Új hozzászólás Aktív témák

• Badboys

őstag

"cannot connect for an unkownreason.To check your connection setting and change them if needed,tap settings.If the problem continues,reset your mobile device according to your manufacturer's documentation and try again"

Erre kérnék segítséget,hogy ezt miért írja ki az 1.2 dimka skinnel?Szerintem itt van a kutya elásva ezért dobálja el a jelet és ingadozik miért kéri a net szolgáltatás beállítását?Tudtommal ehhez nem kell net.Eddig még sohasem kért ilyen dolgot sem a 8.3 sem az 1.1.Ezt egy HTC HD én produkálja TMC online kikapcsolva mert azt hittem ott van a gond,de ezek szerint nem mert bekapcsolva szintén kéri a beállítást.Tanácstalan vagyok mert egy topik társ linkelte a programot és az övén gond nélkül fut a program.Ua azt tettem föl a PDA ra nem módosítottam semmit.Már romot is cseréltem,de ez sem oldotta meg a problémát.Az előző romnál is ilyen gondjaim voltak.A GPS port bállítása 4/57600 a TMC 6/57600 ez nem lehetséges hiba?Nem tudom mert sosem használtam TMC beállitást.

Másik fórumon is föltettem a kérdést,de ezidáig semmi válasz hátha itt valaki tud hozzászólni érdemben.Köszi

Új hozzászólás Aktív témák