Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanyo74
tag
GJ-AK v3.7.1a zz, GJ-AK v3.7.1a zz silver (800×480)
-
Szanyo74
tag
GJ-AK v3.7.1 zz, GJ-AK v3.7.1 zz silver
- Bluetooth választhatóan Primo belső, vagy külső
- FM-transmitter választhatóan Primo belső, vagy külső
- Zenelejátszó választhatóan Primo belső, vagy külső
- választható hang vagy TTS indítási és kilépési hangok
- választható hang vagy TTS tápellátási hangok
- újratervezési információ hang vagy TTS
- vezetési képernyő gombokhoz TTS hang hozzárendelése
- Xenon iránytű a térképen
- uticél iránya az iránytűn
- hangszín
- hangszínszabályozó
- TTS - Figyelmeztető táblák
- TTS - Kanyarodási korlátozások -
TRob1
veterán
válasz
rolmillion #6913 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen hibát. Most is kipróbáltam, először kikapcsoltam a Mol kutakat, térképen nem látszódtak utána, a többi kút igen. Aztán kikapcsoltam az összes kutat, a térképen utána egyik se látszódott. Majd visszakapcsoltam az összeset, és mind látszódik.
Szerk: És megjött 320x240-re is 1.2-es Primohoz a gja:
GJ_AK_SkinPack_v3.7.1a_KirkIlletve a javított verzió 480x272 és 800x480-ra:
GJ_AK_SkinPack_v3.7.1a -
A701 CsL
csendes tag
válasz
rolmillion #6913 üzenetére
Már jött ki javítás: 3.7.1a
Még nem néztem, de hátha ez is javítva lett! -
A701 CsL
csendes tag
REMÉLEM EZ JOBBAN SIKERÜLT! :-)
gj_ak_v3.7.1_CsL skin Primo 1.2 programokhoz 480_272-as és 800_480-as felbontásban (nem brandingos!).
Letöltés: [link]
A letöltött gj_ak_v3.7.1_CsL.rar fájlt ki kell csomagolni.
A csomagban a skin mappában el van különítve a 800x480-as és a 480x272-es felbontás. mindenki azt a részt használja, ami az eszközéhez való!
A Primo könyvtárban lévő mappákat és fájlokat a Primo könyvtárszekezetének megfelelően kell bemásolni!
A sys.txt fájlban lévő sorokat hozzá kell adni a Primo-ban lévő sys.txt-hez.
De a program ezzel a sys.txt-vel is tökéletesen működik! Azért mindenki ellenőrizze le, hogy a sys.txt-ben az elérési utak jók-e!!!!!
Ezután a save könyvtárt kell törölni, kivéve a személyes vagy fontos adatokat tartalmazó fájlokat. Pl: User.upoi, stb.
A program indítása után az Egyebek -> Beállítások -> Kijelző -> Nappali felület témája és Éjszakai felület témája menüelemnél kell beállítani a skin nappali és éjszakai módot.
Ezután a programot újra kell indítani.Az általam módosított kijelzések, gombok egy része az Extra menü, másik része az Egyebek - Beállítások - GJ beállítások - További beállítások végén ki- és bekapcsolhatók!
Az elérési utak a sys.txtben módosíthatók. Lehetőség van két külső program indítására , melyek elérési útvonalát is a sys.txt-ben lehet megadni.Amiben más a skin, mint az alap gj_ak_v3.7.1 skin:
A start oldalra kirakható a bluetooth, transzmitter, zenelejátszó és a programindítási ikon. Ezeket az Extra menü végén lehet ki- és bekapcsolni.
A start oldalon megtalálható a home-work-village ikon hármas, mely fixen be van építve. A kedvencekhez a sys.txt-ben lehet hozzárendelni.
A térképre kitehető a magyar xenon iránytű.
A térképre kitehető a cél és a nagy érkezési idő kijelzés (480x272-ben csak az egyiket szabad kijelölni, mert takarják egymást).
Gyorshajtáskor előugrik a rendőr, és kéri a jattot! :-)Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
A701 CsL
-
drotifuti
aktív tag
megfigyeltétek, egyre kevesebb a hsz a fórumon....lassan elfogy a beszélni való?!nincs mit beszélni a primó(k)ról...kell valami új NNG progi...
-
TRob1
veterán
Valamit megint javítgatott arkoko.
GJ_AK_SkinPack_v3.7.1 1.2-höz (480x272, 800x480)Changelog:
v.3.7.1 04.04.2011
1. Skin version numbering changed to prevent confusing from previous skins versions (Primo 1.0).
2. Technical repairs (please replace Utility package!). -
A701 CsL
csendes tag
JAVÍTÁS! Töltsétek le ezt: [link]
Csomagoljátok ki, és írjátok felül vele a skinben a ui_igo9\common\ui\variable_def.ui fájlt. Mind a két nézetben!
Elnézést kérek a hibáért! -
A701 CsL
csendes tag
gj_ak_v170_CsL skin Primo 1.2 programokhoz 480_272-as és 800_480-asfelbontásban (nem brandingos!).
WayteQ X820BT és X920BT tipusú PNA-khoz vannak az elérési utak beállítva, de a sys.txt-ben az elérési utak más PNA-khoz is módosítható!
CNS Globe HD és BluePanther JADE tipusú PNA-khoz vannak az elérési utak beállítva, de a sys.txt-ben az elérési utak más PNA-khoz is módosítható!Letöltés: [link]
A letöltött gj_ak_v170_CsL.rar fájlt ki kell csomagolni.
A csomagban a skin mappában el van különítve a 800x480-as és a 480x272-es felbontás. mindenki azt a részt használja, ami az eszközéhez való!
A Primo könyvtárban lévő mappákat és fájlokat a Primo könyvtárszekezetének megfelelően kell bemásolni!
A sys.txt fájlban lévő sorokat hozzá kell adni a Primo-ban lévő sys.txt-hez.
De a program ezzel a sys.txt-vel is tökéletesen működik! Azért mindenki ellenőrizze le, hogy a sys.txt-ben az elérési utak jók-e!!!!!
Ezután a save könyvtárt kell törölni, kivéve a személyes vagy fontos adatokat tartalmazó fájlokat. Pl: User.upoi, stb.
A program indítása után az Egyebek -> Beállítások -> Kijelző -> Nappali felület témája és Éjszakai felület témája menüelemnél kell beállítani a skin nappali és éjszakai módot.
Ezután a programot újra kell indítani.
Az általam módosított kijelzések, gombok egy része az Extra menü, másik része az Egyebek - Beállítások - GJ beállítások - További beállítások végén ki- és bekapcsolhatók!
Az elérési utak a sys.txtben módosíthatók. Lehetőség van két külső program indítására , melyek elérési útvonalát is a sys.txt-ben lehet megadni.
Amiben más a skin, mint az alap gj_ak_v170 skin:
A start oldalra kirakható a kedvencek, POI keresés, bluetooth, transzmitter, zenelejátszó és a programindítási ikon. Ezeket az Extra menü végén lehet ki- és bekapcsolni.
A térképre kitehető a magyar xenon iránytű.
A térképre kitehető a cél és a nagy érkezési idő kijelzés (480x272-ben csak az egyiket szabad kijelölni, mert takarják egymást).
Gyorshajtáskor előugrik a rendőr, és kéri a jattot!Mindenkinek köszönöm, aki segített a skin elkészítésében! Külön köszönöm Indiant "kolléga" közreműködését!
Kellemes utazást és jó szórakozást kívánok!
A701 CsL -
csonti70
csendes tag
Másik helyről egy kis extra.Köszönet a készítőnek.
http://data.hu/get/3684533/GJ_AK_Skin_v1.7.0.rar -
Badboys
őstag
"cannot connect for an unkownreason.To check your connection setting and change them if needed,tap settings.If the problem continues,reset your mobile device according to your manufacturer's documentation and try again"
Erre kérnék segítséget,hogy ezt miért írja ki az 1.2 dimka skinnel?Szerintem itt van a kutya elásva ezért dobálja el a jelet és ingadozik miért kéri a net szolgáltatás beállítását?Tudtommal ehhez nem kell net.Eddig még sohasem kért ilyen dolgot sem a 8.3 sem az 1.1.Ezt egy HTC HD én produkálja TMC online kikapcsolva mert azt hittem ott van a gond,de ezek szerint nem mert bekapcsolva szintén kéri a beállítást.Tanácstalan vagyok mert egy topik társ linkelte a programot és az övén gond nélkül fut a program.Ua azt tettem föl a PDA ra nem módosítottam semmit.Már romot is cseréltem,de ez sem oldotta meg a problémát.Az előző romnál is ilyen gondjaim voltak.A GPS port bállítása 4/57600 a TMC 6/57600 ez nem lehetséges hiba?Nem tudom mert sosem használtam TMC beállitást.
Másik fórumon is föltettem a kérdést,de ezidáig semmi válasz hátha itt valaki tud hozzászólni érdemben.Köszi
-
Szanyo74
tag
GJ-AK v1.7.0 zz, GJ-AK v1.7.0 zz silver
- Bluetooth választhatóan Primo belső, vagy külső
- FM-transmitter választhatóan Primo belső, vagy külső
- Zenelejátszó választhatóan Primo belső, vagy külső
- választható hang vagy TTS indítási és kilépési hangok
- választható hang vagy TTS tápellátási hangok
- újratervezési információ hang vagy TTS
- vezetési képernyő gombokhoz TTS hang hozzárendelése
- Xenon iránytű a térképen
- uticél iránya az iránytűn
- hangszín
- hangszínszabályozó
- TTS - Figyelmeztető táblák
- TTS - Kanyarodási korlátozások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gerner1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest