Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackófül
újonc
Sziasztok művészek,
egy olyan igényem merült fel, hogy vajon lehet-e kiegészíteni a kollekciót azzal, hogy ha beírom a célt, kiadja mely megye matricára van szükség? Ez lehet egy külön ikonban is v. ha valakinek van ötlete? -
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Mi most az elérhető legújabb verziójú IGO Primo személyautóra? Köszi!
-
snowdog
veterán
válasz
Schukkerta #17419 üzenetére
2. lépés. Ha az 1. lépés igaz akkor ezt írd be a sys.txt-be:
[tmc]
source="royaltek"
port="COM,9"
baud=38400
init_on_startup=1
reinit_on_hardware_lost=1 -
snowdog
veterán
válasz
Szia!
1. lépés. A gépednek megfelelő TMC vevőt vettél? [link]
-
zsiga68
őstag
A tmc működésének több feltétele van:
Megfelelő portbeállítások a sys.txt-ben. Megfelelő DDL fájlok az exe mellett. Megfelelő licence fájlok. TMC fájlok a content/tmc könyvtárban valamit TMC vevő /külső-belső készüléktől függően/. Ha ezek közül valami hibádzik akkor nem működik. Az online TMC-re most nem térek ki. -
LámaZ
addikt
válasz
No, erre én is kíváncsi vagyok.
Én ezt néztem ki magamnak, de addig nem rendelmém meg, amíg nem tudom biztosan, hogy műk9dik a szintén kínai navigátorommal.
2006-ban volt egy Mio DigiWalker PDA-m, rajta iGo 2006 Plus.
Ahhoz vásároltam apróhirdetett TMC-adapteres szivargyújtó töltőt + antennát 2000 ft-ért. Csak bedugtam, és úgy működött minden, mint a huzat. Kb. 3 évig használtam így, amíg volt valamiféle támogatása annak az iGo-nak, utána kampec.
Ezt a TMC-s témát, beleértve a sys.txt-s részét, igazából sehol nem láttam rendesen körüljárva.Amit tudok – feltéve, hogy pontos –, a sy.txt-ben ilyeneknek kell lenniük :
[modules]
ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"[tmc]
source="gnse"
internal_tmc_name="gnse"
port="/dev/gnstmc,0"
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="2"
auto_tuning="0"
saved_last_tuning_mode="0"
saved_last_frequency="948"(Androidos iGo-nál:
[tmc-http]
enabled=1
start=1
dt_dl_0=120.0
dl_dist_0_km=200.0
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/") -
Ndru77
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudok vicces magyar hangot letölteni (Jáksó megvan) vagy valaki tud-e küldeni, és esetleg az Eszteren kívül más TTS hang létezik?
köszi a válaszokat előre is
-
Schukkerta
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérek: Van egy BluePanther Jade készülékem, 2013. decemberben vettem. Most rendeltem hozzá egy TMC vevőt, de sajnos nem tudom használni. A gépen IGO Primo megy.
Van ötlete valakinek, hogy miért nem megy a TMC? -
zsiga68
őstag
válasz
OldMike #17416 üzenetére
Sys.txt hiánya esetén a data.zip-ből /esetleg a brandingből ha van a programban./ töltődnek be a gyári beállítások.A system.ini tárolja a beállításokat valamint a változásokat ami a programban használat közben történnek.A fájlt az első induláskor hozza létre a program.
-
OldMike
őstag
Szia!
Nem biztos hogy neked megoldást ad, de nálam a tabletre gyárilag telepített Primo esetében sincs sys.txt. Van viszont valahol a Save mappán belül egy system.ini nevű fájl, ami nagyon hasonlóan néz ki, és láthatók benne mindenféle beállítások szövegesen, amit egyébként a programban állítottam be. Nálam az adott licenc miatt azért nem sok további lehetőség marad a beállításokra, de nálad nem biztos hogy így van.
Volt hogy megpróbáltam valamilyen nem megfelelő dolgot beállítani, de a következő indításnál az erre vonatkozó beírások eltűntek a fájlból. -
MMark
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ASUS TF701T (Android 4.4.2.) készülékemre ma telepítettem az alkalmazást. Mindenki a sys.txt-re hivatkozik a beállítások módosításához, de én sehol sem találom a készüléken (a telepítési mappája nincs meg és magát a fájlt keresve se találtam). Ez csak rootolt készülékek esetén látható/módosítható vagy valami más a probléma? Hol találom ezt a sys.txt fájlt? -
Kritya
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék,a building mappa hiányzik a naviból.Hogy lehet betenni hogy mükődjön.Leszedtem egy másikat amiben van és átmásoltam,de nem megy,leáll a navi(Wayteq x980BT).Mit kell tennem,hogy jó legyen.Előre is köszönöm.
-
snowdog
veterán
...de még nem jöttem rá, hogy melyik nyelvi fájlban vannak ezek a szövegek, és nem is tudom, hogy megengedett-e, bár a saját gépemmel azt csinálok, amit akarok.
A nyelvi fájl jogvédett. A sajátoddal azt csinálsz amit akarsz, de nem teheted közzé.
Itt is írtam róla: [link] -
zsiga68
őstag
-
bl4ze
veterán
válasz
zsozsoooooo #17407 üzenetére
továbbra is NO WAREZ ahogy az összefoglaló írja, ajánlom inkább itt kérdezősködni [link]
-
zsozsoooooo
tag
Hali!
Kitkatem van nem rootolt. Több user (egy tulajdonos, van korlátolt user és felhasználó is)
Nincs ext sd, csak az internal memory, amiből a usereknek ugye külön emulál a kitkat.
Tulajdonos user teljesen jól tudja futtatni az iGo-t. Akár korlátolt user , akár felhasználó próbálja futtatni (iGO mappa felmásolva a kis emulated sdcard -ra), hiba keletkezik. APK Installálás gond nélkül felment.
"Hiányzó vagy hiányos mappa: android_linked_root"Külön meg kell adni ezt a sys.txtben a foldereknél?
-
nrbii
tag
pl. javítok olyan hibákat, hogy „Úti cél”,
Ezzel mi is a gond?
http://www.e-nyelv.hu/2013-03-01/uti-cel-2/
http://www.magyarhelyesiras.hu/gyakori_hibak.php
http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2013/03/01/mai_nyelvtan-trollunk_uticel_vagy_uti_cel/ -
-
Tóbias
csendes tag
Sziasztok,
Kaptam egy Navigon Canada 310-est és indításkor egy 4 számjegyű kódot kér, amit az előző tulaja sajnos nem tud megadni mert elfelejtette. Valahogy kilehet ezt kerülni resetelni vagy hasonló, hogy ne kérje a pin-t?
-
LámaZ
addikt
válasz
creation #17386 üzenetére
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=800
screen_y=480
screen_x2=480
screen_y2=800
screen_xy="800_480:752x480/480x752"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0Írd át arra, ami neked jó, de csak akkor fog működni, ha az iGo-verzió támogatja a felbontást.
Én meg azon töprengtem, hogy kicsit egyéni igényeimre szabom az iGo menürendszerét, pl. javítok olyan hibákat, hogy „Úti cél”, meg még ami nem eléggé egyértelmű a menükben, de még nem jöttem rá, hogy melyik nyelvi fájlban vannak ezek a szövegek, és nem is tudom, hogy megengedett-e, bár a saját gépemmel azt csinálok, amit akarok.
-
snowdog
veterán
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! Felraktam a 4.4.2-es androidos telefonomra az iGO_Israel_9.6.29.483387-es (2015.01.31) kiadású verziót a Hungary_83_NNG_2014.12_150108.fbl térképpel és minden tökéletesen működik. Még a Vocalizer tts pro Eszter hangmotor is.
És persze minden magyar nyelven.
Most mit csináljak? -
zenes71
csendes tag
Üdv!
Felraktam a telóra a 9.6.29 verziót memkari nélkül, eddig tökéletes. Ma tettem bele kártyát és így már nem indult el. Mit kell átírni, hogy működjön újratelepítés vagy fájlpakolgatás nélkül? -
Nekem-8
tag
Segítséget kérnék. Adott egy GPX útvonalterv. Ezt miként tudom becsempészni IGO Primo alá? Csináltam egy próba útvonalat az IGO-ban és ha mentem 2 file-t hoz létre: 1- route001.dat és 2- route001.dat.cks
Ez Primo 9.6.29.357899
Kössz előre is ... -
Doky1988
senior tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet azt működésre bírni Primonál, hogy ha mondjuk pesten vagyok mutassa alul, hogy melyik sávból kell kanyarodni, vagy besorolni ha úgy van hogy fordulok valamerre?
iGO 8 tudta ezt. -
creation
senior tag
Lenovo A7-30 (A3300-H) dettó ugyan ez a helyzet.
Elfordításnál csak az állapot sáv és a szoftveres gombok fordulnak az IGo nem.
Van rá valami megoldás a másik IGo felkutatásán kívül?
Illetve a kérdés, hogy alapon ha jól látom 800*480-ban indul és ettől azért többre képes a kijelzőm. Van e módja e kettő hatásos javításának?
Köszönöm válaszotokat előre is.
-
Borjuragu1
csendes tag
Már csak egy kérdés.Létezik még valahol ez a térképszín szerkesztő?
-
Borjuragu1
csendes tag
válasz
OldMike #17383 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Akkor a ram a probléma. Nem mentem az utvonalat, mert kamionos vagyok és egyszerübb ezek után inkább a elözményekből visszaállitani az utvonalat mint elmenteni utánna meg törölni. Csak mert igo 8 at is használok egy régit de azzal nincs ilyen probléma. Nem gond ez sem csak kényelmetlen. De köszi.
-
OldMike
őstag
válasz
Borjuragu1 #17381 üzenetére
Lehet hogy furcsa kérdés, de elmentetted az útvonalat valamilyen saját névvel? Azt nem felejti el akkor sem, ha egyébként aktuális útvonalként törlöd is, mert egy másik útvonalat is meg akarsz tervezni.
Az Útvonal betöltése menüpontból bármikor előszedheted. -
Karelke
csendes tag
válasz
Borjuragu1 #17381 üzenetére
Androidon a ramból törli az útvonalat egy idő után, főleg ha más alkalmazásokat is használsz. Tehát ez természetes jelenség.
-
Borjuragu1
csendes tag
Sziasztok. Visszaolvastam 2011-ig lehet elkerülte a figyelmem de nem találtam a problémámra választ. Kérdésem a következő. Megtervezek egy útvonalat. Egésznap semmi gond. Kikapcsolom a gpst és elfelejti a tervezett útvonalat. Másnap kezdhetem előről a tervezést. Mi lehet a gond?
-
ssgt1981
senior tag
Google mapsban összegyűjtöttem azokat a helyeket amiket franciaországi utazásom során szeretnék felkeresni. Hogy tudnám ezeket a helyeket poiként exportnálni igo-ba?
-
gipsztigris
addikt
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Mivel az alábbi kérdésemre nem kaptam választ, megpróbálom még egyszer.Rá lehet-e venni valahogy az iGO Primot 9.6.5.221194, hogy amikor végigmegyek egy útvonalon akkor azt "felvételezze" és el lehessen menteni a mentett útvonalak közé?
A csúcs pedig az lenne ha ezután meg is tudnám fordítani a menetirányt, tehát vezessen vissza ugyanazon az úton amin jöttem.
Van erre lehetőség?köszi
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Sok link nem él már, ezért szeretnék segítséget kérni.
X880, zozo skin 480x272 felbontást keresek. Köszönöm! -
DM43
Topikgazda
válasz
pappkarcsi #17374 üzenetére
ment PÜ
-
pappkarcsi
senior tag
sziasztok!
nekem is ugyan ez lenne a problémám. [link]
még nem sikerült megcsinálnom sehogy. x960 és x980ason sem megy. természetesen azért nem mert ugyanaz a szoftver van rajtuk. most ezzel nem üzemel iGO Primo 2.4 9.6.13.405512.
mi lehet a megoldás? olvastam, hogy global_cfg.zip-et kell frissiteni. ezt is megtettem, nem tudom, hogy frissebb lett-e vagy sem, de nem látja ezzel sem. Ha van valakinek ilyen zipje kérem, töltse fel ide és ossza meg velem.
előre is köszönöm! -
Rotakapa01
újonc
Üdv.
950wayteq gps-em van, 2011es igo primo térképcserélős, kamionos programmal.A HERE 2013 q1 térképpel tudja a Budapest 12 tonnával behajtani tilos kivétel célforgalom útvonalakat.Problémám az hogy az utána kiadott HERE térképekkel már nem tervezi meg a kivétel célforgalom útvonalat Budapesten. Remélem tud valaki segíteni amit előre is megköszönök! -
puma72
tag
válasz
huncutka1029 #17370 üzenetére
Megoldva
Köszi -
puma72
tag
válasz
huncutka1029 #17368 üzenetére
Nem tréfának szántam a kérdést!
De gondolom a saját tapasztalataid végett teszel fel ilyen kérdést -
puma72
tag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom! Az Igo primo israelt használom ( Eredeti) A google play-ről lett letöltve.
Egy gondom van vele, hogy a Google kereső nem működik rajta.
Bármire próbálok keresni nem talál semmit.
Ötlet???
Köszi -
-
Picur123
csendes tag
Honnan lehet iGO navigaciora a legfrisebb terkepeket letolteni? a Napokban utaztam janoshazara es marcalin ugy eltevedt a gps mint annak rendje, beallitottam, hogy hazafele pecs fele vezessen erre o marcali utan ravezetett valami foldesutra, majd eszrevettem, hogy arra vezet amerre mentem janoshazara...eztan kaposvarra vitt majd szigetvar fele, vagyis a leheto leghosszabb utat mutatta
-
Adryen
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Wayteq 980BT készülék, amire az egyik ismerős rárakta az Igo Primo 2.0 v9.6.2.209584 programot. Ezzel csak annyi probléma van hogy külföldi poi-k nincsenek benne, és a poi ikonok sem színesek.
Én itthon megpróbáltam rárakni a Zozo Igo primo 2.4.0 v9.6.13.267029. Nem indult, nem csinált semmit, de még csak hiba üzenetet sem írt ki. Windows 7 alatt csináltam nagy formázást, de azután sem akart. A belső tárhelyre rakok mindent, elvégre 7Gb-os. A ZoZo_2.4.1 skin miatt lenne jó, mert ott legalább bele lehet nyúlni a szerkesztésbe. Xp alatt is csináltam formázást, de még úgy sem akarja az igazságot. -
fadrusz
csendes tag
Helósztok!Valaki tudna ux collekcióhoz linket win ce-re.Köszke
-
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Rá lehet-e venni valahogy az iGO Primot 9.6.5.221194, hogy amikor végigmegyek egy útvonalon akkor azt "felvételezze" és el lehessen menteni a mentett útvonalak közé?
A csúcs pedig az lenne ha ezután meg is tudnám fordítani a menetirányt, tehát vezessen vissza ugyanazon az úton amin jöttem.
Van erre lehetőség?köszi
-
Picur123
csendes tag
Sziasztok,
nagyon surgosen szuksegem lenne htc sensaton telefonra feltelepiteni igo navigacios rendszert aki tud kerem segitsen -
5letes
újonc
Üdv.
Én mint amatőr kérdezem: Wayteq 920x-en lecserélném a térkép file-kat (.fbl; .fda; .fpade egyik-másik régi
sokkal nagyobb mint az új. Attól az újak tartalmazzák az összes régi adatot is? (Esetleg ez olyan mint az egyszeri utas a vonaton: Ez a vonat minden állomáson megáll??- Miért? Mindenütt leszáll róla?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- TCL LCD és LED TV-k
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest