- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
attiati #47973 üzenetére
Product & Parts Detail -> ide a type number kell. A téged érdeklő rész majd a Parts Detail -> System service parts lesz.
Scarbantia közben jobbat is linkelt.
(Néha egy cseppet bonyolult a Lenovo-honlap.
)
-
hito
nagyúr
válasz
attiati #47954 üzenetére
Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Személy szerint TP párti vagyok. Amióta megvettem az első TP-em, nem nagyon tudok elszakadni. Nem találtam ennyire átgondolt és kiforrt termékvonalat egyik gyártó részéről sem. De ez csak az én véleményem. A TP-eknek tényleg nem a kijelző a fő erősségük (AFFS és IPS panellel szerelt gépeket leszámítva), viszont nem is az a cél. Hagyományos kijelzővel szerelt gépek között vannak sokkal szebbek, mint pl. a Dell, vagy a Sony.
-
hito
nagyúr
válasz
attiati #47952 üzenetére
Nem, arról váltottam.
Na azt panelnek lehet nevezni amit a Dell tesz a gépeibe. Már amelyikben ultrasharp van. Nem IPS, nem is AFFS, náluk olyan a sima LED-es panel amilyennek a TP-nél is lennie kell. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni
Alternatívának meg tényleg ott az AFFS.
-
Tikakukac
titán
válasz
attiati #47948 üzenetére
Konzumer és durva fényerő, hasonló használhatósággal... hát nem tudom, most ugye nekem az új gépekkel kell foglalkoznom, de nem nagyon emlékszek olyan konzumer gépekre, amik olcsók, nem estek szét ennyi idő alatt. Már maga a kategória is huzatos, most is alig van gép, konkrétan subnoti olcsóért most sincs, régen sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest