- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #60335 üzenetére
Való igaz... Ugyanakkor szinte biztos vagyok benne, hogy az alig több, mint 3 évesen vett használt T410-em a gyári, összesen 32 alkalommal töltött akksijából kifolyólag szinte 0 valószínűséggel élt át valaha is ilyesmit.
A kopásnyomok teljes hiányából is arra következtettem, hogy nem sokat mászkáltak vele.
Nálam sem fog alulfeszelést kapni, sajnos úgy vettem észre, kis terhelésen nem a proci torkos, hanem a csipszet, memóriavezérlő páros.Rá is küldtem ismét a max turbo-t.
No, meg ezért kezdtem vakarni a fejem, hátha belemegy a második generációs i5, de nyilván nem....(#60336) Francia91:
Mégegyszer leírom, tényleg nem káros az alulfeszelés. Ami káros lehet, hogyha valamiért mégsem alulfeszelés lesz az alulfeszelési kísérletből. És ezt nem tudod ellenőrizni.Az akksis dolog az teljesen jó, ahogy írtad.
Bár otthonra nincs értelme 80%-ra se tölteni, ha úgyis "kézzel" töltöd fel indulás előtt. Azt íra valamelyik help hogy 50% alatt a legjobb az akksinak, ha nincs rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam topic
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged