- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
zsoca67 #16553 üzenetére
Nem értesz!...vagy nem akarsz érteni!
Amikor megvettem, tisztában voltam vele, hogy CSAK török térkép van hozzá, majd elkezdtem levelezni az NNG-vel akik visszapasszoltak a Basarsofthoz, mondván, hogy forduljak az eladóhoz. A Basarsoft azt ígérte, hogy elvileg 2014 első negyedévében lesz elérhető (külön megvásárolható) térkép hozzá, de most meg nincs kompatibilis telefonom a török Primohoz, így nem tudom használni az eredetit sem.
A zsidózást pedig szerintem mellőzni kéne, főleg annak tükrében, hogy láthatóan nem igazán tudod, hogy miről beszélsz az NNG-vel kapcsolatban! -
snowdog
veterán
válasz
zsoca67 #16548 üzenetére
Eljön még az az idő, amikor könyörögni fognak ,hogy vásároljuk meg, azt a túlértékelt ájgút!
Úgy tűnik erre még pár évszázadot várnod kell.
Én úgy látom áttértek az autós navigációra. És ott vagy megveszed a kocsival együtt, vagy kereshetsz más megoldást. Aztán ha megvetted a kocsival, akkor meg jó mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Egy EU térkép frissítés!!! a kocsimhoz 149 EUR. A kérdés meg igen egyszerű, kell vagy sem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
zsoca67 #16546 üzenetére
Nem! Én a török verziót vásároltam meg, de nem voltam megsértődve,hogy nem kaptam hozzá Magyar térképet. Más az üzletpolitikájuk, ennyi! Viszonteladókon keresztül egyes készülékekre elérhető a Primo, és azért a Becker nem mondható szutyoknak! Autós vonalat erősítik,abban látnak üzletet. Ezzel az erővel a guglit is savazhatnád, mert ők még inkább kizárták a magyar felhasználókat mindenből, hiszen a Google Magyarországra csak szoftvert árusít! Miért nem tudok venni itthonról Nexus5-öt a guglitól ?
Azt gondolom, hogy aki arra hivatkozik, hogy "rá lett kényszerítve a warezre" az SOHA sem fizetne egyetlen fillért sem a programért vagy térképért.
Ahogy a szerecsenek is azt mondják, hogy csak azért lopnak, mert éhesek és a kicccsaládjukat el kell tartani! Persze, nem a bidámbidámokhoz akarlak hasonlítani, csupán az ideológiát vetettem össze.
-
-
kisspista
senior tag
válasz
zsoca67 #7228 üzenetére
Nem kötekedésként jegyzem meg, de honnan veszed, hogy azt írtam bárhol is, hogy a skin része a DEM fájl?
"Letisztult, nincs sok felesleges információ, és mindig csak az adott, aktuális infók jelennek meg a vezetési képernyőn.
DEM fájl, pedig csodákat művel vezetés közben!"
Amint olvashatod, üres sorral választottam el a mondanivaló jelentőségét, amint látom neked nem jött át!
-
A701 CsL
csendes tag
válasz
zsoca67 #6784 üzenetére
Azt nem mondom, hogy rossz a Navteq térkép, csak néha csinál hülyeségeket. Mert ismer olyan utcákat is, hogy Málnás sor, meg Zsombékos köz, stb. :-)
Persze ez vicc! De sokan panaszkodnak rá, hogy simán tervez a földutakkal is, még olyannal is, aminek nincs másik kijárata. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest