- iPhone topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elindult a One UI 8 frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcpeter
tag
Sziasztok!
Megpróbálom itt is, hátha belefutott valaki a hibába már.
Win7-em van, és opensuse dualboottal egy T400-ason. A win7 alatt nem működik a hibernálás. Egyszerűen csak kirak a bejelentkező képernyőre. Alvó állapot megy. Újratelepítettem már a win7-et, azután se jött rendbe. suse alatt minden megy, hibernálás, alvó állapot is. Ráadásul mióta újratelepítettem a win7-et, nincs osd-m seSuse alatt természetesen van. Nos, nagyon bosszant a helyzet, és nem tudom mit lehetne tenni, már szétgugliztam magam.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon értékelném.
A rendszer win7 64bit, fenn vannak a thinkpad update-os driverek. Win7-ben be van kapcsolva a hibernálás.
A legszebb a történetben, hogy működött, egyik napról a másikra tűnt el ez a számomra fontos feature....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest