Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz BollaFeri #35720 üzenetére

Mondtam hogy nem vágom:D Háttérfény én abban a hitben voltam hogy a ccfl cső, inverter meg invertálja az lcd-t hogy látható képet adjon vagy mittudomén' :B

mitulabattyi: Érdekes, ez így olyan mint egy sl9600. Rmclock milyen üzemmódokat ír rá? Egyébként mivel E0, így valszeg a nagy E8400 kistestvére desktop frontról. Az enyém meg gyakorlatilag 1:1-ben egy E7200. FSB, cache, órajel, minden egyezik. No persze az 65W TDP-s, de ugyanilyen feszeket tudnak a jobbak mint a P8700, sőt 1-2 még ennél jobbat is.

5.6W-ot sikerült elérnem hogy kikapcsoltam 0-ra a ventit. Valamit viszont elállítottam, ha energiakímélő módba rakom a tálca nem megy át olyan halvány aero nélküli felületbe. De nem tudom hol állíthattam el :F
    Sztem elég pwm screen van már, most már prime-mal kéne mérni, ahogy látható az én gépem is elhanyagolhatóan eszik többet idle x200s-nél...vagy lehet az a 4.7W-os ssd-vel volt, akkor meg nem is eszik többet.

szerk: Amúgy sztem a tied is IDA-s:) Azért van benne 1 szorzóval több. Rmclock megmondja, de 99% azért több az órajeled. Max performance rmclock nélkül is bekapcsolja az IDA-t.

Új hozzászólás Aktív témák