- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airy
csendes tag
válasz
Gondwana #450 üzenetére
Szia! Nekem is X31em van és Ubuntu 9.04-el tolom. Én Wubival készítettem telepítő pendrive-ot és azzal simán felment, pedig először csináltam. Ebből fakadóan nem sokat konyítok a dologhoz. Csak egy suta tipp: ha esetleg nem Belgrade-t választod, hanem mást és telepítés után állítod vissza.. Hm?
CF-cardot IDE-CF átalakítóval a vinyó helyett használod, vagy bootolható a CF slot?! Utóbbin gondolkodom, hogy felhegesztem az általad említett kártyára, a vinyó meg marad /home háttértárnak. Feltéve, ha működik a boot.
Kérdesem lenne: LiveCDvel hajtva a Flash videók hogy muzsikálnak? Nekem látszólag minden fent van, ami kellhet, de kíméletlenül szaggat normál méretben is, nehogy teljes képernyőn. Gyakorlatilag nézhetetlen. Mit lehet tenni az ügy érdekében? Nem szeretnék lemondani a Linuxról, de ha nem megy, akkor vissza a ZXPhez..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest