Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani azt, hogy bejövő hívás esetén ne dobjon a telefon felületére miközben megy a navi? Szükségetelen, mivel headsettel egy gombnyomással fellehet venni, vagy lerakni.
Elég idegesítő. Fut a navi, jön a bejövő hívás, telefon menü-re dob, hívás közben kézzel visszadobni a navit, majd amikor véget ért a hívás újra eldobja navit, és jön a billentyűzár felület. Azt feloldani, újra megkeresni a navit és visszalépni....és ezt minden egyes hívásnál.:S
Köszi -
rebugra
aktív tag
Tudotok valamit az Igo Primo-nál a Műholdas Googlr kép 3D-ben opcióról? Hogy lehet aktiválni? Hol/Milyen tartalom kell hozzá?
-
holderes
tag
Nálatok is frissült a TM(06.20.)?
-
Erika1974
újonc
Tisztelt Tagok!
Szeretnék kérni egy kis segitséget. Pár nappal ezelőtt vettünk egy AKAI 4380 GPS-t. Amihez nem adtak programot. Mink az IGO Primo 2.4 tettük fel. Ami ez első alkalommal bár kissé nehézkesen de elindult. Bár nem talált GPS jelet, pedig autómatikus keresésre lett beállitva. Mink elsőnek azt gondultuk kell hozzá külön antena. De elméletileg benne van. Második inditástól meg elindult a betöltő csik de a felénél megállt és állandóan azt irta ki hogy Error.Többszöri próbálkozás után a program most már inditásnál elkékül. Fogalmunk sincs, hogy ez mitől van.Esetleg valaki tudna javasolni olyan programot amivel zökkenő mentesen müköddik a GPS?
Remélem valaki tud rá megoldást.
Köszönöm a segitséget előre is. -
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miképp tudnám konfigurálni, hogy bármelyik skin alatt is a megtervezett bejárandó útvonalat grafikailag vastagabban színezze át, mert túl vékonynak, a környezetéhez képest nem elég kontrasztosnak érzem 1080x1920-as HD felbontás alatt.
Amúgy androidos iGO Primo v2.0.1-est használok.
system.ini-ben lehet valami erre való utasítást adni?Előre is köszönöm a segítséget!
Zugi -
papa947
csendes tag
Tisztelt Plajos!
Sikeresen telepítettem az új multi brandingot,és beépítettem az új UX elemeket.
Amiket én felhasználtam azok hibátlanul működnek,mind a két software verzióban.
Nagyon szépen köszönöm a munkádat, és várom a további fejlesztéseket.
Ehhez a munkához nagyon jó egészséget, és sok türelmet kívánók.Üdvözlettel:papa947
Budapest 2014.07.19. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
"Failed to open file:Shopping.Spr exiting application" hibára született már megoldás?
branding.zip törlést olvastam, hogy törölni kéne. Ez valóban megoldhatja a gondot?
-
Alien4
tag
Sziasztok, jó ideje egy wayteq x950 hd boldog tulaja vagyok igo primoval.
korábban is volt más készülék, sima igovalnéha leülök és teljes vérfrissítést tartok, most is eljött az idő.
mit ajánlanátok a gépre ha lehetne, mely verzióval dolgozik szépen, nekem ez mostanság olyan mintha akadna, de úgy alapból folyton, mintha a program nem tudna lagg mentesen futni...
tmct is használok természetesen, bár még nincs kiforrva kishazánkban
mapokból, poikból stb...-ből is szeretnék vérfrissítést végrehajtani, először persze csak próbajelleggel felraknék egy tesztverziót, aztán ha beválik természetesen meg is vásárolom az eredeti szoftver a megfelelő térképcsomaggal, de mindent szeretek előre kipróbálni
(a próba idejére az eredeti programokat stb, lementeném, a próba végén vissza is másolnám a gépre)
természetesen nem akarok én itt warezolni, isten ments, bárki segítő kommentjét, ajánlatát stbstb szívesen fogadom privátban is akár!
szép napot Nektek, jó utazgatást!
-
kopeti11
újonc
válasz
JokerMaffia #16570 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy :
WayteQ x980BT
Mstar MSB2531, Dual Core ARM Cortex-A7 800 MHz processzor(külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz és grafikus gyorsító)5" Érintőképernyős TFT LCD, 800x480 pixel, 16 M szín8 GB tárhely, 256MB memória, microSD / microSDHC foglalatBluetooth kihangosítás, FM-transzmitterTelefonkönyv, Windows CE 6.0Mstar MSB2531, Dual Core ARM Cortex-A7 800 MHz processzor
Mstar MSB2531, Dual Core ARM Cortex-A7 800 MHz processzor
(külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz és grafikus gyorsító)
5" Érintőképernyős TFT LCD, 800x480 pixel, 16 M szín
8 GB tárhely, 256MB memória, microSD / microSDHC foglalat
Bluetooth kihangosítás, FM-transzmitter
Telefonkönyv, Windows CE 6.0Föl tettem rá a régi navim (WayteQ x960BT) programját ami a Primo 2.4 volt, de nem működik jól.
Tud nekem valaki segíteni a jó sys.txt elkészítésében ?Köszönöm!
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy a Primo-ban az útvonalopciók általános, minden tervezett útvonalra érvényes beállítások-e?
Nyaralás előtt még itthon szerettem volna minél több útvonalat megtervezni és elmenteni. Eltérő opciókra lett volna szükségem az egyes útvonalaknál, például olyan is volt, ahol az autópályák és fizetős utak kellettek, és olyan is, ahol kifejezetten nem.
Akármilyen opció beállítással próbáltam megterveztetni és elmenteni, amikor egy mentett útvonalat betöltök, az éppen aktuális opciókkal újratervezte.
Csak az a megoldás, hogy az útvonal betöltése után módosítom az opciókat és megint újraterveztetem? -
Andrew31
senior tag
Sziasztok!
Újabb Primot raknék fel a telefonomra és ki szeretném menteni a mostani kedvenceket, beállításokat, van lehetőség erre és a visszapillantásra az újabb verzióban?
Előre is köszönöm.
-
warezxts
senior tag
válasz
Bálint85 #16608 üzenetére
ha erre gondolsz sajnos rossz a link
http://logout.hu/tema/igo_primo/hsz_16560-16560.html -
warezxts
senior tag
Sziasztok, lehet sokszor elhangzott már, de ha van pl. 3 térképem különböző kiadóktól, hogy tudok az IGOn belül váltani köztük? PL: Hungary HERE,TOPMAP és TOMTOM.
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok,
Az igaz, hogy az IGO primonak megszűnik az androidos támogatása?
Az IGO és a Sygic között gondolkodom, szerintetek melyik jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest