- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
óóóóóó, pedig végignéztem a tutorialt, csak úgylátszik pont a legeleje felett siklottam át

És amúgy a kérdésre esetleg válasz?
Még1x: lassan szeretnék majd egy új, gyorsabb laptopot a jelenlegi helyett (Dell Studio 1555, 15,6", FHD igen szép kijelző, 9 cella, C2D P8700, 4GB DDR2), hasonló méretben, és emberi áron, SSD és HDD-vel. Javaslat?
-
i400
senior tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Gondolhatod én hogy éreztem magam a T42p után egy E530-at kaptam céges laposnak, Smartservice szórakozott velem hogy zsanértörött aztán csak a keret repedt el, lehalt az nvidia gpu meg kiszakadtak a csavarfészkek a palmrest jobb felső sarkában. SSD-vel is tetü lassú a gép pedig a paraméterei alapján nem kellene annak lennie. Gyűlölöm az egészet, ha anno ezt tudom hogy 210k-ért + 20k garanciakiterjesztésért ezt kapom akkor inkább választok valami eldobhatósat.
Nekem az alaplapcserét lejátszani 1 hónap volt, ez nem support, hanem rossz vicc. És a poén hogy a Telemax a nálunk lévő G580at meg 3 hét alatt megcsinálta garanciában úgy hogy az egész gép alja darabokra volt törve, hdd csere is kellett.
dying_star: a cég anélkül is ontja a remek thinkpad szerű gépeket.
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Szerintem legtöbbünknek nincs túl sok tapasztala Edge-ekkel kapcsolatban, a fogadtatás legalábbis részemről nem nektek szól, hanem a gépeknek inkább.
Kicsit azért nektek is, mert a Lenovo még több ilyensz*rtremek laptopot fog gyártani, ha sokan veszitek, a TP meg le van húzva a retyón.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest