Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #49965 üzenetére
A két alsó csavar mellett olyan mintha csavarhúzóval felszántották volna a fémet. Arra gondolok, hogy pl jó pár eszközön van egy matrica a gépen, hogy ha nyitják ugrik a gari. A hp-nál ez hogy működik?
Semmi gond vele, csak nem szeretnék kellemetlen meglepetést, ha történne valami és kopogtatnék a gyártónál
-
pilu01
senior tag
válasz
Pyttawrx #49945 üzenetére
Sajnos nem mennek!
Viszont megfigyeltem hogyaz eddig vázolt hibákon túl a következőket is cseréli a billentyűzet:
a hosszú ó-ra = jelet
a rövid ü-re _ jelet
a rövid ö-re nullát
az á-ra ' jelet
az é-re ; jelet
a - -re / jelet Ír!Lehet hülyeséget írok, de nincs valami régiós elálítódás, vagy kiosztási beállítás módosítás?
Bár a driver magyar volt. -
menyhartlevi
aktív tag
válasz
Pyttawrx #49918 üzenetére
Köszönöm!
Arra gondoltam, még hogy a DVD olvasó helyére is be lehetne rakni az SSD-t (vagy esetleg oda a HDD-t és annak a helyére az SSD-t?).
Ebben az esetben tudnátok segíteni, hogy milyen átalakító keretet kellene venni? Annyi a lényeg csak, hogy 9(?)mm-es legyen? Kell még hozzá valami plusz csatlakozó átalakítás? -
-
-
-
joocek
aktív tag
válasz
Pyttawrx #49799 üzenetére
kezeli! HP 650 g2!
most egy toshiba van benne ami lassabb ! LE szeretném cserélni! De nem tudok Dönteni! intel 660 és 760 néztem eddig! próbálnék valami ésszerű kompromisszum! sebesség tárhely ár között!
már lassan egy hónapja! mert a gépbe egyszerre nem fér be a m.2 és a sata3 ssd. A Wlan helyére Ngrr es 2242 es! meg irreálisan drága lenne! -
-
kidnou
őstag
válasz
Pyttawrx #49725 üzenetére
Igen, most is azt irja. A bolt szerint 3 év, rendezzem HP-val. HP szerint lejárt, rendezzem a bolttal.
(#49727) Gus
Garijegy rendesen kitöltve, de HP ügyintézők szerint az számit amit rendszerük mutat.
Mindegy, már elengedtem a dolgot, többe kerül a sok telefon és utánajárás, mint amit gép ér. -
kidnou
őstag
válasz
Pyttawrx #49719 üzenetére
Itt vettem. Mivel 250km-re lakok Pesttől igy nehéz lenne visszavinnem. Nekem a HP ügyintéző azt mondta ennyi és kész, zongorázzam le a bolttal. Bolt szerint 3 év, ahogy gari papiron van. Ördögi kör.
-
Levente1991
tag
válasz
Pyttawrx #49640 üzenetére
Szia, nincs semmilyen m.2 bootolási lehetőség a BIOS-ban, a HDD le van húzva róla. Windows telepitőbe lépve látja a gép az SSD-t, ha a HDD le van húzva, fel is tudom rá telepíteni, viszont a gép újraindulása után nem hajlandó arról bootolni, csak hogyha a multiboot pendriveon beállítom, hogy a jelenlegi rendszer futtassa.
Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom, mit csináljak, másfél hete így állok vele...
-
zala005
tag
válasz
Pyttawrx #49629 üzenetére
Köszönöm szépen. Igazából nem régi a gép , meg nincs túl sokat használva, de már új korától kezdve melegedett rendesen.
A keret az mindegy milyen, vagy esetleg egy elképzelést tudsz mutatni, milyenre gondolsz?Ps: a HP support oldalán van olyan tipp, hogy a Bios-ban lehet valamit állítani hogy a proci ne pörögjön annyira, na az enyémen ezt nem találom :/
-
-
-
-
qwertly
addikt
válasz
Pyttawrx #49484 üzenetére
Szia!Nem vic,mert használt notebook amit árulnak.Megvenném szívesen mert jó állapotú kis noti.De nem tudom az aksi milyen állapotban van, és ahogy néztem kb. 20000ft akkumulátor hozzá.És így már drága lenne.Még komoly üzletekben is árulnak win nélküli gépeket.Nem hogy egy kis boltban.
-
polo5
tag
válasz
Pyttawrx #49464 üzenetére
Szia !
Hát mikor bekapcsolom coretemp progi szerint 41-43 fokos . Ha netezek akkor felmegy 50-55-re is ha youtube ideót nézek akkor van hogy 65 fok is .
Igaz most van alatta egy hűtőpad . Meg cooler master pasztát kapott nemrég.
Volt már thermal grizzly paszta is benne igaz az sokkal jobb. De azt a folyékony thermal grizzlyt nem merem kipróbálni , mert azt olvastam hogy az alumíniumot megeszi.
Ha tudsz jobb thermal padot akkor meghallgatom a véleményed szívesen
polo5 -
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
Pyttawrx #49455 üzenetére
Több konnektorban és városban is ezt csinálja, ugyhogy ezt kihagynám
Csak a ramok(egyenként teszteltem őket), wifi és a hdd(másikkal is ugyan ezt a hibát produkálta, már telepítés közben is) a közös a gépekben, na meg ugye a töltő! Az a gond, hogy egy új gyári táp annyiba kerül, mint amennyit ér a gép és amennyit már nem áldoznék rá! Utángyártott töltők mennyire megbízhatóak?
-
Pandimakaay
aktív tag
válasz
Pyttawrx #49421 üzenetére
Igazad van, de ha ez ilyen jelenseg... Jarkalni se akarok naponta vissza, mert igy is felbasztam magam nagyon rajta. Meg tizen evvel ezelott pixelhibakba botlottam, de egymas utan 5nel
dd mondanom se kell azota azt vizslatom barmilyen uj kijelzonel. Most jobban belemerultem a temaba, nem zavaro igazabol, csak igy mar tudom ez van...
-
Pandimakaay
aktív tag
-
Vegha
senior tag
válasz
Pyttawrx #49392 üzenetére
Ok, köszi : )
Már csak abban kéne segítség, hogy mSata vagy NVMe vagy milyen csatolója legyen ? Nekem ez is totál homály : ( Mert azt látom, hogy ennek a slotnak egy "fogköze" van, tehát elvileg belemegy az olyan SSD is, amelyiknél kettő fogköz van. Ugye ? A nevekkel nem vagyok tisztában sajnos, hogy melyik-melyik. -
Vegha
senior tag
válasz
Pyttawrx #49390 üzenetére
Az a _csavar_ ami az ST21 felirat alatt van valójában egy rögzítő, ami be van forrasztva. Azt nem lehet kiszedni. Én azt gondolom, hogy emiatt csak a 2242 fér bele. De ha mégsem így van, a WWAN-t miért kellene kivenni ? Tudtommal a két méret között csak hosszúságbeli különbség van.
Így néz ki pontosan: -
Vegha
senior tag
válasz
Pyttawrx #49345 üzenetére
Abban még tudnál segíteni, hogy milyen SSD-t tudok ebbe a 850 G2-be tenni ? Nem igazán vagyok képben az újabb csatolókkal és a linkelt manuál elég pongyolán fogalmaz. A gyárilag benne lévő 2.5"-os drive még oké, annak a helyére majd később teszek valamit. Engem most a mellette lévő SSD foglalat érdekel. Ugyanilyen a slot, mint az itt látható képen, annyi különbséggel, hogy az enyémben már benne van a WWAN kártya - de szerintem ez az SSD beépíthetőségébe nem szól bele. Jól sejtem, hogy akkor egy NVMe M.2 2242-es SSD-t tudok betenni ? A 2260-as nem tudom hogyan férne be, hiszen ott van benne valami fix csavar vagy mi a fene. Vagy azt el lehet onnan tüntetni és betenni a helyére egy csavart ? Egyébként ezeket a beszerelő csavarokat adják együtt a drive-val vagy nekem kéne beszereznem ?
-
törölt tag
válasz
Pyttawrx #49383 üzenetére
Aktiválva van a Win7, a gépházban látszik az OEM azonosító. Ami aggaszt az, hogy reggel óta átvizsgáltam a rendszert CIS-el és talált egy AutoKMS.exe-t a Windows könyvtárban. Ez és a lekapart COA matrica együtt azt sugallja, hogy nem az eredeti Win7 példány van a gépen.
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Pyttawrx #49313 üzenetére
Ez van. Több év alatt össz'vissz' háromszor-négyszer előfordult, de semmit sem kellett újra rakni.
Nagyobb gond inkább az volt/van, hogy a garanciaidő lejárta után tönkrement benne a HDD (azóta újat kapott), a bal oldali ctrl gomb (most anélkül van használatban) és a keveset használt optikai meghajtó sem működik.
Régebbi ThinkPadeknek semmi baja, ezen a HP gépen meg sorra hullik el minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest