Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
aktív tag
sziasztok, kicsit utánaolvastam, nem jól mutatja a töltöttséget az ikon. De nem találtam rá még jó megoldást, nektek esetleg? köszönöm előre is.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, egy olyan kerdesem lenne. Bekapcsolom a laptopot. Nincs bedugva 220 ba. Egyszer csak leall kb 2 perc mulva. Mintha lemerult volna, mert hiaba nyomom a bekapcsolot meg se moccan. Radugom a kabelt, egybol bekapcsol megy rendesen. Kb 60%on van. Ha megnezem a "megbizhatosagi riportot" azt irja webcompanion miatt allt le. Tapasztaltatok hasonlot? Eleg ha letorlom? Mi mas lehet?
Koszonom elore is.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, van egy hp 15 pavilion laptopon. Bluetooth fulessel. Filmnezes kozben vettem eszre, hogy neha bizonyos hangszinnel nem tisztak a hangok es recseg. Kmplayerben durvan kihallatszott. Vlc be mentem at, ott szinte eltunt. De neha nagyon figyelve ott is megvan. Valami otlet esetleg? Driver hiba lenne? Win10 van. Elozmeny, hogy bedugva jackel egyik oldal recseg. Volt szervizben csereltek alkatreszt de ugyanaz a problema. Nem volt idom utana ujra elintezni. Bluetoothon viszont eddig nem tapasztaltam ezt. Mindketto esetleg driver? Vagy vmi bellitas. Ja meg egy fontos dolog, netflix hbo go kozben nem tapasztaltam. Koszonom elore is.
-
Pandimakaay
aktív tag
sziasztok van egy hp laptopom. Az audio résszel van problémám. Bluetooth on minden faszán megy, ha jacken csatlakoztatom a bal fül tökéletes, a jobb borzalmasan serceg, próbáltam másik fülessel ott is ugyanez. Ez a bemenet hibája lenne? Nem szarakdona mindkettő ha valami belső hib
ja lenne? Van esetleg ötletetek? Drivereket frisstettem minden.Köszi előre is.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, van egy hp laptopom. Arra van e vmi otlet miert csinalja? Hogy lehajtom a laptopot, ugy van hagyva egy napig. Mikor felnyitom nincs kijelzo, tv re dugva se. Nem reagal semmire, de eg a led hogy megy. Ujra kell inditanom. Miert csinalja? Nem alvo modban van, nincs beallitva. Win10.
Elore is koszonom az otleteket.
-
Pandimakaay
aktív tag
Na most jobban belementem es tv re kotve van ez a lagg dolog, mit kellene beallitani?
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, nem reg vettem egy hp pavilion 15 laptopot. Osszekotom tv vel, de nem az igazi a videok filmek lejatszasa. Nem szo szerint laggol, de megis olyan furak a mozgasok. Probaltam kmplayert, vlct, mediaplayert, bsplyarert. Klite codec pack fenntvan. Valami otlet esetleg? Koszonom elore is.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, szervizbol erkezik vissza hp laptopom. Kijelzo problemaval kuldtem be. Elvileg javitva, de javitas modjanal annyi van irva "bad part" valaki tudja mit jelenthet? Nehogy nekem javitatlanul kuldjek vissza. Blacklight bleeding-el kuldtem be. Elore is koszonom a valaszokat.
-
Pandimakaay
aktív tag
válasz
Pyttawrx #49421 üzenetére
Igazad van, de ha ez ilyen jelenseg... Jarkalni se akarok naponta vissza, mert igy is felbasztam magam nagyon rajta. Meg tizen evvel ezelott pixelhibakba botlottam, de egymas utan 5nel
dd mondanom se kell azota azt vizslatom barmilyen uj kijelzonel. Most jobban belemerultem a temaba, nem zavaro igazabol, csak igy mar tudom ez van...
-
Pandimakaay
aktív tag
-
Pandimakaay
aktív tag
sziasztok, vettem egy hp pavilon gépet, minden fasza vele. Kicsit paranoid vagyok a kijelzővel kapcsolatban. Mikor filmezek -és alul felül fekete csik van- mintha túlságosan is megvilágitaná a kijelzőt alulról közép tájon világosabb fekete. Nem hiba ez? Túl parázom? Vagy csak a keret szoritja jobban a kelleténél? Előre is köszi a válaszokat.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, vettem egy hp laptopot, minden nagyon jól működik. Van hosszú "i" betű is a billentyűzeten, de bárhol nyomom le, nem irja be. Tudom az altgr+j megoldást, de ha rajta van a kiosztáson valahogy tuti elő lehet hozni nem? Segtségeteket előre is köszönöm.
üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged