Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Nos odáig eljutottam hogy a 4GB-os kártya felismeréséhez kellet egy patch a készüléknek mert eddig azt sem látta, most már működik a kártyán a következő mappák vannak, building,ftr,map,poi, ennyi hogyan kell ezt telepíteni?
-
béke
aktív tag
Sziasztok volna egy Asus A636N Készülékem amin egy windows 5.0 és egy igo my way 2006 plus fut eredeti verzió sajnos már nem lehet frissíteni elméletileg gyakolrlatilag nem is próbáltam nem tudom hogyan kell...
Szeretnék kipróbálni egy igo8 vagy egy ilyesmi újjab progit persze eggyenlőre csak egy demó verzió érdekelne hogy egyáltalán viszi e?! A kérdésem és a kérésem az lenne hogy segítsetek légyszi valahogy rá varázsolni a készülékre, mit hogyan honnan töltsem hogyan tegyem fel.
Előre is köszi a válaszokat.ui: Közben olvastam a hivatalos oldalon hogy az igo my way 2006 támogatása megszűnt.!
-
k_miso
tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne megoldani azt, hogy a tablet a tápellátása megszűnésével a GPS is letiltódjon. A kocsiban ugyanis állandóan bekapcsolva felejtem. Ilyenkor annyira lemerül, hogy kb 10 perc múlva lehet csak bekapcsolni. Ha sietek, nagyon bosszantó tud lenni.
A régi PNA-kban volt ilyen funkció. Akkor pont ez bosszantott mindenkit: nem lehetett "kézből" továbbnavigálni. Most már erre ott van mindenkinek a telefonja.
Akkor az IGO sys.txt -ben a [interface] részben lehetett valahogyan kikapcsolni.Arról álmodok, hogy a gyújtáskulccsal életre kel az androidos küyü az altatásból, amin az IGO ott figyel, és hozzá a GPS is engedélyezésre kerül, a gyújtás levételével elalszik az androidos kütyü, a GPS pedig letiltódik.
Nagyon eszement álom ez?miso
-
mizu
aktív tag
A POI is NNG-s lenne.
A másik dolog - anno szedtem 1 sokfájlos NNG-t 3 ment a map mappába (.fbl, .fda, .fpa).
Van frissebb, de ő 1 fájlos (.fbl).
A régebbi térkép .fda és .fpa fájljai maradhatnak?NNG-s épületet hol találtál?
A Hungary_petrol.3dl-re gondolsz?
-
nrbii
tag
A building az nyugodtan lehet más, én HERE térkép mellé is NNG-s buildinget használok itthon.
Használhatsz NNG-s térképet is, de nem 100%, hogy jól fog áttervezni az országhatáron, ha külföldi az úticél. Persze ezt 2015-re már lehet megoldották. Próbáld ki nyugodtan, alapesetben nem gond.
Viszont buildingből tényleg az NNG-set ajánlom akármilyen magyar térkép mellé, sokkal részletesebb.
-
mizu
aktív tag
A helyzet a következő: van egy 2014 q3 eu csomagom (magyar épületekkel is). A magyar térkép cserélhető a legfrissebb hazai NNG-re (Topmap), de a building-et meghagynám (az Here-s)?
-
mizu
aktív tag
Hello emberek!
Különböző térképgyártók térképei vegyíthetők egymással?
-
zsiga68
őstag
válasz
pityke630328 #17786 üzenetére
Miért nem állítod be a beállítások/területi beállítások/időzóna résznél? Tessék nyomkodni is azt a navit ha már van
-
nrbii
tag
válasz
s.per.s #17784 üzenetére
Ha megadsz egymás után több úti célt (tehát sok köztespontot és egy úti célt), akkor utána ha nyomsz egy Egyebeket az úti célos menüben, lesz egy olyan, hogy útvonal optimalizálása vagy valami ilyesmi, és az az esetek 99%-ában jó sorrendbe teszi őket, habár ésszel kell használni. Valószínűleg ilyen körutazást nem tud, hogy pl. Budapestről teszel egy 600 km-es kört, de Budapestre érkezel vissza. De azért próbálgasd, hátha pont ezt kerested.
-
nrbii
tag
válasz
tomi613 #17775 üzenetére
Igen, csak neked, mélyen sért a feltételezés is, hogy egy kalap alá veszel ilyen emberekkel, akik egy kérdést nem bírnak önállóan megfogalmazni. Nyugodtan megnézheti akármelyik moderátor, hogy lassan 10 éves a regisztrációm, szinte ugyanazokról az IP-kről használom, aztán össze lehet vetni a másik kettővel, állok elébe.
fadrusz még hagyján, neki is eszébe jutott, megírta, oké, van ilyen.
De a65, milyen jogon másolod be ugyanazt a kérdést szó szerint, amit én írtam? Egy rohadt kérést nem bírsz egyedül megfogalmazni? Nem szégyelled magad? Mert én elsüllyednék a helyedben, hogy lejáratsz mást a hülyeségeddel.
Csak ennyit akartam.
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Igo Primohoz keresnék Törökország térképet.Nem baj,ha nem a leg frissebb.
Túrok a neten már egy ideje,de nem találok.Tudnátok egy linkkel segíteni?
Előre is köszönöm
-
plajos
aktív tag
válasz
pityke630328 #17785 üzenetére
Szia!
PLajos iGO Primo Android kollekció:
====================================
1. iGO Primo (2.4) 9.6.29.431282 2014 szept 9
felbontás: 320x240-től 2560x1600-ig
Ez az APK általában helyesen ismeri fel a kijelző
felbontását, nem szükséges azt külön megadni.
A csomag rövid telepítési leírást is tartalmaz.
2. Nuance Vocalizer HUN szövegfelolvasó motor és
TTS-hang (Eszter) Primohoz telepítési leírással.
3. PLajos multiBranding v. 1.1
4. PLajos UX-kollekció (kibővített Primó funkciók)
5. ScreenSize_HU
Megadja a kijelző a felbontását.https://app.box.com/s/hkt2zubov4iaj6ry4tjpztqssusm9cw9
A jelszó: birsalma
PLajos WinCE kollekció:
=======================
1.iGO Primo 9.6.5.306142 (P 2.0 KIA verzió)
2.Magyar TTS hang (Eszter)WinCE Primóhoz
3.PLajos multi branding v1.1 (P2.0-P2.4)
4.PLajos UX-kollekció 1.5a verzió (P2.0-P2.4)https://app.box.com/s/sq30jk9oq0dcdvp8j7la
A jelszó: kakadu -
pityke630328
újonc
Igo Szülinapp Időzóna hiba
Az lenne a kérdésem, hogy nincs e valakinek ötlete, hogy ,hogyan lehetne orvosolni ezt a hibát? A hiba a következő; Egy lenovo a606 telefonon van az igo Szülinapp ,és az Időzóna autómatára van állítva, de mégis 1órával kevesebbet mutat, mint a telefon órája. A sima igo primoval tőkéletesen müködik Ha valakinek van ötlete, kérem írjon. Előre is köszönöm a segítséget.
Pityke630328 -
pityke630328
újonc
Üdv PLajos!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem is szükségem lenne a legfrissebb WinCE-re való, illetve a legfrissebb Androidra való UX kollekciódra. El tudnád küldeni?
Előre is köszönöm.
Pityke630328 -
s.per.s
csendes tag
Tisztelt iGO-sok,
sajátos gondom van. Tolmácsként és alkuszként. Rengetegszer jártam kereskedőkkel és magánszemélyekkel autót vásárolni Európában.
A történet mindig ugyanaz:
A megbízóim kiírnak a netről egy listát 10-20 autóval. (A legjobbra kattanunk rá, gyerünk gyerekek!!!)
1. pont: Eddig senki sem talált ki olyat, (a kedvenc és ismert) használt autókat hirdető portálokon, hogy listázni lehessen a fókuszban lévő autókat. Igen autóKAT, mert ugye nem az a lényeg, hogy az elsőbe beleugrik, belenyugszik az ember. Mai fogyasztóként összehasonlítgat. Vadászik. Akkor sem veszi meg az elsőt, ha nagyon jó az ajánlat. (Legtöbbször és ráadásul általában két autót szeretnének venni, hogy költség- és idő-hatékonyak legyenek.)
2. pont: Az első megtekintett autó nem olyan fényes és pazar, mint a képeken látszott. Gyerünk gyerekek tovább! (A telefonálgatás alatt kiesik egyből 1-2 autó.) De hova tovább, fogy az idő!
3. A navit ütögetni kell, de listánk nincs olyan, amit mondjuk szépen fel lehetne vinni az SD-kártyára, tehát ütögetünk, pötyögünk!!! (Többnyire én, mert én vágom a németet és az angolt!)
4. pont: Marhára nincs sorrend és egy alvás nélkül töltött, átutazott éjszaka után is piszkosul elvárják, hogy koncentrált légy... Elvégre nem vagyok ingyen!
5. pont: Ha összefutottam volna valakivel, aki kiokosít, melyik az a navi, amelyik listával képes dolgozni, már csak az emberi elvárásom alapján is, ÉS kidobja neked a legmegfelelőbb és leghatékonyabb sorrendet. Mert ugye ez volt a bemeneti elvárás részemről...
6. pont: Az iGO jött be eddig a magyaroknak a legjobban, nekem is. DE! Ha valamit még nem tudok, akkor kérem a kedves segítségeteket és az elnézést, hogy ilyen hosszan sikerült/tudtam csak leírni a meglehetősen profán és magánjellegű problémámat! -
pacocsa
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a : GjAk_v2.3_AriNe-3 skint a nextgenhez megtudnátok mondani hová kell berakni ,hogy ki lehessen választani?
Az " android\data\com.nng.igo.primong.hun10th\files\Content\skin\" helyen nem látja sem a android\data\com.nng.igo.primong.hun10th\files\ux\ mappában sem.Köszi a segítséget!
-
Oliver1982
csendes tag
Sziasztok!
Segitsegert jottem, nem vagyok nagy guru ezert kellene nekem valami segitseg a helyes sys.txt beallitashoz.
Az eszkoz az egy OnePlus One telefon, ami szuper gyors 3GB ram stb stb, ezzel nincs is gond, de az iGo telepitese utan elszomorodtam, mert a regi Samsung S3-om jobban ment mint ezen, nagyon laggol, lehet cska valami beallitasi problema. Probaltam nezegetni mas oldalakat, de nem nagyon talaltam semmi hasznalhatot. Valaki atfutna ezt a sys-t ha van ideje, es megnezne, hol lehet a hiba, hisz a hardware az megvan hozza.[M](C)[device]
devtype_fallback_to_model=1
[android]
create_sdcard_dir=0
check_folders_after_rebuild=0
;fullscreen=1
;tablet=0
;has_physical_home_button=1
[interface]
;vga=1 ; for full HD
skin="ui_android"
capture_to_jpeg=1
extra_settings=1
save_checksum=0
maxzoom2d=6000000
;show_scroll_button=1
;show_glonass=1
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
;highres=1 ; for full HD
;driver="gdi"
;driver="engine"
screen_xy="auto"
[gps]
location_net=1
location_gps=1
;this should be in android igo9 config:
background_navigation=1
location_log=0
location_log_filename="gpslog/LocationManager"
[map_update_checker]
enabled=0
[3d]
usepolyfarroads=0
[poi]
featured_provider="netlocalsearch.naviextras.nokia"
[poi.netlocalsearch.naviextras]
services="nokia,google"
;services="google"
[network]
available=1
[http]
enabled=1
[tmc.src.http]
enabled=1
[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"
[activation_manager]
activate_google_naviextras=0
activate_online_speedcam=0
activate_community_speedcam=0
activate_http_traffic=0
[tmc-http]
enabled=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
[debug]
max_memory=419430400(/C)[/M] -
aulac
újonc
Plajoshoz..., vagy egyéb guruhoz.
Segítség kellene.
Át szeretném állítani a navigációban az autópálya jó sávját jelölő nyilak színét sárgáról--> zöldre.
"ini" szerkesztőm van a navigációhoz, de nem tudom hol lehetne átállítani a színt.
Ha segít erről lenne szó:Tehát a kép közepén lévő sárga nyílról lenne szó.
Előre is köszönöm: aulac -
pumpa2
csendes tag
Sziasztok! Ez az új UX kollekció milyen változtatásokat tartalmaz? Régebben tettem föl a navimra,és tuti jól működik, ha számomra nem jelentősek a módosítások akkor hagynám a régit. Köszönöm!
-
tomi613
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy mintha
nrbii, fadrusz és a65 ugyan az a személy lenne? -
a65
csendes tag
Kedves PLajos!
Az lenne a kérdésem, hogy elérhetővé tudod-e tenni a legfrissebb WinCE-re való UX kollekciódat?
Köszönöm szépen -
fadrusz
csendes tag
Üdv PLajos!
Szeretném Én is kérni a legfrissebb WinCE-re való UX kollekciódat.Előre is köszönöm.
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
PLajos NextGen multiBranding és egy kis meglepetés a rootolatlan készüléket használóknak letölthető innen:
-
Nudlee
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem.
Felül van egy "GPS jel keresése" feliratom.
Rábökök a felirat mellett a műhold ikonra és 5-6 zöld holdat jelez.
A térképen mutatja a pozíciómat, azt is mutatja ha megyek, viszont a "nyilacska" világoskék (mint az alagútban) és közben végig "GPS jel keresése" felirat van.
Valakinek ötlete? -
zsiga68
őstag
válasz
Pinocchio23 #17759 üzenetére
És a Speedcam_H.txt tartalmaz vasúti átkelőket?Próbáld meg amit küldtem..
-
zsiga68
őstag
válasz
Pinocchio23 #17757 üzenetére
Jaa..Ha nincs akkor hogyan is olvashatná fel.Sőt akkor ki se jelzi..
-
zsiga68
őstag
válasz
Pinocchio23 #17755 üzenetére
Tettél a speedcam mappába olyan adatbázist ami a vasúti átjárókat tartalmazza??
-
zsiga68
őstag
válasz
Pinocchio23 #17753 üzenetére
Passz.Most néztem a gyári hangot és benne van a kiegészítés! Szóval nehéz megmondani mert a nextgen eléggé fixre sikeredett és nehéz bármin változtatni benne.A vasúti speedcamok biztos megjelennek? Mert a sys.txt átírása lenne a következő lépés..
-
zsiga68
őstag
válasz
Pinocchio23 #17749 üzenetére
Sziasztok.
A Nextgen verziónál nem mondja?Az lehet a gond hogy a sys.txt nem tartalmazza az adott kategóriához tartozó felolvasás beállítását.Ez még nem lenne akkora baj de a gyári TTS hang se tartalmazza a felolvasást.Vagy beírod a sys.txt-be próba képpen a speedcam kategóriákat. /rootolt készülék kell hozzá/ vagy megpróbálod egy "nem gyári" tts hanggal...De az is gond hogy sok minden le van tiltva az APK-ban.Lehet hogy ez is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest