Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Komoly munkára ne gondoljatok, csak amiket felvesz a gépével FHD-ban azokat a videókat vagdosná... stb...
Hobby szinten csak, viszont nem akar éveket várni rá ugye.
T400 és T500 is van aprón 80k körül ahogy látom, W500 nem nagyon van hirdetve. Mennyi felárat érhet meg a videóvezérlő?
Hordozva nem lesz mint kiderült. Azért vettem neki a 2510p-t hogy azt majd cipeli, lévén az 1,3 kg. De nem így történt. T500-ra kellene rábeszélnem. 1680*1050-es modellre.
Chaser: Neked is köszi a választ. Nethez bőven elég a 4500MHD, játékra meg ott lesz a dedikált. Vágásnál nem tudom milyen szoftver tudná kihasználni a 3650-et vagy a V5700-at. Erről nincs valakinek tapasztalata?
8 Gb bővítés alap lesz mert olcsó, ssd is lesz rendszernek. Milyen HDD Caddy-t kapni ezekhez a TP-hez?
Utánygárytott előlap nélküli nem játszik. Azokkal már 2* is befürödtem. Eredeti, vagy illeszkedő kellene max 20 dodó környékén. Nem akarom elkapkodni a vásárlást, addig odaadtam neki az asztali gépemet.Jó gépet akarok kifogni. Van típushibájuk? (mint pl 6930p-nél a fedél tartó elkopása)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest