- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobilhasználat külföldön
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Silεncε #102008 üzenetére
(#102008) Silenc3Hun
Igaz is, azt nem értettem teljesen, csak kapiskáltam, hogy az nem is az állandó teljesítmény. Ez így valóban akkor veszett ügy.(#102009) Tikakukac
Na! köszönöm a választ, igazából erre számítottam. Az mondjuk kifejezetten nem probléma, ha nem slim. A baj ott lehetett, hogy Vegas 13-at használtam a 2012-es asztalimon (ami elég is lett volna, de útban volt, nem volt mobil stb...), és mivel a melóm miatt megnőtt a passzív ingázási időm, azt gondoltam egy hasonló kaliberű laptoppal, majd elszórakoztatom magamat út közben. Lehet Vegas 13-mal működött is volna, de ha már új gép, új program. Ami nyilván jobban tetszik, szóval a Vegas 16 marad, és a korábbi elméletemet, és a te ajánlásodat követve valószínű a nyers anyagok, kisebb munkákat csinálom a laptoppal, otthonra pedig beszerzek egy asztalit, hogy zökkenőmentesen menjen a dolog. Ebből következik is a következő kérdés, hogy melyik topicban fognak nekem tudni segíteni? A "milyen asztali gépet vegyek?"-ben pl.? Csak mert amint látom itt is vannak akiknek hasonló az érdeklődési körük, szóval tőletek is szívesen veszem a tippeket.Lényegében maximum FHD-ben dolgoznék, max 60 fps-es anyagokkal. 4K-s felvevő, és lejátszó eszközt nem tervezek a közeljövőben vásárolni. Ezek csak így mellékesen, ha valaki tud segíteni, de amúgy megyek a másik topicba.
(#102012) donjohnson
Hm...végig néztem a kínálatot az említett típusokból. Ja, hát igen. $
260 000 volt a legolcsóbb P50-es. Jól sejtem, hogy hasonló összegből klasszisokkal jobb asztalit tudnék összerakni? Nem mintha most hirtelen 260 000-et ki akarnék adni PC-re. Annál azért sokkal hobbibb a videóvágás dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest