- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
-
snowdog
veterán
válasz
entoni1989 #20747 üzenetére
A Play-en található az alábbi információ.
Előző telefonon tökéletesen működött,de most telefon csere után nem találom a térképeket.Megint meg kéne vennem?Nagyot csalódnék ha ezt nem tudná az app. Kérem mielőbbi választ!Naponta használnám!Köszönöm Elnézést én hibáztam! Nem találtam a beállításokat.Most már minden rendben! Szuperül működik!…
NNG Software Developing and Commercial LLC.2017. szeptember 21.
Kedves Gibárt! Az alkalmazást új Androidos készüléken is használhatja, amennyiben ugyanazzal a Google Felhasználóval van bejelentkezve, mint amelyikkel az IGO Navigation tartalmait vásárolta. Amennyiben a probléma fenn áll, kérem nyisson egy belső hibajegyet az alábbi oldalon: www.igonavigation.com/hu/kapcsolat/ Köszönjük együttműködését! -
entoni1989
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, korábban letöltöttem az Igo-t Play áruházból, 7 nap után pedig megvásároltam a Magyarország térképet. Most másik telefont vettem és ugye szeretném azon is használni, azonban mikor letöltöm, telepítem, végig megyek a beállításokon akkor utánna irja, hogy egyetlen térkép sincs és ugya úgy a 7 napos probaverzios lehetőség van. Most ilyenkor ha egyszer megvettem, készülélet váltok, akkor újra meg kellene vennem a térképet? :/ -
norrberth
addikt
Sziasztok!
Content/Speedcam mappából csak a txt fájlt kell cserélni?
A másik kettő maradhat vagy töröljem?Igo Speedcam full EU 2015.09.27 Ebből csak a Speedcam _H txt szedem ki.
Ez tartalmazza a fix traffikat is? -
Asifan
tag
guidance_at_highway_entry=1
guidance_at_highway_exit=1Egyébiránt ez mit takar?
-
Asifan
tag
Sziasztok! Hogy tudom beállítani, hogy navigálás közben a bal alsó sarokban a menü gomb a sebességet mutassa?
A másik: úgy vettem észre, hogy nem mutatja a jelzőtáblákat pályára való felmenés, lemenéskor. Mármint nem jeleníti meg ugyanazokat a táblákat, amik az úton jelzik, hogy melyik város merre található.
Ez sys-ben állítható? -
norrberth
addikt
Sziasztok!
GPS-n
fda (figyelmeztető jelzések)
fpa (pontszerű címek)Ezek pontosan milyen kijelzések? Táblák vagy mik?
Van egy Mio GPS em és ha a térkép mellé beteszem a fenti kettőt.
Akkor valamikor lefagy.Ha kitörlöm és csak fbl térkép van Content/Map
mappába akkor jó. -
gedikart
aktív tag
válasz
zsiga68 #20732 üzenetére
Köszi, kitöröltem ezeket a sorokat, így már állítható:
[warning]
speedcam_warning=1
is_spoken=1Az IGO-ban állítható a fényerő különböző üzemmódokhoz (nappal, éjszaka, illetve akku üzemmód, alagút), de a készülék szoftverében is van fényerő szabályozó, ami felülírja az IGO beállításokat. Ezt ki lehet valahogyan kerülni?
-
gedikart
aktív tag
Üdv. A "jelzés a figyelmeztetési pontokon" menüben hiába kapcsolom ki a sebességmérő kamerát, mobil sebességmérő kamerát, stb, akkor is megjeleníti őket a térképen, továbbá a programból való kilépéskor, majd ismét elindítva azt, a "jelzés a figyelmeztetési pontokon" pipa ismét bekapcsolt állapotba kerül. Erre valakinek lenne megoldása? Köszi
-
Köszönöm, ez érdekelt.
Dehogy akarok warezolni, azt hittem maga a program az ingyenes és megeszi az újabb térképeket is, persze magyart csak. Rosszul hittem akkor.
Sajna megy a levesbe, 2 év alatt igen sok változás volt még kis hazánk útrendszerébe is, megy fel egy Here, vagy marad a gugli maps, igaz az csak online jó igazán.Köszi a felhomályosítást.
-
Noxy
veterán
válasz
tordaitibi #20728 üzenetére
Hiába próbálod meg be másolni, licensz hibával kidob. Na itt erről ennyit mert lasssan átmegyünk warezba.
A 90€ is magyar volt, csak nem mondott utca nevet. (A magyar TTS hang hiányzott. Hun-Rom appban viszont volt.) -
Androidon a /storage/sdcard0/Android/obb/521564.com.nng.igo.primong.hun.obb
Itt van a térkép, ehhez root se kell (van amúgy root, ez az amia jailbreak az iosnál) mert simán a belső tárhelyen tárolódik. Csupán rejtett a könyvtár, de írható-olvasható mezei fájlkezelővel is.
Ha lenne egy friss térkép,a könyvtárba lecserélném és ennyi, de nem tudom van-e és hivatalosan letölthető-e.Szerk, nekem az akkori Szülinapp+ami térkép jött vele, perfekt magyarul beszél.
-
Noxy
veterán
válasz
tordaitibi #20726 üzenetére
Már ha egyáltalán a friss térkép letölthető.
Arra sem, amit 3 éve 90 € megvett valaki iPhone-ra.
Hiába töltheted le az Appstoreból, a 2015 Q4 térképek jönnek le hozzá.
Ja és nem volt hozzá magyar TTS hang sem, az online TMC meg csak ny.európában működött.
Azóta új verziót adtak ki. Úgy hogy már 90 €-t sem fogják frissíteni.
Az iGo szülinap App-hoz meg annyit, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát.
Nem tudom min használod, de iPhone-n kizárt dolog hogy csak úgy lecseréled az flb fájlokat. Még JB-t eszközön sem megy. A droidot nem ismerem. (Viszont WinCE-n azt csinálok vele amit akarok.) -
válasz
zsiga68 #20724 üzenetére
Szerintem mivel ingyenes volt, sose fogják frissíteni.
Mivel csak felhasználó vagyok, nem értek a navigációs programokhoz, valaki világosítson fel:
A térkép az letölthető ingyenesen, a legfrissebb? Magát a keretrendszert vagyis az IGO Szülinapp-ot ha nem buzarálom csak megmutatom neki a friss térképet akkor használni fogja? és ez legális vagy nem?
Már ha egyáltalán a friss térkép letölthető. -
zsiga68
őstag
válasz
tordaitibi #20723 üzenetére
Bízol benne hogy az NNG frissíti a verziót és a térképeket.. Ennyit tehetsz.
-
Talan jo topik, ha nem majd elhajtotok.
Igo Szulinapp, ezen hogyan lehet terkepet frissiteni, meg az ingyenes Magyarorszag terkep van.
Kisse mar elavult. -
-
tibor23
senior tag
válasz
plajos #20719 üzenetére
"Szerintem meg a legegyszerűbb módja a visszafordulásnak, ha a vezető dönti el hogy a forgalom zavarása nélkül hol tud visszafordulni (pl. Y-megfordulás) és nem követi vakon a navit és feleslegesen autózik km-eket."
Igen, én is így gondolom, de mondjuk ha máshol kanyarodtam be, mint ahol kellett volna, és csak egy röpke "újratervezés" hangzik el, amit vagy meghallottam vagy sem, honnan tudjam, hogy vissza kellene fordulni? Ha meg is hallottam, csak később szembesülök vele, hogy egy tök más úton megyek, mint amerre eredetileg tervezett, és mind időben mind távolságban hatalmas többlettel, ahelyett hogy felszólítana, hogy forduljak vissza ahol lehet.
-
tibor23
senior tag
válasz
plajos #20719 üzenetére
Sziasztok!
Látom sokan nem szembesültek ezzel a letéréskor való hibás újratervezéssel. Városban nincs gond, mindig normálisan és nagyon jól újratervez. Ezzel szemben többször kitolt már velem ismeretlen úton, mert pl. nagyvárosi (Brassó) körgyűrűn előbb lehajtottam (nyugat helyett északra), aztán hagyott abban a tudatban, hogy semmi gond, elvitt a következő lakott településig, és valami nyakatekert új úton +15km-rel vitt a cél felé. Nyilván nem akarok szabálytalanul veszélyesen visszafordulni, de számtalan lehetőség van szabályosan is egy parkolóban vagy hasonló. Ezt már többször eljátszotta. Én azt várnám el, hogy pl. bemondja, hogy "fordulj vissza ahol lehet - volt ilyen programom is, de nem emlékszem az is az IGo volt vagy más" vagy hasonló. Volt hogy ha a letérés első falujában visszafordít, még akkor is jobban járok, mint az új úton.
Most újranéztem a beállításokat, de nincs semmi ilyen visszafordulás engedélyezés vagy hasonló. -
plajos
aktív tag
válasz
tibor23 #20712 üzenetére
Létezik erre sys.txt parancs, de kicsit bonyolultabb mint gondolnád.
[route]
allow_uturn=1 ;1/0 megfordulás engedélyezése/tiltásaEzekkel próbálkozhatsz. Ha engedélyezed a megfordulást, akkor letéréskor nem tervez új útvonalat, hanem ahol tud visszafordít oda ahol letértél. De van hátulütője is! Ha pl. útlezárás van az útvonalon, akkor mindig vissza akar vinni a lezáráshoz amíg lehetősége van erre, és nem tervez egyből új útvonalat. Válaszd azt amelyik neked szimpatikusabb.
Szerintem meg a legegyszerűbb módja a visszafordulásnak, ha a vezető dönti el hogy a forgalom zavarása nélkül hol tud visszafordulni (pl. Y-megfordulás) és nem követi vakon a navit és feleslegesen autózik km-eket. -
-
wihar123
aktív tag
válasz
tibor23 #20712 üzenetére
Sziasztok!
Valamit nem értek, ha eltévesztem az utat, akkor pár másodperc után közli az újratervezést, és a visszaforduláshoz is közli a lehetőséget. Nem hallottam olyanról, hogy a tévesztés után egy hosszabb útvonalat tűzne ki a célhoz. Még ha az autópályára szaladok is fel, a lehető leghamarabb fordít vissza. Persze más a helyzet ha valami miatt az elkerülést kell alkalmaznia, akkor bizony könnyen belevihet egy hosszabb szakaszba...Főleg, ha engedélyezve van a sys-ben a "kierőszakolt" visszafordító parancs [route]
allow_uturn=1 Alapból a szoftver ezt a parancsot nem tartalmazza és szerintem jogosan, mert jobb az, ha magunk döntjük el a KRESZ szabályait betartva, mikor fordulunk vissza az újratervezés adta lehetőséget is alkalmazva.
Megítélésem szerint neked a sys-ben van az említett parancs, ha kiiktatod, garantáltan nem lesz hosszabb úttervezés egy tévesztés, letérés, eltévedés miatt. -
zsiga68
őstag
válasz
Donki Hóte #20715 üzenetére
Lényeg hogy melyik speedcam kategóriára van belőve az állomány. Válassz ki egy koordináta sort és tervezz oda egy utat. Akkor láthatod milyen speedcam ikont tesz ki a program.
-
Azt szoktam csinálni, hogy lejövök a megyehatár utáni első kihajtón (megyehatár mindig jelölve van!!!) és ott átváltom a navigációt, hogy ne tervezzen fizetős úton.
Ilyen megyésmatricás rendszer csak nálunk van, ha ennek a rendszernek a lekövetésére fejlesztene a navigációt gyártó cég, az a fejlesztés sosem térülne meg
#20710 zsiga68: köszi az infót. Belenézve az állományba, ugyanolyan .txt állomány, mint plajos kamera-adatbázisa, csak a koordináták után más típus van jelöve. Majd nyáron kiderül, hogy működik-e
-
tibor23
senior tag
Érdeklődök van-e olyan beállítás, hogy ha eltévesztem az utat, akkor visszafordítson, és ne egy új sokkal hosszabb úton tervezzen tovább?
Ennek már többször nekiugrottam a beállításokban, de semmi ilyesmit nem találtam. -
hzx0
aktív tag
válasz
zsiga68 #20710 üzenetére
Mindig bajba vagyok a megye határokkal. Nem lehetne megoldani a megye matrica határokat? Arra gondoltam a speedcam-ba egy új bejegyzés mint a szuper trafi "Megye határ a következő lehajthatótol" össze szednénk a kordinátákat és tk így mindig kapna az ember figyelmeztetést 1km elötte.
-
zsiga68
őstag
válasz
Donki Hóte #20709 üzenetére
Content/speedcam. Az más kérdés hogy hogy fog működni.
-
Autópálya kapuk .txt állományát melyik alkönyvtárba kell másolni?
-
gedikart
aktív tag
Üdv. Igo Primonál az automatikus nagyításon kívül be lehet állítani, hogy elég közelről mutassa az utat/kereszteződést? Apámnak szeretnék egy egyszerű navit, nekem egy 6 éves Garmin Nüvi 40-esem van, és tetszik, hogy nagyon rá lehet zoomolni az útra navigáció közben, valamint a színösszeállítása is. Korábban próbáltam egy Wayteq 985bt készüléket IGO-val. Ott zavaró volt, hogy a nagy felbontás miatt igaz, hogy sok mindent látok, de egy kicsit távolinak tűnt a navigáció/túl részletesek a kijelzőn megjelenő dolgok (jó a szemem), ill a narancssárga úton a narancssárga nyíl sem annyira szimpatikus (garminnál fehér a kanyarodáskor megjelenő nyíl). Garminnál NNG térkép van, így preferált ugyanez, bár tudom, hogy a mostani készülékek inkább Here/Tomtom térképpel jönnek ki. Köszi!
-
phoenix11
újonc
válasz
plajos #20704 üzenetére
Szia!
Köszi ez lett a megoldás
kukáztam a Tom-Tom -ot felraktam a HERE -t "oszt jól van"
problem solved
Viszont, ha már itt vagyok megkérdezném (hátha valaki tudja) van-e arra mód , hogy kivegyem a programból (IGO Primo) azt a funkciót, mikor körforgalmaknál "kizoom-ol", és az utat kifagyasztja (értsd nem "fölfelé" mész a térképen, hanem jobbra-balra lefelé --mikor hogy-- közben felmegy satellit távolságra és a kis háromszög (ami én vagyok) sokszor kitakarja az egész körforgalmat és egy helyben "pörög".Így találd meg a te kijáratod! És itt angliában nincs sok körforgalom, csak minden sarkon, és némelyik tényleg nem egyszerü.
Azt szeretném elérni, hogy kezelje ugyanúgy a körforgalmat, mint bármelyik kereszteződést,utat, kanyart és "húzza alám az utat" lássam már mégis hol vagyok.
Beállításokban biztos nincs erre mód, max a sys.txt-ben de ahhoz meg nem értek ilyen mélységekben.
Köszönöm! -
wihar123
aktív tag
válasz
phoenix11 #20705 üzenetére
Sziasztok!
Nálam a fent említett módszerrel nincs probléma, megtalál és attól fogva onnan indul, de ha nem onnan indítom, hanem máshonnan, akkor is gyorsan megtalálja a kiindulási pontot, és onnan tervez.
Például, amit Plajos említ, nálam még nem fordult elő, de GPS-ek sem egyformák.A pozicionálás annyit tesz, hogy a készülék a műhold jeleit alapul véve, beáll a térképen arra a pontra ahol állsz.
itt van egy kis ismertető, hogy mi micsoda:
https://itcafe.hu/tema/igo_primo/hsz_1657-1657.html -
phoenix11
újonc
válasz
wihar123 #20700 üzenetére
Szia! Köszi a választ, de nem nagyon vágom ezt a "pozicionálást"
Térkép módban remekül megy (mint írtam) centire odarajzol ahol vagyok, és követ végig amerre megyek.--ezért nem értem a dolgot--
Mikor a probléma előjött az első dolgom volt az egész save mappát üríteni--nem segített
Amúgy meg csak Mo és UK map van a content-ben (mondjuk a Magyar az NNG-s az angol meg Tom-Tom -os, de annak se kéne ezt okozni (sztem)
Viszont eddig csak 2 fájl volt (országonként) .fbl és .fda most meg négy.
(azt se tudom mi az a .fta meg a .ftr
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest