Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.per.s
csendes tag
Tisztelt iGO-sok,
sajátos gondom van. Tolmácsként és alkuszként. Rengetegszer jártam kereskedőkkel és magánszemélyekkel autót vásárolni Európában.
A történet mindig ugyanaz:
A megbízóim kiírnak a netről egy listát 10-20 autóval. (A legjobbra kattanunk rá, gyerünk gyerekek!!!)
1. pont: Eddig senki sem talált ki olyat, (a kedvenc és ismert) használt autókat hirdető portálokon, hogy listázni lehessen a fókuszban lévő autókat. Igen autóKAT, mert ugye nem az a lényeg, hogy az elsőbe beleugrik, belenyugszik az ember. Mai fogyasztóként összehasonlítgat. Vadászik. Akkor sem veszi meg az elsőt, ha nagyon jó az ajánlat. (Legtöbbször és ráadásul általában két autót szeretnének venni, hogy költség- és idő-hatékonyak legyenek.)
2. pont: Az első megtekintett autó nem olyan fényes és pazar, mint a képeken látszott. Gyerünk gyerekek tovább! (A telefonálgatás alatt kiesik egyből 1-2 autó.) De hova tovább, fogy az idő!
3. A navit ütögetni kell, de listánk nincs olyan, amit mondjuk szépen fel lehetne vinni az SD-kártyára, tehát ütögetünk, pötyögünk!!! (Többnyire én, mert én vágom a németet és az angolt!)
4. pont: Marhára nincs sorrend és egy alvás nélkül töltött, átutazott éjszaka után is piszkosul elvárják, hogy koncentrált légy... Elvégre nem vagyok ingyen!
5. pont: Ha összefutottam volna valakivel, aki kiokosít, melyik az a navi, amelyik listával képes dolgozni, már csak az emberi elvárásom alapján is, ÉS kidobja neked a legmegfelelőbb és leghatékonyabb sorrendet. Mert ugye ez volt a bemeneti elvárás részemről...
6. pont: Az iGO jött be eddig a magyaroknak a legjobban, nekem is. DE! Ha valamit még nem tudok, akkor kérem a kedves segítségeteket és az elnézést, hogy ilyen hosszan sikerült/tudtam csak leírni a meglehetősen profán és magánjellegű problémámat!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 15 - i7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest