 content/skin mappa de nem látom, nem látszik a skin, amikor a felületnél beakaron állitani!! Mit csinálok rosszul? Más skin mükszik.. -
kockazatos
tag
Sziasztok!
Mondja már meg nekem valaki hogy mitől vagy miért van az hogy kiválasztom 1.2 alatt szanyo zz2-es skinjét a kijelző alatt ezután ujraindítom de ez a lehetőséget nem adja be és ugy indul ujra mint egy uj telepités után ismét nyelv stb beállításokat kell megcsinálni mert minden elveszik mintha töröltem volna a save könyvtárat!
A save tök üres! -
csonti70
csendes tag
Szasztok.
Egy segédletet szeretnék.A probléma a következő:a tmc vevő a töltő és a vas között van,na most ha az akksi időközben feltöltődött akkor állandóan kiírja hogy ( Tápellátás lecsatlakoztatva a készülék akumlátorról üzemel tovább.) Ezt 20 másodpercenként kiírja, navigálás közben ez tök jó,mondjuk Pest belvárosában.Ha kihúzom a töltőt akkor jó,de nincs tmc. Tehát a kérdés ,hol tudom letiltani ezt az akumlátoros tápellátásos ablakot.
Köszi
-
drotifuti
aktív tag
válasz
kotel30 #7258 üzenetére
Várjál!
A primód jó! azt nem kell piszkálni, felmész plajos oldalára és ott keress olyan skint ami a primo 1.1-hez lett csinálva, és fontos h a FELBONTÁSODNAK megfelelőt keress!
Ha ott nem találsz irány szanyo 74 oldala ahol ugyan csak találsz 1.1-re skint, de itt is a felbontásodnak megfelelőt válaszd!!
A letöltött skin, álltalában tömörítve van, ezeket addig kell csomagolni(egyszer) h 2db zip formátumot kapj egy night, és egy day nevű zipet...ezeket illeszd a primo/conten/skin mappába ha nincs ilyen nevű mappád akkor hozz létre egyet a content mappába!
plajos: [link] (csak 480*272 felbontás!
szanyo 74: [link] (több felbontás!)Mind két skin készítőnek, köszönet a folyamatos , és minőségi munkáért!!
-
menyus100
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene, IconX G400-nál (primo_1.2) a sys-be mi a TMC port ill a baud érték.
És mi kell még a sys-be ahoz, hogy elinduljon. -
kotel30
csendes tag
szia plajos a segítségedet szeretném kérni.letöltöttem az összes skined és nem tölti be egyiket sem mert a háromnegyedénél kiirja ezt a hibaüzenetet >Failed to open file:ui igo9\480 272\ui\green 480 272.ui
exiting application.
ez lenne a hibaüzenet.légyszi segíts hogy oldjam meg mert szeretném használni a skint.köszi. -
kockazatos
tag
válasz
mr.rick #7240 üzenetére
Tedd be ezt a sys txt-be és tudsz képeket valamint zenéket nézni és hallgatni!
[oasis]
exclude_directories="PICTURE::%myflashdisk%,PICTURE::%sdcard%,MUSIC::%myflashdisk%,MUSIC::%sdcard%"
include_directories="PICTURE::%sdcard%/pictures,MUSIC::%sdcard%/mp3"Valamint csinálj a kártyán két mappát! Egyikbe a képeket másikba a zenéket rakd!
mp3 /a zenéknek/
pictures /a képeknek/ -
motlinger1
csendes tag
válasz
kockazatos #7231 üzenetére
Köszi, kockazatos, megjött, de sajna nem stimmöltek a nyilak a 320x240-hez. Hosszas próbálkozás után végül az adta a megoldást, hogy az eredeti data.zip -ből átmásoltam a skin adatai közé az eredeti nyilakat.
Valahogy be lehet állítani a személyautó paramétereit? Mondjuk max. sebesség?
-
mulika
csendes tag
bocsi csak1X szerettem volna irni.
-
mulika
csendes tag
P.Lajos 2.26 mod4 van fen, de nagyon zavar „túllépted a sebességet, nem kamu”-ból a „nem kamu” szöveg. Bár korábban olvastam, de nem találom, hol és miként tudom javítani? Aki tud, segítsen.
-
mr.rick
csendes tag
IGO PRIMOBAN a főmenüben van egy olyan menü, hogy képnézegető és az istenért sem tudok oda képet belevarázsolni egyáltalán mi a lényege ennek az az opciónak?
A másik az lenne, hogy a Keresésen belül van egy olyan fül, hogy GOOGLE Helyi keresés ez mire való gondolom netezésre de nekem nem működik.Nem tudnátok valami linket küldeni ahonnan vicces hangokat, szkineket lehet letölteni? Még egy kérdés a domborzat mutatását, hogy lehet bekapcsolni? Ha be kell valamit másolni akkor tudnátok linket küldeni? WAYTEQ 950 BT HD-Navim van és az FM transzmittert akartam hasznalni de bekapcsolása után egy zene lejátszása közben leveszi a hangot beállítom a sávot és a rádion nem tudok semmit fogni tudnátok ebben is segíteni!EZER KÖSZÖNET!!! -
mr.rick
csendes tag
IGO PRIMOBAN a főmenüben van egy olyan menü, hogy képnézegető és az istenért sem tudok oda képet belevarázsolni egyáltalán mi a lényege ennek az az opciónak?
A másik az lenne, hogy a Keresésen belül van egy olyan fül, hogy GOOGLE Helyi keresés ez mire való gondolom netezésre de nekem nem működik.Nem tudnátok valami linket küldeni ahonnan vicces hangokat, szkineket lehet letölteni? Még egy kérdés a domborzat mutatását, hogy lehet bekapcsolni? Ha be kell valamit másolni akkor tudnátok linket küldeni? WAYTEQ 950 BT HD-Navim van és az FM transzmittert akartam hasznalni de bekapcsolása után egy zene lejátszása közben leveszi a hangot beállítom a sávot és a rádion nem tudok semmit fogni tudnátok ebben is segíteni!EZER KÖSZÖNET!!! -
A701 CsL
csendes tag
Akkor még egy ajándék a húsvétra való tekintettel!
gj_ak_v3.9.0_CsL_800_480_480_272 skin módosítva 800x480 és 480x272-es felbontásra Primo 1.2 programokhoz. (csak a skinek felbontásonként külön mappában!)
Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
-
-
kisspista
senior tag
Van rá megoldás: ki kell kapcsolni!
Már régen kiiktattam, nekem nem kell, hogy bemondja sem a táblákat, sem a kanyarodási tiltást. Egyrészt: a tiltást úgyis a való életben kell látnod az utca azon részén, ahol közlekedsz; mellesleg a szoftver úgysem fog bevinni egyirányú utcába visszafelé. Másrészt a táblák (pl. előzni tilos) olyan sűrűn helyezkednek, el, hogy szinte állandóan mondja: "Előzni tilos!" "Előzési tilalom vége!"... "Előzni tilos!". S mivel 100m közelségét követően megszólal ez ügyben Eszter, ezért nagyon egybefolyik = zavaró!
@kockázatos: neked is ajánlom a funkció kikapcsolását! Ellenőrizd a lang fájlban, a korábban már módosított fájlodat, lehet a "viszlát"-ba véletlenül beletöröltél, s csak azért mondja felét!
-
kockazatos
tag
válasz
kisspista #7232 üzenetére
akkor ok mert nekem is az van rajta!
Neked a figyelmeztető táblákat mondja rendesen? Mert nekem néha bekattan és vagy 10 másodpercenként mond egyet néha meg kiteszi a táblát de nem mond semmit!
Kikapcsolásnál pedig a viszlát helyett csak annyit mond hogy vi és kikapcsol!Save törlés megvolt és mégis! De amúgy tuti a skin!
-
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #7231 üzenetére
Jeno_day
-
kockazatos
tag
válasz
motlinger1 #7230 üzenetére
Elküldtem ismét! Ott kell hogy legyen! Kicsomagolod és a txt-ben minden le van írva hogy mit és hová másolj vagy írj felül!
KISSPISTA: Melyik sémát használod?
-
motlinger1
csendes tag
válasz
kockazatos #7215 üzenetére
Szia, kockazatos,
köszi a segítséget. A megoldást sajna nem kaptam meg, mert az az ímélcím egy olyan... izé...
Esetleg megtennéd, hogy elküldöd a kovacs55632@citromail.hu címre is? Köszi.
-
kisspista
senior tag
válasz
zsoca67 #7228 üzenetére
Nem kötekedésként jegyzem meg, de honnan veszed, hogy azt írtam bárhol is, hogy a skin része a DEM fájl?
"Letisztult, nincs sok felesleges információ, és mindig csak az adott, aktuális infók jelennek meg a vezetési képernyőn.
DEM fájl, pedig csodákat művel vezetés közben!"
Amint olvashatod, üres sorral választottam el a mondanivaló jelentőségét, amint látom neked nem jött át!
-
kisspista
senior tag
Ezt: [GJ_AK_v3.9.0_zz2]
-
dzson1
tag
Nem tudom ,hogy valaki észlelte -e de Esztike egy kicsit későn szól a bekanyarodást jelző utcákba.Mire kimondja, hogy Jobbra bekanyarodni tilos már túlmentem az utcán .
Mi okozza ezt a késést ??? Lehet e rajta javítani ???
1.2 primo -
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #7219 üzenetére
Nekem teljes mértékben megfelel Szanyo kolléga skinje.
Letisztult, nincs sok felesleges információ, és mindig csak az adott, aktuális infók jelennek meg a vezetési képernyőn.DEM fájl, pedig csodákat művel vezetés közben!
-
A701 CsL
csendes tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden látogatónak!
És egy kis húsvéti ajándék:
gj_ak_v3.9.0_480_CsL skin Primo 1.2 programokhoz 480x272-es felbontásban.
Letöltés: [gj_ak_v3.9.0_480_CsL]
A letöltött fájlt ki kell csomagolni!
A kicsomagolt mappák és fájlok a Primo könyvtár szekezetének megfelelően vannak elhelyezve, azokat a megfelelő helyre be kell másolni felülírva az ott lévő fájlt.Törölni kell save könyvtárt, kivéve a személyes adatokat és mentéseket tároló fájlokat!
A program indítása után az Egyebek - Beállítások - Kijelző menüpont alatt lehet a nappali és az éjszakai skint kiválaztani, majd a programot újra kell indítani!
Az általam módosított kijelzések, gombok egy része az Extra menü, másik része az Egyebek - Beállítások - GJ beállítások - További beállítások végén ki- és bekapcsolhatók!
A külső programok indíthatósága érdekében a save könyvtárba bemásolt listában az elérési utakat át kell írni!Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
-
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #7216 üzenetére
Szanyo kolléga már alakított TTS Pro-val, a TE felbontásodban is!
Nézz utána: [link] -
kockazatos
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy "mi van Plajossal"?
Azt mondta anno ha lessz magyar TTS Pro akkor készít majd skint!
Már a magyar TTS Pro megvan de Ő "el van veszve"
Pedig skinekben számomra Ő a király!
Már hetek óta csak arra várok hogy megjelenjen az 1.2-es skinje! -
kockazatos
tag
válasz
motlinger1 #7213 üzenetére
Szia!
Ment egy mail a megoldásra! -
Mawerik
tag
Kellemes Húsvéti Ünnepek Mindenkinek!
Lányoknak sok locsolást, fiúknak sok piros tojást! -
motlinger1
csendes tag
Jóreggelt,
mitől lehet az, de legfőképpen hogyan javítható, hogy az útirány jelző táblákon a nyilak fejjel lefelé vannak? (kép szerint)
Nem tudom, van-e jelentősége, de a készülék egy Airis T620, 320x240. Ha a kijelző tájolásáta a gépen elforgatom a fenti képhez képest 180 fokkal, a program akkor is ugyanilyen állásban jelenik meg, a nyilak pedig hibásan.
Előre is köszönöm, ha valakinek van ötlete.
-
TRob1
veterán
válasz
kockazatos #7209 üzenetére
Veszel egy lassab navit
-
kirillhun
csendes tag
Az .ftr fájlokat lehet cserélni TA .ftr fájlokkal?úgy láttam jelentek meg TA kamionos térképek,láttatok már ilyet?
Ami nekem van Q4es NQ trékép hiányzik belőle az ftr fájl,gondoltam átrakom baj-é? -
kisspista
senior tag
válasz
kockazatos #7206 üzenetére
A szópárokat bemásolod a gyári lang végére, ha már volt ott korábban más is, akkor azt ezzel írd felül! Sosem lesz tökéletes lang fájl, mert egy újabb skinhez máris újabb kell...
-
kockazatos
tag
válasz
Szanyo74 #7204 üzenetére
hello!
Szeretném megkérdezni hogy ezt Eng-Hun szópárok 1.2 honnantól kezdve kell betenni a hun zip-be? Meg jó lenne egy hun zip is mert ami nekem van az már össze vissza barkácsolt! Törölve átírva hiányosan vannak benne a dolgok!
Tehát jó lenne egy hun zip meg az hogy az oldaladról letöltött szópárokat honnantól tegyem be! Vagy csak bemásolom egy hun zip-be és kész? -
Szanyo74
tag
Egy kis Húsvéti ajándék a "kicsiknek" és a "közepeseknek":
GJ-AK v3.9.0 zz2 320×240-as felbontásban és GJ-AK v3.9.0 zz2 480×272 silver [link]
Kellemes Ünnepet Kívánok!!! -
SimonYana
addikt
Nem tudja valaki miért hiányzik a magyar ékezetes betű az 1.2-es primo-ból?
Hogyan lehetne ez orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest