Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Akkuban erősít a középkategória
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.per.s
csendes tag
Tisztelt iGO-sok,
sajátos gondom van. Tolmácsként és alkuszként. Rengetegszer jártam kereskedőkkel és magánszemélyekkel autót vásárolni Európában.
A történet mindig ugyanaz:
A megbízóim kiírnak a netről egy listát 10-20 autóval. (A legjobbra kattanunk rá, gyerünk gyerekek!!!)
1. pont: Eddig senki sem talált ki olyat, (a kedvenc és ismert) használt autókat hirdető portálokon, hogy listázni lehessen a fókuszban lévő autókat. Igen autóKAT, mert ugye nem az a lényeg, hogy az elsőbe beleugrik, belenyugszik az ember. Mai fogyasztóként összehasonlítgat. Vadászik. Akkor sem veszi meg az elsőt, ha nagyon jó az ajánlat. (Legtöbbször és ráadásul általában két autót szeretnének venni, hogy költség- és idő-hatékonyak legyenek.)
2. pont: Az első megtekintett autó nem olyan fényes és pazar, mint a képeken látszott. Gyerünk gyerekek tovább! (A telefonálgatás alatt kiesik egyből 1-2 autó.) De hova tovább, fogy az idő!
3. A navit ütögetni kell, de listánk nincs olyan, amit mondjuk szépen fel lehetne vinni az SD-kártyára, tehát ütögetünk, pötyögünk!!! (Többnyire én, mert én vágom a németet és az angolt!)
4. pont: Marhára nincs sorrend és egy alvás nélkül töltött, átutazott éjszaka után is piszkosul elvárják, hogy koncentrált légy... Elvégre nem vagyok ingyen!
5. pont: Ha összefutottam volna valakivel, aki kiokosít, melyik az a navi, amelyik listával képes dolgozni, már csak az emberi elvárásom alapján is, ÉS kidobja neked a legmegfelelőbb és leghatékonyabb sorrendet. Mert ugye ez volt a bemeneti elvárás részemről...
6. pont: Az iGO jött be eddig a magyaroknak a legjobban, nekem is. DE! Ha valamit még nem tudok, akkor kérem a kedves segítségeteket és az elnézést, hogy ilyen hosszan sikerült/tudtam csak leírni a meglehetősen profán és magánjellegű problémámat!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest