Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
válasz
phoenix11 #20705 üzenetére
Sziasztok!
Nálam a fent említett módszerrel nincs probléma, megtalál és attól fogva onnan indul, de ha nem onnan indítom, hanem máshonnan, akkor is gyorsan megtalálja a kiindulási pontot, és onnan tervez.
Például, amit Plajos említ, nálam még nem fordult elő, de GPS-ek sem egyformák.A pozicionálás annyit tesz, hogy a készülék a műhold jeleit alapul véve, beáll a térképen arra a pontra ahol állsz.
itt van egy kis ismertető, hogy mi micsoda:
https://itcafe.hu/tema/igo_primo/hsz_1657-1657.html -
wihar123
aktív tag
válasz
phoenix11 #20699 üzenetére
Szia!
Ilyenkor az a megoldás, hogy pozicionáltatod a vasat, amint az megtörtént onnantól kezdve fogja jól tenni a dolgát. Tételezzük fel, hogy nem hajlandó szót fogadni, ebben az esetben ki kell szedni az összes térképfájlt (*.fbl) és csak azt benne hagyni, amelyik a tartózkodási helyedhez (ország) tartozik és ezt követően pozicionáltatni. A pozicionálás csak annyi, hogy bekapcsolod a vasat elindítod a navit és térképmódra kapcsolsz, fogod látni, hogy kisvártatva, megtalálja, és beáll a pontos tartózkodási helyedhez. Azért ezt érdemes egy jó műholdrálátási helyen végezni.Jártam már úgy, hogy az istennek sem akart szót fogadni, ebben az esetben a save mappában található system.ini fájlt (csak ezt) kitöröltem (előtte mentés) és láss csodát meggyógyult.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest