- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Francia91 #60313 üzenetére
Ez csak akkor szívás, ha hurcolni akarod. 25%-al hazaviszed, rádugod tölteni, és másnap 25%-al veszed le a töltőről, nem leszel sokáig mobil.
Ha meg asztali only a használat, akkor azt olvastam valamelyik "help"-ben, hogy 50% alatt érdemes tartani, szval akkor a jó opció a mondjuk 25-45%.
Én sokat hurcibálom, ezért "Optimize for battery lifespan" a töltés, jó alaposan elhúzza így a töltés végét, nagyon kímélve tölti 80% fölé, nézegettem és max 32 fok volt közben az akksi a 22 fokos szobában. Sajnos nekem így is éppenhogy elég a T410 akksis ~3 órás üzemideje. Pedig 90W-os töltőmmel tölthetné gyorsabban is az integrált GPU-s gépet.(#60316) Grafirka: Nem akku-biznisz, hanem a valóság, az akksik öregednek. Szépen lassan elvesztik a töltéstároló képességüket. Akár hosszas állásban is tönkremehetnek, akár a töltésektől. Tapasztalataim szerint egy Li-ion akksi maximum 1000 töltési ciklust bír ki (összhangban az eléleti adatokkal), ha nagyon finoman bánnak vele, gyorstöltve jóval kevesebbet. Ezért is van a töltési ciklus számláló a jobb akksikban, látod, mi a pálya.
Amit írtál, hogy 4-5 óráról 30 perc, sosem találkoztam vele rendes, jól karbantartott akksiknál. Ugyanakkor, ha elpukkan a cella, mert öreg, vagy nem bírja, vagy túl gyorsan töltik, vagy utángyártott, rossz minőségű, akkor simán előfordulhat. És ha egy cella elpukkant, hamar viszi magával a többit is, ezért a gyors leépülés utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest