- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubos
tag
sziasztok van egy 250 g7 lapos.Windows telepítés után automatice fel rakta az audio drivert.
A hp oldalon ami van realtek driver szeretném felrakni de nem sikerül mindig valami olyasmit ír hogy legújabb van fent.De a hp oldalon ami van az újabb. Légfőkepén az audio kontroll panel miatt szeretném felrakni.Van erre valami megoldás? -
pubos
tag
válasz
Dhampir #49508 üzenetére
Először is köszi nektek!
A történet röviden.A cég ahol dolgozom venne egy gépet nekem mert kellene a munkához stb.
Rám bízták a vásárlást egy megadott kereten belül.Azon belül én döntöm el milyen típus stb.Vagyis hát én intézném a vételt szállítást mindent.(Egy év után meg úgy is selejtezésre kerül akkor meg végleg az enyém lenne)
Én HP szeretnék mindenképpen nem utolsó sorban a 3 év gari miatt.De ha a gari ennyire bonyolult akkor hagyom.
Akkor vesznek majd ők csak akkor valószínűleg jóval olcsóbb vagy valami használtat kapok aminek nem igazán örülnék. -
pubos
tag
Sziasztok.
Bocs ha rossz helyen kérdezek de hátha tudja valaki itt is a választ.
Cég vásárolna nekem egy Hp gépet.Cég névre viszont nagy részben otthon fogom használni.Remélem nem kerül sor erre de ha véletlenül garanciás javítás lenne pl a háztól házig garanciánál akár hozzám is kijönnének érte vagy csak a cégtől vinnék el.
Garanciás ügyintézésnél van különbség magán ember vagy cég közt.Vagy ugyanúgy megy minden.
Köszi ha valaki tud segíteni. -
pubos
tag
sziasztok.
Nemrégiben vetetünk egy HP 15 15-bs026nh gépet.
Egy olyan problémám lenne vele hogy nagyon hamar lemerül az aksi.kb egy óra,vagy még annyi sem.Sima nettezés mellett aksi kímélő üzemodban .
Ezzel az aksi tesztelő valamivel néztem azt irja aksi ok.Viszont 92% (nem a töltöttségére gondolok)meg hogy 270 napos!
Egy hete vettük!
Nem tudom a HP nál hogy van de mikor megvettük az aksi a helyén volt mármint a gépben.Doboz le volt zárvan nem látszott rajt hogy újra csomagolt lenne vagy bármi más.
Más típusú gépnél mikor vettem az aksi külön dobozban volt.
Tényleg ennyit bírna az aksi?Vagy mit lehet kezdeni ezzel a próblémával?
köszi -
pubos
tag
válasz
SeniorTilla #48167 üzenetére
Rendben köszönöm.
-
pubos
tag
helló.Van egy HP 15-bs026nh gépem amit most vásároltunk.Win felrakása után az eszköz kezelőnél intel 520 kártyát jelez.De ebbe elvileg radeon 520 kártya van.a matrica is rajt a gépen.Ezt külön kell valahol átállítani?
-
pubos
tag
válasz
SeniorTilla #48139 üzenetére
HP 15-da0033nh media markt
-
pubos
tag
válasz
SeniorTilla #48135 üzenetére
nem tudom azért kérdem.Csak fura hogy mindenhol máshol bárhol néztem 3év itt meg 1.Ennyi.
-
pubos
tag
sziasztok.Hp leptopot szeretnék venni.Media Mark elég jó akcióban van.Viszont három év helyett 1 év van kiírva gyártói garanciára.Ez elirás vagy tényleg három év helyett lehet hogy csak 1 év van.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest