Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arlekim

    aktív tag

    Üdv!
    Nemrég feldobtam egy kérdést itt, így szólt:
    "Van egy nagyon misztikus jelenség, aminek látszólag se füle sem farka. Gondolkoztam hogy várok míg többet megtudok róla, de nem hagy nyugodni. Ha nem úton vagyok a T500-zal, akkor megy. Nem szeretem leállítani, inkább csak hibernálom, a boot időt ezzel csökkentve.
    Megvártam míg leáll a gép, kialszanak a ledek, összecsuktam, táskába raktam. Hazaértem. Megcsapott a forró levegő, a gép szinte izzott, a d-sub csatlakozót burkoló lemez égetett, a venti zúgott. Nagyon megijedtem, de elindult és lehült, azt hittem nem állítottam le rendesen.
    Egy másik alkalommal azt vettem észre a tömött hetes buszon, hogy meleg a táskám nagyon. Kirántottam a táskából, akksi lekap. Ez után is rendesen indult.
    Mi okozhat ilyet? Talán egyedi jelenség, és egyszerűen csak kivett akkuval szállítsam?"

    Jött pár javaslat, de nincs bekapcsolva a wake on lan, meg hasonló érbresztő dolgok. A gépem ma is elindult a táskában, már a táska is annyira forró volt, hogy észrevettem, az egész gép szinte izzott. Eddig kivett akkuval hordtam, de azért ez mégsem lehet természetes megoldás egy ilyen gép esetében.
    Érdekesség: A windows nem indult el a géppel, mert nem volt "rendszerhiba utáni indulás" képernyő, és szokványos módon, hibernálásból való folytatással indult.
    Azért volt némi furcsaság: Boot alatt kifagyott a win7, altűnt a táca, alt+tab semmi, ctrl+alt+del pedig behozta a szervízképernyőt, de a feladatkezelő látszólag nem indult el, a hdd pörgött. Vártam vele hátha helyrejön, de 5 perc után reseteltem.

    Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.

Új hozzászólás Aktív témák