- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
Fogyasztási értékeket nem nagyon adnak meg a gyártók, de nyilván a 4G-ás kétszer annyit fogyaszthat mint a 2G-ás mivel kétszer annyi chip van rajta...
Más: elég csúnyán melegszik a 2510p-m alja a ventillátor alatt, másnak is ilyen melegedős a gépe? Vagy esetleg ráférne egy tisztítás-pasztázás? -
wwhy
veterán
Szerintem jobban jársz, ha nekem (el)adod, mintha tökölnél vele, fúrnád-faragnád, és mégsem nézne jól ki, arról nem beszélve, h ezek a kínai nyákok a feszkót nem épp rendesen szolgáltatják, szóval jobb, ha a HDD-dről, amit a caddyba teszel, folyamatosan készítesz biztonsági mentést illetve kézügyben tartod a garipapírját
-
Thusor
őstag
Nekem Seagate Momentus XT 500 GB-os hibrid winchesterem van melynek gyorsítótára 4 GB SSD. Ennyit tud:
A kis fileok elérését pedig elméletileg az SSD oprendszertől függetlenül gyorsítja azzal, hogy átmásolja oda őket, ha kellenek akkor SSD-ről tölti be...ezt sajna ilyen teszttel nem tudom lemérni, de a windows érezhetően gyorsabban tölt be mint egy normál 7200rpm-es winchesterről.
-
sagit
veterán
-
Tim82
félisten
-
wwhy
veterán
-
Ez tényleg jó bolt: MX4 1g-ja 290,-
Kár, hogy vidéki, így nem valószínű, hogy beugrok - 4g-os kiszerelést meg nem fogok venni egy szerelésért, jó lesz a Cooler Master.(#28173) sagit
Ja, én is ebben bízom. Valaki itt azt írta, hogy Smartservice-ben jó fejek dolgoznak - hát majd meglátjuk...szerk.:
Hoppá-hoppá! Arctic Cooling MX-4 Hőközlő zsír 4g 1.070,- -
Laybee
őstag
Igen, nagyon nem mindegy milyen pasztát használnak. MX-2 nagyon jó. Amúgy én nem érezném jól magam, ha nem MX-2 lenne a procin. De ez már az én hülyeségem.
SzaboZE Igaz, nem ismerem az összes szervízes munkáját, én csak Magyarországból indultam ki és amik velem történtek az életben.
-
Khaal
őstag
-
Drughi
addikt
Miért lenne lassú a ki-be kapcsolás?
Ramdisket el lehet menteni, a rajta lévő progik pedig a rendszer indulás után használhatóak.Amúgy én ritka esetekben kapcsolom csak ki a gépet, a mindennapok során elteszem aludni és kész. Villámgyorsan felébred és használható. Pedig windows. OSX-en ez még jobban működik.
-
SzaboZE
addikt
-
deathtania
senior tag
sajnos épp ezaz, hogy kb mindent használok. mivel pavilionom van, így nagy alulfeszelést nem tudok csinálni, ellenben 800Mhz-re be van lőve táp nélküli módban a notebook, így pl suliban 6óra körüli akksiidőt tudtam elérni, és fullosan használható (igaz, csak onenote-ban jegyzetelek). kiszedem az optikát, kíváncsi vagyok, hogy mennyit nyerek vele.
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
Üdv!
Köszönöm a kimerítő leírást. A Zif SSD-t a gyári helyére szeretném tenni, a caddybe pedig egy másik vinyót, vagy az is lehet hogy meghagyom a DVD írót és csak egy Zif SSD-t pakolok bele a gyári helyére, így is mehet a dolog?
Én egyébként ezt szeretném venni, és a gyári helyére rakni:
-
kutga
félisten
Én is ebayről rendeltem 2400-t, gond nélkül ment, viszont már futottam bele olyanba, hogy a HP-ként hirdetett termék Lenovo gépekbe való volt.
Ha ebayről rendelsz mégis, arra figyelj hogy Paypal fizetés esetén kötelesek megtéríteni a vételárat ha nem azt kapod amit megrendeltél.
Az én gépembe HS2430 kell, az is ebayről való, és nincs vele gond, szóval ki tudja. Mindenesetre ha 7k-ért van megbízható forrásból, szerintem nem kérdés melyiket válaszd.
-
wwhy
veterán
Figyelem: sajnos nem mindig passzol! 2 fajta billentyűzettel szerelték a 2510p-t, míg a 2530-ba már csak egy fajta jó.
A 2510p esetében van olyan bill. változat, ahol a nyilacskák alatt 2 db félkör alakú pöcökszerűség található, és ezek a lábacskák nem férnek el a 2530p-ben (max. flexelés után)
-
Forestjo
senior tag
Hohó!!!! Örök hála és miegymás! Ez a driver bejött, rögtön fel is ajánlotta a formázást. Milyenre kell formázni, ha azt akarom, hogy az Android is lássa a telóban?
FAT (alapértelmezett)
FAT32
exFAT
NTFSFoglalási egység: alapértelmezett, esetleg 32 vagy 64?
(Kösz mindenkinek a segítséget!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest