- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
david9999999
tag
válasz
SeniorTilla #19788 üzenetére
Újratelepítették a gépet de a saját rendszerükkel, kezdettől fogva az van rajta de ettől függetlenül a Catalyst az vga driver.
-
david9999999
tag
válasz
SeniorTilla #19786 üzenetére
Na ez eszembe se jutott, köszönöm szépen.
-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla #19780 üzenetére
Nem volt rajta gyárilag Win, én raktam fel rá.
Catalyst-ot felpakolom ma akkor, ha még mindig nem ok, akkor írok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #19780 üzenetére
Ez az átkapcsolósdi/bekapcsolósdi menet közben is működik?
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #19777 üzenetére
Igen. A legújabban már saját magad szerkesztheted a táblázatot, hogy hány foknál mekkora fordulatszámot adjon a ventinek.
(Vagy állítgathatod manuálisan is az aktuális rpm-et.)
-
válasz
SeniorTilla #19761 üzenetére
Köszi akkor marad az XPS 1730-as laptopom 9800SLI kártyával
-
válasz
SeniorTilla #19719 üzenetére
cserélni akar velem a srác van egy DELL XPS M1730 am arra fáj a foga erröl beszélek!
[link] -
bAtt001
addikt
válasz
SeniorTilla #19705 üzenetére
az úgy érdekes mert nekem nincs rajta és még az első indításkor feltelepedett windows van rajta, vagy csak én vagyok nagyon bamba és még a total commander se találja
nah de már megtaláltam és letöltöttem, meglesz ez -
kacsyx
aktív tag
válasz
SeniorTilla #19692 üzenetére
Gondolom azért, hogy ha lemerült tudd tölteni valamivel, ne kelljen a gép töltőjét addig arra használni, mivel emlékeim szerint a gépbe dugva az utazó akkut (és ha benne van az alap is) és úgy töltve nem töltődik fel, csak külön. De ezt majd megnézem ha hazaértem, nálam evidens hogy külön töltöm.
-
chinymie
csendes tag
válasz
SeniorTilla #19678 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem használom a 65 W-ossal, de a 90-es már elég hozzá? Vagy az is kevés? Nem mintha nagyon hiányozna, hogy töltőt kelljen vennem, de ha már megvettem az akksit hosszútávon is vigyázni szeretnék rá.
(Ha már cipelem a 12 cellás akksit, jó lenne, ha többet is bírna.)Egyébként nem annyira értem, hogy miért raknak egy olyan töltőt a dobozba, amivel nem megy a gép és árt az akksinak...
Mivel a régi akksi nincs a gépben, ez pedig máshol helyezkedik el, a réginek a helye szabadon van. Nem szeretem, hogy porosodik meg ilyesmi. Arra esetleg nincs ötleted, hogy mit lehetne vele csinálni, vagy hogy le lehet-e fedni azt a részt?
-
rootkiller
őstag
válasz
SeniorTilla #19645 üzenetére
Akkor neki kell állni, és szétszedni először ezt a dv6000-et, és kipucolni. Fellelhető valahol hozzá esetleg útmutató, hogyan kell szétszedni?
Egyébként van SpeedStep a 9 éves notebookomban, 1600ról 1200ra áll vissza a cucc.
-
rootkiller
őstag
válasz
SeniorTilla #19642 üzenetére
Nem, de ezek 45 ill. 65nm.en készültek, az meg 130nm-en. Volt hogy játszottam rajta, 100%-on ment a proci és 80 fokos volt a gép. De nem csinált olyat, hogy netezés közben 6-800MHz-ra visszaáll a proci, mert 80 fokos a gép, pedig akkor is már 6 vagy 7 éves volt a masina.
Továbbá anyám 3 éves Asus laptopjával sincs semmi probléma, pedig abba is egy 65nm-es T7500as C2D van, valamint GF8400, és nem keveset használja. Sőt tovább megyek, egy barátom 3 éves MacBookjával sincsenek ilyen problémák, pedig soksávos felvételeket kevergetett egész eddig rajta (vett újat), amik elég komoly erőforrást igényelnek. Szóval úgy gondolom, hogy kicsit abszurd, hogy egy kommersz integrált videokártyás notebook tömörítés közben befagyjon, meg 800ra visszaállt procival torrent közben 60 fokos legyen. És miért csak a HP-val van baj? Asussal meg Appleval semmi baj nincs, pedig hasonló korú és teljesítményű a vas. Továbbá egy másik barátom szintén HP Pavilionjával sincs semmi baj, pedig abba is T7250 meg Gf8600 van, és nem böngészgetésre használja, hanem sokszor FullHD videok lejátszására.
-
rootkiller
őstag
válasz
SeniorTilla #19636 üzenetére
Ez durva. A 9 éves notebookom nem melegszik el, pedig nem volt belenyúlva.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
SeniorTilla #19617 üzenetére
Megvan hozzá a pöcök, de az nem illik rá.
Meg fekete színű, a többi fehér. -
Karcsi1001
tag
válasz
SeniorTilla #19613 üzenetére
Lüke vagyok. Minden úgy van, ahogyan írtad. Bluetooth ikon jobb klikk, fájl fogadása (ezt nem csináltam), és már megy is! Mentség csak annyi, lelkesedés van, tudás nincs. KÖSZÖNÖM.
-
Karcsi1001
tag
válasz
SeniorTilla #19609 üzenetére
Ez a két betű az, amire gondolsz: dv5 - 1140eh? Ha a BT Bluetooth-t jelent (bocs, tök laikus vagyok), akkor kék színű.
-
Geller72
veterán
válasz
SeniorTilla #19478 üzenetére
Pedig de..
. A dealextremről heti szinten tucatjával rendelek, de én is megnéztem és valóban nincs ott...azzal kezdtem, mert onnan nagyon sokat rendelek..
.
Szal ingyen posta van még egy 100 forintos valamire is, ha hiszed, ha nem...
-
spyduck
nagyúr
válasz
Pedig így van. Én rengeteg autos töltőt és telefontokot rendeltem már. 1 dollárból kijön a cucc + a szállítás. Nem írom le miért, sztem te is tudod. Nem véletlenül gyártják a világ elkészített termékeinek 70%-át Kínában.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Már rendeltem tőlük, ~2000 ft értékben, és kihozták, igaz volt kb 4 hét. Van fizetős lehetőség is több féle, attól függően, mennyire sürgős a termék.
-
nemcso
őstag
válasz
SeniorTilla #19455 üzenetére
Most már igen, de egy hónappal ezelőtt még 2 évvel árulták a G62-a szériát...én is akkor vettem a lányomnak G62-a30SH -t.
-
Chaser
legenda
válasz
SeniorTilla #19449 üzenetére
Az lesz
megkérdezek párat, remélem egybehangzó véleményük lesz.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
SeniorTilla #19442 üzenetére
Nem onnan veszem... Csak a gariról ott találtam ilyesmi infókat.
De én is úgy gondolnám, hogy Eu garancia van már ezekre, -
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19348 üzenetére
En is az aszut szeretem legjobban bar a nagyon hozzaertok nagyon lehuzzak az aszut, nemtom miert...
-
Geller72
veterán
válasz
SeniorTilla #19348 üzenetére
+1 like a 6 puttyonyosnak..
..Ötnél alább nem szabad adni..
.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19286 üzenetére
A DV6-6000 jó
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #19342 üzenetére
Ha már mindenképpen alkoholizálnom kell, akkor Borsodi.
De úgy egyáltalán, nem vagyok kibékülve a sörök ízvilágával.
A többi alkoholt meg sem említem.
A drága, minőségű borokba még belekóstolni sem tudok, annyira förmedvény ízük van. Számnomra. -
bAtt001
addikt
válasz
SeniorTilla #19342 üzenetére
jó hideg akármi jó messze az egyetemtől
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19301 üzenetére
most pont ezen gondolkodom, hogy inkább egy 320-as 5400-as kellene nekem is...
vagy ráfizetni valami Intel SSD-re. mindegy, meglássuk, mit tudok tenni... -
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19293 üzenetére
én nagyon csipem ezt az SSD-t, hogy gyors és csöndes (azért most rossz a HDD-t használni) de az, hogy 3hónapot bírt, az vicc.. megint szelhetem át a várost, hogy bevigyem az iponhoz, hetek, mire ebből uj merevlemez lesz.. ennyit nem ér az egész.
ráadásul majdnem ugyanannyiért már 128gb-sat kapnék.
de nem kell 128gb-s, mert b.szhatnám az adataimatnem valami kiforrott dolog ez még
-
fricihun
csendes tag
válasz
SeniorTilla #19292 üzenetére
Köszönöm akkor kiírom.
-
válasz
SeniorTilla #19145 üzenetére
a kártyákra visszatérve laptopnál az Ati kártyák kevésbé melegszenek és tuning barátabbak is mint az Nvidia karik
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19121 üzenetére
Gépre gondoltam de most, h így mondod a CPU-t is szerettem.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #19119 üzenetére
Ezt a szériát még én is szerettem
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #18801 üzenetére
Ha garantáltan a Microsoft tette fel, akkor oké, de akkor is jobban bízok az eredeti korongban
A közkedvelt oldalakon terjedő verziókban nem bízom. Ha bárki belenyúl az ntdll alatti rétegbe, nem fogod észrevenni, hogy egy kártékony kód fut/lapul a gépeden. -
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #18712 üzenetére
Rendben, köszi
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #18708 üzenetére
Ha azt mondjátok, hogy ez garanciális hiba, akkor majd beviszem valamelyik szervizbe. Pedig átbékávéztam a dokkolót dobozostul a fél városon, hogy még benne legyen a vásárlás utáni 3 napban..
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #18703 üzenetére
Hélllllo!!!!!!!
Swiftem van -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #18617 üzenetére
Az a baj, h én azért hordoznám is valamint súlyos business betegségben szenvedek, csak azt bírom elviselni
Ahhoz, h a sárkányt cipeljem sztem még gyúrnom kéne
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #18446 üzenetére
Tetszik az új Pavilion. Normális a touchpad és remélhetőleg, láthatólag is normális helyen van a VGA, így nem égeti szét az ember kezét játék közben.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Az Elitebook 8560p a 6 cellás 62whr-es akksival majdnem 8 órát ment, stopperral mértem.
Office és egyéb alkalmazások használata közben.
Sztem az új Pavilonok is hasonlóak lesznek.
-
koshmar
veterán
válasz
+1.
Nekem talán 3 óra lenne, ha a létező összes beállítást a minimumra venném.
Filmnézéssel esetleg 2,5 óra, hullára merítve... -
domi007
őstag
válasz
SeniorTilla #18145 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, manapság már egy kis botantennával is be lehet fogni majdnem mindenhol a digitális adókat!
-
szata.68
senior tag
válasz
SeniorTilla #18145 üzenetére
Köszi a választ,így felejtős a dolog.
Üdv.
-
Kriszta08
csendes tag
válasz
SeniorTilla #18125 üzenetére
Amit találtam azon 2 év van, úgyhogy egy kicsit jobb.
-
lacy027
tag
válasz
SeniorTilla #18106 üzenetére
1 év garancia van rá a garanciajegy szerint, és az akku alatt található címke szerint is. Ha ezt előre tudom, nem veszem meg. Újnak néz ki, a képernyő keretén, valamint a billentyűzeten rajta van a védőfólia. A recoveryt nem írtam ki, hanem egy programmal lementettem az egész recovery partíciót, de lehet nem érek el vele semmit. Nem akartam 2-3 DVD-t elpazarolni, mert tudom a recovery nekem nem nagyon fog kelleni, meg azthiszem a HP-től el tudom kérni DVD-n.
Fennt van a Visual C++, de nem működik.
-
lacy027
tag
válasz
SeniorTilla #18073 üzenetére
Végül a DV6-os lett az Extreme Digitaltól, azonban rendben meg is jött, nem volt olyan probléma amit írtál.
A géppel kapcsolatban lennének még kérdéseim, remélem valaki tud rájuk válaszolni.
Akinek ugyanilyen gépe van (DV6 3100sh), az optikai meghajtó előlapja nektek is lötyög, vagy olyan mintha illesztési probléma lenne? Garancia mennyi idő? Nálam 1 év, pedig úgy tudtam 2. És a garancia érvényességi ideje valamiért 2010. 09. 23-től kezdődik a gép szerint, pedig csak pár napja vettem. Ha a HP oldalára beírom a gép adatait, ott is 1 évet ír ki, és már 2010 óta aktív a garancia.Nem az eredetileg telepített Windows megy rajta, hanem egy saját magam által telepített, de nem működik a hang és fényerőállításkor megjelenő információs sáv, pedig az gyári rendszeren működött. Úgy olvastam a fórumban hogy a HP Quick Launch Buttons program jeleníti meg ezeket, de nem tudom honnan lehet letölteni, ugyanis a C:/SwSetup mappában amit előzőleg lementettem nincs benne.Minden más benne volt. A HP oldalán sem találom a gépemhez valót.
-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla #18086 üzenetére
Na.. a kijelzőre nem is gondoltam..
-
válasz
SeniorTilla #18072 üzenetére
Halii!
köszi ez is jó. De nem telljesen erre gondoltam hanem arra ami olyan a mintája mint a gépnek magának ez a rácsos cucc. a Linux on és a Windows is ezen fut alapból.. Csak én a Linuxból nem tudtam kimenteni a képet mert béndzsa vagyok. CQ56 és G62 nél van így...
Na azért köszi már ez is nagyonjó... -
Z86
őstag
válasz
SeniorTilla #18077 üzenetére
Az eloxálás elektrolitos oxidációt jelent, vagyis van rajta oxid réteg, méghozzá vastagabb, mint ami egyébként kialakulna. De ez elvileg megakadályozza a további oxidációt is, szóval akkor tényleg más lehet a gond
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #18072 üzenetére
Amikor a CQ-61 Presario-ról néztem ilyen review videókat, folyton ez volt a háttér a gépeken.
Nyilván mert az egy HP-Compaq masina.
Szóval ez tényleg a gyári wall. -
timurok
csendes tag
válasz
SeniorTilla #18022 üzenetére
Most látom, hogy a kijelző fül bal alsó sarka felpuposodott. Alaplap lesz. Valaki javít ilyet?
-
Mr.Face
csendes tag
válasz
SeniorTilla #17954 üzenetére
Értem, de ez magánál a vga-nál is (és a gép bármely másik eleménél) messze magasabb majdnem 20 fokkal. Ez is normális? Másrészt azt sem tudom mi ez a PCH és mit csinál, egy rövid magyarázatot, ha nem nagy probléma tudsz adni?
-
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #17935 üzenetére
Vannak emberek akik a koszréteg mögött is átlátnak, meg a kos azt a látszatot kelti hogy használva van
Am. én is klín ablaktisztítóval pucolom a gépet, még a csuklótámaszt meg minden külső részét (rongyra 2-3 fújás...) Ha tudnád milyen koszos gépeket kapok mikor javítanom kell őket.... áááá
-
Z86
őstag
válasz
SeniorTilla #17928 üzenetére
Épp most tanultuk optikából, hogy ezek a fényvisszaverést meggátló rétegek milyen iszonyat vékonyak. Én inkább hozzá sem nyúlok
-
domi007
őstag
válasz
SeniorTilla #17931 üzenetére
már éppen ideje volt.
-
BluEyes
őstag
válasz
SeniorTilla #17924 üzenetére
a mosogatószert FŐLEG nem ajánlanám kijelzőtisztításra.
Ezt én nem nevezném a te módszered ajánlásának. És nincs front, hanem ha valamiről fogalmad sincs, akkor vagy próbáld ki, vagy hidd el a tapasztaltabbak véleményét. Én például semmilyen körülmények között nem dörgölném ablaktisztítóval a képernyőmet, de azért odáig mégse merészkedtem, hogy beszóljak neked emiatt, hisz még nem próbáltam (nem is fogom), te meg ezekszerint igen. És biztos jó sok gépet is láttál már. Hidd el, én is.
-
BluEyes
őstag
válasz
SeniorTilla #17920 üzenetére
Én több, mint 10 éve Clin-t és Szilvia-t használok
Akkor a mosogatószeres nem-ajánlatod vajon honnan, milyen tapasztalatból gyött? Olvastad valamelyik vak_vezet_világtalant -szintű fórumon? Az ablaktisztító az mennyiben lcd-barátabb vegyszer?
Mer én meg úgy 8 éve takarítok kézkímélő mosogatószeres módszerrel (ahogy korábban leírtam) lcd kijelzőket rendszeresen, és egyiknek se lett semmi baja, mindegyik kijelző gyönyörű, karcmentes, nem mattult be, mintha új lenne.
Úgyhogy egyrészt ne legyél már olyan nagyon okos, másrészt meg nem én érdeklődtem ezügyben, úgyhogy ne nekem válaszolj, ne engem oktass ki, mert én tudom, hogy mit csinálok, és nem ajánlanék itt olyan dolgot, amit még nem próbáltam ki kismilliószor, és ami nem 100% biztonságos.
Köszike! -
zoli62
addikt
válasz
SeniorTilla #17770 üzenetére
Nem minden esetben történik váratlan leállás. Amikor ez előszőr előfordult, akkor az eseménynaplóban az a bejegyzés szerepelt, hogy nem volt elegendő energia az alvóállapot kezdeményezéséhez.
-
zoli62
addikt
válasz
SeniorTilla #17717 üzenetére
Köszi. Egyébként tényleg az volt, hogy nem is kapcsolt be. Amikor elkezdtem tölteni, akkor kb. 25%-os töltöttséget jelzett. Kb. meg is felel HP által is dokumentált évenkénti 20 %-os elhasználódásnak. A tartalék akkuval használva időnként előfordul, hogy 20 %-os töltöttség körül nem készenlétbe megy, hanem kikapcsol. Ez is a természetes elfáradás következménye?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #17725 üzenetére
hp 6910p újra!
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17725 üzenetére
Nekem pl. a Sony Ericsson K550i-ben is van még infra.
A mai telefonokon már csak és kizárólag BT.Meg haveromnak is volt a számítógéphez ilyen USB-be dugható infraport.
Laptopra nem tudom minek. Mondjuk egy régi szérián még megértem, de ha ott sem az a funkciója, amit várnék. -
TomyLeeBoy
tag
válasz
SeniorTilla #17690 üzenetére
Azt olvastam, hogy csak a gyári Hp-Intel kártyával fog menni... Akkor pedig elvileg hiába frissítek bios-t... Mekkora gáz már.. Ha egyszer miniPCI akkor miért nem jó akármilyen?!
A gyári bios frissítés menetéről és kockázatairól tudnál mondani pár szót? Azért lehet megpróbálnám, az nem kerül semmibe...
-
TomyLeeBoy
tag
válasz
SeniorTilla #17687 üzenetére
Bios frissítésre én is gondoltam, mert nem mai már a gép, lehet lenne hozzás frissebb bios.
Mennyire lehet macerás a frissítés? Könnyen el tudom rontani? -
bAtt001
addikt
válasz
SeniorTilla #17551 üzenetére
az logikus hogy olyat kell tervezni ami népszerű, de itt jön a baj hogy nem a design miatt veszik meg az apple gépeket hanem mert az "apple" akkor az a jó, ha most az alma behozna egy tökéletesen ronda gépet akkor meg azt imádnák, hiába divatteremtő lett az apple-ből
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17549 üzenetére
Ahan, értem.
Hát ha ilyen full-extrás, akkor nem csoda, hogy nem cseréled le.
-
Z86
őstag
válasz
SeniorTilla #17353 üzenetére
Lehet, bár nem ezzel indokolták. Ettől függetlenül meg voltam elégedve a szervizzel, mikor a HP küldött róla kérdőívet mindenre max. pontot adtam.
Viszont érdekes, hogy mikor a másik szerviz 6 hetet várakoztatott, akkor nem kaptam kérdőívet -
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17384 üzenetére
20,1-es kijelző?! Aztak*rva.
Szóval ez a híres sárkány.
A touchpad mintha egy kicsit a CQ-61-es Presariora hasonlítana, tán még a billzet is.
Milyen konfig van benne?
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17382 üzenetére
Nem volt még előtte laptopom, szóval tényleg nem tudom megmondani, hogy "Háát, X-hez képest hangosabb, de jobb a billentyűzet"...
De ha te mondod...mármint tényleg jó, azír' vettem ezt.
A itternet is csak pár éve gyütt be a faluba, he.Hónapok azóta gondolkodom, hogy a híres Sárkányod vajon melyik gépet takarja.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17372 üzenetére
Akkor már csak azt kéne behatárolni, hogy az "én" AMD Turion II 2.4 Ghz Dual Core procim melyik kategóriába esik.
Na igen, én kb. 20 ezret vagy már nem is tudom mennyi spóroltam azon, hogy nem az i3 370M-mel szerelt gépet vettem meg.
Az én HDD-m is Toshiba, sőt, 7200-es, de ez jelenleg 32 fokos.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17366 üzenetére
Huh, ez a Pavilion iszonyat jó lehet. 17,3-as kijelző (mondjuk BrightView...), proci is bitang, kétféle videokártya. 2 év garancia, 260-ért. Kéne, még ha lejárt is
Ezek mennyire melegszenek? Mintha hallottam volna problémákat a hűtésről.Én úton-útfélen azt hallom, hogy az Intel minden téren magasan veri az AMD-t.
Nekem összehasonlítási alapom nincs, ezért mondhatnám, hogy régebben elhittem, ma már nem feltétlenül.
Pl. amit te említettél, hogy elverte ez a Pavi az i5-öst, sőt még a 7-est is. -
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #17366 üzenetére
jah, a T széria király, a bentim P8800-as, azért szerintem ez az i3 380m azért pariban van vele
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #17359 üzenetére
én A-DATA-t vettem, 25k-ért. teszi a dolgát, ahogy írtam. 28gb-t foglalok kb.
tehát azon nem buknál sokat, ha nem jönne be (kizárt), vagy annyira bejönne, hogy nagyobbra cserélnéd.
remélme a héten megérkezik a caddy a gyári HDD-nek.(#17360) Tibii91: az órajel az nem minden, tudod?
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #17356 üzenetére
Mondjuk az is lehet, hogy az ereje miatt több hőt termel.
Biztos fasza lehet, régebben én is sokat "álmodtam" róla.Aztán rájöttem, hogy ez az AMD sem gyenge.
Arra pedig kíváncsi lennék, hogy i3 370M-hez hasonlítva mennyivel "rosszabb" ez a Turion.
Mert az órajel ugye ugyanaz.És az is érdekelne, hogy egy Core2Duo ugyanazon az órajelen mit tud.
Megint csak az enyémhez képest. -
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #17355 üzenetére
ha 128-asban gondolkodsz, ami nyilván sokkal drágább, mint a 64-es, akkor már nagyon mellé nem nyúlhatsz. vmi 80as Intel nem lenne elegendő? 40k körül?
-
Z86
őstag
válasz
SeniorTilla #17322 üzenetére
Tavaly kb. ilyenkor történt. Két dolgot szerettem volna cseréltetni: a töltőt (sípolt) , és az akkumulátort (túl gyorsan lemerült). Az átvevő mondta, hogy egyszerre a kettőt nem cserélhetik, ezért először az adapterrel küldtem el (kb. 5 nap volt), aztán néhány hét múlva az akkut cseréltettem (az ügyintéző mondta, hogy a kettő közt legyen 4-5 hét). Szerencsére az akkucserénél már nem kellett leadni a gépet.
Mikor kérdeztem, hogy miért vacakol ilyesmivel a hp, ők is csak értetlenkedtek, és mondták, hogy ez valami új szabály. Nem tudom, lehet, hogy ez csak valami túlbuzgó hp-s menedzser agyszüleményének átmeneti következménye volt, ha azóta megszűnt, akkor azt csak üdvözölni tudom. -
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #17302 üzenetére
Am mennyi ideig ülnének a gépen? Hp 4525s Hibái:
-1hete az aku kezdett meghalni
-új korától kezdve nyekeg mikor nyitom/csukom a jobb zsanér
-Meg a mai fullos öngylkossága.
Ez a SZAR nincs 2hetes sem... legalább a hp háztól házig garis, vagy mehetek fel Pestre ami kb 300km.... -
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #17299 üzenetére
Nem lesz már VAN, mivel már szépen belaktam az adataimmal meg munkára kell a gép és a gariztatás jó esetben 2hét de amilyen szerencsém volt eddig az idén ezzel a géppel lesz vagy egy hónap...
-
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #17260 üzenetére
AMD-s gépeim voltak, meg lesznek is. Akit meg tudok megtérítek hogy elég neki főleg mióta ATI-val "közösültek"
azóta netezős facebook-os gépeknek AMD-t rakok össze... Persze ha olyan az igény akkor Intel.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #17260 üzenetére
ezzel tökéletesen egyetértek, ha nemmunkagépnek kellene, nem intel cuccot vettem volna, már elég régóta AMD gépeim voltak
-
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #17241 üzenetére
Így van! A hangszórók ugyan azok, de ha a ház kialakítása miatt nagyobb "doboz" részben van az egyik a másik meg nem, akkor előfordul. Pl az én Acer Aspire 5536G-m is ilyen volt, de zenénél vagy nem teszt hangoknál észre sem vehető. (Én csak akkor vettem észre mikor javítottam)
-
Bsony
tag
válasz
SeniorTilla #16863 üzenetére
most már mindegy végül is, de köszönöm hogy szóltál
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16862 üzenetére
Nincs mit, nekem elég a három giga. Még most.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16805 üzenetére
köszönöm a korrekt választ
-
i are robot
senior tag
válasz
SeniorTilla #16781 üzenetére
Pl. onnan, hogy ezt mondták (vagy hazudták?) egy hivatalos bp-i HP boltban.
-
Aslan
aktív tag
válasz
SeniorTilla #16782 üzenetére
Nem tudom kipróbálni másik DV7-esbe sajnos
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16605 üzenetére
Engem is hívni akartak, nem tudom egyről beszélünk-e de sztem nem annyira nagy szám.
webfortwoyou vagy mi a szösz ugye?Feacebook + paypal + ebay összevonása. Én maradok a régieknél, mondjuk más lehet nem így gondolja.....
-
zetecR
addikt
válasz
SeniorTilla #16605 üzenetére
Arról hallottam én is. Virtuális részvényekkel milliókat keres (igaz, hogy több ezer eurót belerakott...) Csak azt nem tudta megmondani, hogy mikor lesz a virtuális millióiból tényleges, elkölthető.
Majd ha kiviszik a tőzsdére... Pont előtte fog bedőlni az egész, amikor már iszonyú pénzeket nyomtat a birkák bele.
-
zetecR
addikt
válasz
SeniorTilla #16597 üzenetére
Az asztali gépem, onnan, hogy Starting Windows az utolsó gadget betöltéséig (pedig egy pár dolog elindul) 40 másodperc alatt bootol.
A noti is rohadt gyors volt a Samu SLC-vel, amíg meg nem halt...Persze a gyorsaság nem csak a bootra értendő, hanem MINDENre.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16591 üzenetére
Az én asztalim jelenleg 5 perc alatt bootol, a Google bejöveteléig pedig további kettő perc szükséges... De már csak öcsém használja, és azt mondja, hogy neki ez így jó- de csak azért, mert még nem látta az enyémet.
De nekem akkor is a 32 másodperc fúrja az oldalamat...
Az enyém jelenleg 85 másodperc alatt tölt be, úgy, hogy nem egy beállítást megváltoztattam- persze csak ésszel. -
n0_gAboR
őstag
válasz
SeniorTilla #16591 üzenetére
Egyaltalan nem nevetseges, tekintve ott azt teszteltek hogy bekapcsolt szamitva mennyi ido alatt indul el a google earth es a picasa.
A windows latszolagos felallasa utan meg egy csomot pocsol fileok betoltesevel, ami alatt a rendszer kozel hasznalhatatlan meg jopar 10 masodpercig (foleg ha egy csomo defaultbol telepitett HP app is indul ilyenkor)Igy nezve viszont teljesen realis a 2,5 perc - foleg hogy a google programok parhuzamosan lettek elinditva.
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16517 üzenetére
Ha jól tudom, akkor azért három, mert a fejhallgatóból kettő is van.
Ha koncepció, ha nem, így nem jó! Bár én elég ritkán használok fejhallgatót, mikrofont pedig szinte soha, így annyira nem zavar, de azért mégis.
Nektek is be van lassulva a Logout?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #16519 üzenetére
és ha vmi kontakthiba?
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16503 üzenetére
A szigetet gondolom az island (vagy chiclet) billentyűzetre érted...
Tényleg nem valami nagy találmány, egyszerűen lehetetlen a billentyűk közül kiszedni a kenyérmorzsát meg a...
A CQ61 Presario-van jó billentyűzet, de arról engem itt "valakik" lebeszéltek.
A COD6 max. grafikán sem szaggat...hát én ezt nem értem. Nem gamernek vettem, oszt mégis az?
Jó, a Black Ops-től biztos besírna, de azért a 6 se piskóta... -
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16496 üzenetére
Sztem ez alumínium de ki tudja, lehet, h kamu az egész
Egyébként reménykedem, hogy hamar lefelejtik ezt a sz*r szigetes billentyűzetet.
Eleinte én is ezt mondtam. Nemrég hoztak nekem egy 8530p-t, h csináljam meg. Ugyebár azt mondtam, h hiányolom ezt a billentyűzetet. No igen, így utólag mégsemA xx40-es szériának sokkal kényelmesebb a billentyűzete. Az ember mindig nehezen szokik hozzá az újhoz.
-
eagle-sas
csendes tag
válasz
SeniorTilla #16471 üzenetére
Az enyém: XC226EA#AKC
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16472 üzenetére
ÁÁÁ, én ettől lejjebb már nem adom...
Csak viccből jegyeztem meg.Mondjuk én az a fajta vagyok, aki megvenne egy Core i7-es masinát, csak hogy elmondhassa a haveroknak...
A COD6-tal játszom full grafikán arra értettem, hogy ezen a gépen.
Nem rossz, ez az ATI 5470, de a haverom gépében lévő négy éves GeForce 9800 GT simán jobb. -
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16459 üzenetére
Akkor ez új, mert semmi ilyesmit nem olvastam az alján.
Mondjuk érdemesebb a kijelzőt nézni, ott jobb.Apropó kijelző:
Ez a HD LED kijelző valami elképesztően gyönyörű.
Lehet, hogy ez csak azért van, mert a régi asztalim monitorjához hasonlítom, de akkor is.
Szedtem le ilyen W7 HD háttereket, nagyon-nagyon szépek a színek, meg minden.Igaz, hogy 1920*1220-as a háttér, a kijelző meg 1366*768, de sztem attól csak még jobb.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16454 üzenetére
Melyikben?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16453 üzenetére
ASNEW - nem került ki forgalomba, garantáltan raktáron maradt, új termék gyári csomagolásba. Ez nem renew! Ez inkább reklám termék, gondolom érted
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16453 üzenetére
Még mindjárt kiderül, hogy az enyém is Renew...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest