- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
válasz
Pyttawrx #54601 üzenetére
Igen a ProBook 430 G3-ast vettem kéz alól 45E-t össz-vissz. 240SSD +8gb ram +i5 .. szép állapotban ráadásul. Az látszott, hogy a billentyűzet keretéből egy pici darab ki volt törve a Caps Lock mellett (itt volt kipattanva a helyéről picit a bill.), de ezen kívül patika.
Szóval ezért nem szántam volna ár huszonx ezret újra, de viszont így utólag a nem világítós billentyűzetet szívesen cserélném világítósra ha lehet.Igen működik, kivettem az akkut, a billentyűzetet meg próbáltam kiszedni akkor vettem észre hogy egy helyen nincs bepattanva, visszapattintottam és működik minden.
-
partymaci
aktív tag
válasz
gatto_ #54596 üzenetére
Itt ugyan nem elérhető a világító bill. a ProBookhoz, de ebben a webáruházban igen, a cikkszám azonos (HP Probook 430 G3 840801-211), de itt nem írja a 430 G3-t kompatibilis eszköznek. Elméletileg működik vele?
-
partymaci
aktív tag
Köszi, megpróbálom
Sikerült, kivettem az akksit, abillenytűzetet ugyen nem bírtam, de egyik fele ki volt picit pattanva. Ami vicces mert 2 hónapja vettem 45-ért használtan és azóta nem jött elő ez.
Köszönöm mindenkinek asegítséget! -
partymaci
aktív tag
Hát gyerekek, nem ma kezdtem a szakmát, de ilyet még nem láttam, ez amúgy ProBook nincsenek kis számok a billenytyűzeten, .. bekapcsoláskor ESC -re sem reagál, szóval biosba se tudok bemenni. Windowsban eltávolítottam a bill. drivert és restart, nem oldott meg semmit.. egyéb ötlet? Szalagkábel lenne a hibás? Kicsúszott?
Most pl a CTRL a 8-as, a Shift a NumLock, a 8 az a 9, a 4-es 7-es, az 5-ös az a 6-os ... -
partymaci
aktív tag
Üdv, van egy HP 430 G3-am, este jól működött, reggel meg a billentyűzet nem írt karaktereket, vagy ha igen akkor összevissza, pl a J -t lenyomva 8-ast ír meg ilyenek, számokat nem veszi be stb. Mi történt?
-
partymaci
aktív tag
üdv!
HP pavilon notebooknál biosban beálltottam boot jelszót, viszont a full hangerőn megszólaló speaker beep hangja elég idegestő, nem lehet valahogy kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 7 - nota bene
- LED világítás a lakásban
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest